Keskustelu > Myytit

Yliluonnolliset asiat ja kokemukset vol 2

(1/2) > >>

Nefertiti:
No niin, lukitsin tuon vanhan ketjun ja tei ihan uuden, kun tuo vanha oli jo vähän sekavakin.
Eli tänne jatkossakin kaikki kummajaiset, kummitustarinat, poltrgeistit, ufot, enneunet/näyt, Dejavut ja yms selittämättömät asiat olkaapa hyvät.
T: Nefertiti

Nemesis:
Vaikka tää puoli foorumia näyttäiskin olevan vainaa, tuli nyt vaan tämmönen pakottava tarve selostaa tänne tämänaamuset outoudet, kun kaikista tämmösistä sillon joskus muinoin oli täällä tapana avautua. :D Vaikka tuntuukin vähän oudolta, ihan melkein väärältä, kun koittaa kirjottaa näin vanhaan (ja silti tyhjään) ketjuun. Mutta mutta, jos nyt koitan kuitenkin... :)

Oon asunu nyt uudessa kämpässäni jo jonkun aikaa ilman mitään kommelluksia, mutta tänään herättyäni tuli vastaan pari outoa juttua. Kun herättyäni lähdin suihkuun, jätin huoneestani kaikki valot pois päältä, kesällä kun kerran on ihan tarpeeksi valosaa muutenkin, mutta kun tulin takasin, oli mun ylihäikäisevä pöytälamppu kuitenkin päällä. No, ei se mitään, sammutin sen sitten vaan muitta mutkitta ennen kuin käännyin vaatekaapeille päin ja yllätyin vähän enemmän nähdessäni, että keskimmäinen yläkaappien ovista retkotti ihan selällään auki. Se on vähän kummempi juttu, nää kaappien ovet kun on vähän turhankin jämptejä, eli toisinaan saa ihan repiä/paiskoa kun koittaa saada oven auki/kiinni. Eli en oikeen käsitä miten semmonen itekseen pääsee aukeamaan. No, jätin sen sitten toistaiseksi niinkun oli, kyseinen ovi kun on vähän liian korkeella niin en ilman jakkaraa ylety sitä sulkemaan. Kipitin takasin kylppäriin hakemaan hiusharjaa, ja siinä samassa kuului semmonen ihanan säikäyttävä saranoiden narina. Melkein liukastuin ja kaaduin kun yllätyin siitä niin. :D Kurkkasin sitten takasin huoneeseeni ja juupajuu, sen avonaisen yläkaapin alapuolisen vaatekaapin ovi oli nyt myös auki. Pällistelin sitä siinä sitten hetken aikaa ihmeissäni ennen kuin hain jakkaran keittiöstä ja paiskoin molemmat ovet kiinni.

Ja eipä sitten muuta. Sen jälkeen on päivä edennyt ihan normaalisti. :) Eikä tuossakaan nyt paljon mitään, tuli vaan tästä semmonen puolinostalginen impulssi, että oli pakko kirjottaa tänne! :D

Mustang:
Itse teininä toisella nimimerkillä alunperin liityin Jupliniin nimenomaan myyttifoorumin ja sivuston myytit-osion vuoksi. :) Meillä porukoiden vanhassa rintamamiestalossa asustaa aivan varmasti joku ystävällisen puoleinen kotikummitus, kun kanssa kaikenlaista välillä tuli vastaan.

Öisin siellä joku kävelee rappusia, mutta ketään ei näy. Välillä mun CD-telineessä joku levy oli saattanut kiepahtaa ylösalaisin ja muuta mukavaa. Ei kuitenkaan ikinä mitään kovin erikoista, vaikka alkuun noi tietenkin säikäytti, mulla kun muutenkin on mielikuvitusta vähän liikaa. Kaikenmoisia sattumuksia sitä muutenkin on vuosien varrella koettu, ei tässä silmällä nähtävässä maailmassa ole kaikki, mitä on olemassa.

Nefertiti:
Huu, tämäkin heräsi henkiin. Ihanaa. :D
Hmm... Tietenkin noille voisi olla luonnollinekin selitys, mutta tuo kaapin ovi vähän pistää vastaan, ellei se ole sitten sulla jossain välissä jäänyt vahingossa niin, että pääsee aukeamaan kunnolla. Muutoin uskoisin ettei jäykät ovet itsekseen aukeile ja lamppu taas, sähkö vika.
No olipa kyse mistä tahansa, niin toistaiseksi tuo jokin vaikuttaa aika harmittomalta tapaukselta, joskin ilkikuriselta, kun pitää ovia aukoa ja säikytellä toista. Olikohan tuo nyt jonkun edellisen asukkaan tapa sanoa tervetuloa. :)
Siis oletin, että kyseessä kerrostalo asunto, jossa on ehtinyt jo useampikin asua ja ehkä jopa kuollakin. Toivon mukaan mieluummin vanhuuteen tai sellaiseen, kuin väkivaltaisesti.
Oletko Nemesis ottanut selvää, että millainen historia asunnollasi on, siis jos mitään luonnollista (vaikka aika luonnollinen tuo henkikin on) selitystä ei löydy ja jos juttuja alkaa tapahtua enemmänkin.
Hitsit. Itse olisin varmaan säikähtänyt moista tapahtumaa puolikuoliaaksi, kiitos erittäin vilkkaan mielikuvitukseni ja koska taidan olla hieman pelkuri. Yksin asuessani osasin vähän turhankin helpolla säikytellä itseäni ja tuolloin oli jätettävä kauhuleffatkin vähemmälle tai muuten olisin vielä seonnut.
Nyt on onneksi tuo mies tossa, niin on paljon mukavampaa. :)

Mustang, tuo rintamamiestalo vaikuttaa kiintoisalta paikalta. Siinä lienee myös paljon historiaa. Liekö joku edellinen asukas jäänyt vahtimaan teitä muita sinne. Eipä tuokaan mitään sellaista ole tehnyt, että huolestua pitäisi ja näköjään huumorintajuinenkin on, kun kääntelee levyjäsi, vaikka sekin voisi jos haluaa ajatella loogisesti, että on itse epähuomiossa laittanut sen levyn väärinpäin telineeseen, kun on niitä selaillut ja miettinyt että mitä kuuntelisi seuraavaksi.

Mutta mielenkiintoiset jutut teillä ja hieno avaus tällekin. Jospa tääkin nyt heräis henkiin tästä enemmänkin. Mua ainakin kiinnostaa kuulla lisää näistä teidän jutuista. :)

Mustang:
Nefertiti, siinähän se ongelma olikin, kun olin vanhempieni luona asuessani niin perfektionisti niiden levyjeni kanssa, että Sen lisäksi, että ne olivat kaikki aivan varmasti aakkosjärjestyksessä ja oikein päin, tasasin siinä avohyllyssä niiden reunat keskenään. Yksi kerta olisi vielä mennyt hajamielisyyden piikkiin, mutta ei niin moni. Joskus joku oli laittanut  osan niistä väärään järjestykseen ja huusin ja raivosin jokaiselle perheenjäsenelleni erikseen ja kukaan ei koskaan myöntänyt siirtäneensä niitä. :) En sitten tiedä.

Varmin ja konkreettisin juttu on ne öiset askelet portaissa. Moni yritti minulle ehdottaa, että vanhan puutalon portaat narahtelivat yöllä paikoilleen päivän rasituksen jälkeen. Eivät ehdottaneet enää, jos olivat sattuneet meille yöksi ja kuulivat ne äänet itse. Vuosien varrella oppi perheenjäsentensä askelet rappusissa tunnistamaan. Nämä yölliset askelet päättyi aina, kun portaat loppuivat. Kun muutaman kerran olin niitä kuunnellut ja kukaan perheenjäsenistäni ei ollut myöntänyt käyneensä yöllä juomassa tai missään muuallakaan, jätin huoneeni oven auki, koska siitä näki yläkerran rappusiin. Monesti havahduin askeliin ja jäin katsomaan, kuka portaista tulee. Viimeiselläkään askelmalla ketään ei koskaan näkynyt.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta