Keskustelu > Voihan kerpele

Kuvottavia tapoja

(1/2) > >>

Nuubialainen Prinsessa:


Millaiset asiat saavat teidät yökkimään ja voimaan pahoin?
Mikä on mielestänne kaikkein inhottavinta mitä ihminen voi tehdä?


Tämä aihe tuli mieleeni tänään kun kävin tyttöjen vessassa koulussani.
Siellä olen törmännyt tänä syksynä useaan otteeseen erääseen todella kuvottavaan juttuun. Istuessani vessassa katselin seiniä ja näin jotain kummallisia klönttejä vastakkaisessa seinässä. Minulta meni vähän aikaa ennenkuin käsitin mitä ne olivat. NE OLIVAT JOTAIN LIMAPAUKKUJA, huhhuh kun rupesi oksettamaan..

Seuraavan kerran menin toiseen koppiin välttyäkseni pahoinvoinnilta ja kuinkas ollakkaan, siellä oli samat seinän koristeet. Joku todennäköisesti pyyhkii joko räkää tai jotain muuta (yök) limaa seiniin vessassa pinnistellessään. Todella karsea tapa. Nenän pyyhkimiseen on tarkoitettu paperi, ei seinä, vai mitä olette mieltä?

Pitäisi varmaan kiinnittää vessan seinään lappu: "olisitko ystävällinen ja käyttäisit paperia niistäessäsi nenää, vessanseinien sijaan."

Nefertiti:
Inhoan vain tupakointia ja kun en itse tupakoi, niin se savu pistää yskittämään.
Mutta kaikein eniten tupakoiti inhottaa silloin, kun nämä tupakoitsijat räkii maahan suuria limaklimppejä ja heittävät stumppinsa maahan. Bussi katosksissa ei kylläkään ole tupakkaroskista, niin kuin joidenkin metroasemien ulkopuolella, mutta eipä ne stumpit sielläkään tahdo tupakkaroskikseen osua, vaan sen viereen.

Mina:
Nenän kaivaminen julkisella paikalla, kauheiden limaklimppien räkiminen kadulle, purkan sylkäiseminen kadulle.. Tupakointi ei ole mielestäni kuvottava tapa, mutta tupakoivat voisivat kyllä olla siistimpiä ja laittaa ne tumpit sinne roskikseen ja ainakin sammuttaa ne kunnolla. Eikä sitten tartte välttämättä puhallella savua kanssaihmisten päälle, he eivät tykkää tupakansavusta ja voivatpa jopa saada siitä migreenin.

Nimim. Kokemusta on

Floora:

--- Lainaus käyttäjältä: Mina - 12.09.07 - klo:08:39 ---Eikä sitten tartte välttämättä puhallella savua kanssaihmisten päälle, he eivät tykkää tupakansavusta ja voivatpa jopa saada siitä migreenin.

--- Lainaus päättyy ---

Kun itse vielä tupruttelin, pyrin pysäkilläkin seisomaan siellä missä tuuli poispäin ihmisistä koska vaikka itse tupakoin, en voinut sietää kun ihmiset tupakoivat bussikatoksen alla ja ihmettelen vieläkin niitä vastuuttomia jotka polttavat aivan lastenvaunujen vieressä. Ja jep, jos migreeni on puhkeamassa (siihen riittää pelkästään pieni määrä ukkosta ilmassa), laukaisee tupakka sen aivan varmasti.

Räkiminen ja sellainen rään kutsuminen on kuvottavaa! Samoin kuin isosti suu auki röhtäily ihmisiä päin. OK, jos ollaan kaveriporukassa ja joku röyhtäisee isosti ja kaikki nauravat niin ei mitään muttei sitäkään jaksa pidemmän päälle ja ei sitä röyhtäilyä ei myöskään tarvitse peitellä. Se ei tee kenestäkään kovempaa tyyppiä vaikka osa niin kuvittelee :/ tunsin yhden gootti-/metallihenkisen tytön joka yritti olla äijämäinen jatkuvalla kovalla rään "kutsumisella", sylkemisellä(räkimisellä) ja kovaan ääneen röyhtäilyllä - olen varmaan saanut traumoja siitä (kun ei neiti ollut muutenkaan mikään kovin mukava kaverina), ei ollut mukavaa kun joku räki keittiön tiskialtaaseen ja pahastui kun huomautin asiasta.

Itse kuuluun maailman rasittavimpaan ruuhka-ajan ihmisryhmään! Julkisissa kännykkään puhuviin :D

nukka_:
Itseäni ei tupakointi niinkään haittaa, johtuen siitä koska itsekin poltan. Eikä minua sellainen satunnainen "räkiminen" niin haittaa, koska enpä itsekään viitsi väkipakolla räkää kovin kauaa suussa pyöritellä jos sitä sieltä on tulossa :) (pöljästi selitetty, mutta ymmärsitte varmaan). Meikäläistä tympivät ukot jotka eivät osaa tehdä tarpeitaan pönttöön vaan pöntön reuna on pisaroita täynnä...

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta