Keskustelu > Myytit

karmea kokemus

(1/8) > >>

äiti ja tytär:
Onko kellään muulla kamalia kokemuksia Paraisilta kuin minulla?
Olimme lomailemassa Turun saaristossa. Yhdeksi yöksi emme olleet varanneet etukäteen mökkiä. Soittelimme leirintäalueet ja muut majotuskohteet läpi, ja joka paikassa sanottiin ettei ole enää tilaa. Sitten kartasta katsoimme, että Paraisilla pn hostelli.Soitimme sinne ja jo tärppäsi. Ei kukaan ollut vielä varannut yhtään huonetta. Menimme siis sinne. Tuli jo outo olo kun avasimme ulko- oven, vastaan tuli outo vanha haju. Saimme huoneet. Olimme siis matkassa ystäväperheen kanssa.
Illalla sitten yritin saada pienintä nukkumaan (1, 5 v). Poika alkoi kauhulla katsoa kattoon päin ja yritti lähteä pois sängystä. Ei oikein uskaltanu edes itkeä. Itselläni oli myös outo olo. Lähdin lapseni kanssa muiden pariin, yksin tuohon huoneeseen en kyllä jää, sanoin. Sitten iltapalan jälkeen, yritimme mennä uudelleen nukkumaan, silloin mukaani tuli myös kaksi muuta lastani tuon vauvan lisäksi. 6 vuotias ei millään saanut unen päästä kiinni, ja pyysin olemaan jo hiljaa. Aamulla kun taas oli aikainen herätys että päästään jatkamaan matkaa. Silloin 6- vuotias tyttöni veti peiton päälleen ja sanoi: Okei, nukutaan sitten. Muutama sekuntti oli hiljaista. Silloin aloin tuntea outoa tunnetta. Aivan kuin joku näkymätön olisi alkanut sitoa minua sänkyyn jaloista ja käsistä kiinni ja tuntui kuin jonkun käsi olisi yrittänyt kuristaa kurkultani. Samaan aikaa tuo 6- v. tyttöni alkoi huutaa. En saanut käsiäni irti sängystä, ottaakseni tytön syliini. Sain kysyttyä häneltä, mikä hänen on. Itki ja itki ja lopuksi sai sanottua: Äiti, näetkö tuon kummituksen joka kiertää meitä ja yrittää viedä meidät. Vaikka ote oli kova kaulallani, sain huudettua mieheni huoneeseen. Tiesin, että jos saan tänne huoneeseen tulemaan jonkun, tilanne raukeaa siihen. Joku tarina siihen rakennukseen kuuluu,sillä se, joka paikkaa meille vuokrasi, empi et voisko se laittaa meidät siihen kyseiseen huoneeseen yösi. Huoneella oli vielä vähän outo nimi. Suomennettuna Selman rauhattomuus. Tämä vuokraaja lupas meille aamupalalla kertoa tarinan joka liittyy huoneeseen. Mutta sitä tarinaa emme kuulleet.Ja syy siihen oli se, että näin tämän naisen vielä illalla ja tivasin siinä vaiheessa tietoa, mitä siinä huoneessa joskus on tapahtunut.
Yön jouduimme kuitenkin olemaan tuossa hostellissa, sillä muita paikkoja ei ollut vapaana. Kun muut jo nukkuivat, minä valvoin. Kaksi kertaa vielä uudelleen aloin tuntea kun minua ruvetaan sitomaan sänkyyn kiinni. Silloin ponnahdin pystyyn sängystä ja tilanne molemmilla kerroilla raukesi siihen.En kyllä saanut nukuttua, enkä uskaltanutkaan. Jälkeenpäin kotona tyttäreni piirsi kuvan siitä hostellista ja sen kummituksesta. Yhtään yötä hän ei ole nukkunut omassa sängysään.
Kirjoitin tästä myös Suomi 24:seen mutta sain osakseni vain hullun leiman. Löytyisikö täältä ketään jolla olis vastaavia kokemuksi kyseisestä paikasta. Asia on jäänyt vaivaamaan, ja pelottamaan.En koskaan ennen ole kokenut mitään tällaista. Ja toivon etten koskaan enää kokisikaan. Vai olenko tulossa hulluksi? Mutta miksi tyttäreni koki samaa? voiko siis olla hulluutta.

Floora:
Hyyi! Sain kylmiä väreitä lukiessani tuota! En usko että olet hullu kun kerta tyttäresikin koki tilanteessa samoja kauhun tunteita enkä usko että kyse oli unihalvauksestakaan koska tosiaan pystyit itse "herämään" tilanteessa mikä unihalvauksessa ei onnistu. Mikähän on saanut Selman niin levottomaksi, olisi mukava tietää tuo tarina! Olen lukenut lukuisia juttuja siitä kuinka yöllä on yhtäkkiä jokin näkymätön alkanut kuristaa tai painaa rintakehää tai repimään jaloista alas sängystä, joten on kauhian vaikeata uskoa että niin moni ihminen puhuisi palturia, puhumattakaan siitä että tapahtumilla on usein todistajia!

Nefertiti:

--- Lainaus käyttäjältä: äiti ja tytär - 28.08.07 - klo:08:20 ---Kirjoitin tästä myös Suomi 24:seen mutta sain osakseni vain hullun leiman. Löytyisikö täältä ketään jolla olis vastaavia kokemuksi kyseisestä paikasta. Asia on jäänyt vaivaamaan, ja pelottamaan.En koskaan ennen ole kokenut mitään tällaista. Ja toivon etten koskaan enää kokisikaan. Vai olenko tulossa hulluksi? Mutta miksi tyttäreni koki samaa? voiko siis olla hulluutta.

--- Lainaus päättyy ---

Tervetuloa tänne jakamaan kokemuksesi.
Mitä suoli, eikun siis suomi24:seen tuleen, niin siellä noita viisastelijoita riittää, eikä niitä kannata vakavasti ottaa. Mutta siis tänne olet aina tervetullut höpöttelemään, ihan niin kuin muutkin, jotka kyllästyvät edellä mainitun foorumin meininkiin. :)

p.s Sorry offi, jatkakaatten

äiti ja tytär:
Niin, sitä minä olen pyytänyt sieltä hostellista vastaamaan minulle, et mitä siellä rakennuksessa joskus on tapahtunut, mikä on Selma ym. mutta vastausta en sieltä jostain syystä ole saanut. Haluavatko salata jotain. Vai mistä on kyse. Toki jos kummitusjuttu leviää ko. paikasta, menisikö sinne enää asiakkaita. Minä henkilökohtaisesti en sinne enää jalallani astu. Sen verran oli karmea kokemus ja trauma jonka se jätti jälkeensä. Mut eikö se tästä, päivä kerrallaan parempaan suuntan...

Dips:
Okei... Aika pelottavaa... En kyl usko et oot hullu ku ittelekki käyny tosi pelottavaa..

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta