Keskustelu > Kirjoitelmat

Yleinen pulina ja kommentit kirjoituksista vol 2

(1/72) > >>

Nefertiti:
Tässä uusi ketju, jossa voidaan jatkaa edellisen ketjun höpinöitä. :)

Mustang:
Alkoi kyllä olla vähän pituutta ketjulla. :) Tästä on hyvä jatkaa. Olit pätkiäkin kirjoitellut, mutten vielä ehtinyt tutustumaan. :/ Täytyy tässä katsella, miten ehtii, nyt tuli tänään pikkukissa taloon ja isompi kissa on ihan ihmeissään. :)

Nefertiti:
Vähän editoin Tuhon Enteen viimeisintä osaa, kun huomasin muutamia kirjoitus- ja ajatusvirheitä. Nyt pitäs mennä sujuvammin. Kattelen, josko tässä sais aikaiseksi kirjoittaa jatkoa johonkin jatkikseen. On ajatukset olleet vähän sekaisin tuon Chrisun (kissan) poismenon takia.
No mut siellä Sateenkaari sillalla se Chrisuliini odottelee varmaankin äidin ensimmäisen kissan, Santun, kanssa. :)

Mutta joo tosiaan, yritän tässä saada jotakin aikaiseksi, mut jos teillä nyt ideaa sattuu olemaan, niin sen kuin kirjoitatte sitä jatkoa ihan vapaasti.

Mitä Tuhon Enteisiin tulee, niin mietin seuraavia kysymyksiä:
Selviääkö Richard?
Tuleeko Danielista lisää ongelmia?
Onko Devin yhä hengissä?

Saavatko he vasta-aineen tehtyä? Toimiiko se?
Yks vasta-aine heillä, on mutta se toimii vain Richardin tekemään aineeseen, ei Devinin versioon. Mistä pääsemme kysymykseen, miten he sitten erottavat sairastuneet toisistaan? Vai onko kaikissa molemmat?
Kaikkein suurin kysymys on, miten saada vasta-aine kaikille altistuneille? Yksitellen antaminen on vähän turhan hidasta ja hankalaa ja vaarallistakin.

Myöhemmin koko tiimi oletettavasti poistuu Richardin laboratoriolta ja etsivät Devinin Labran, sillä siellä on paremmat laitteet tehdä vaikka molempia vasta-aineita.
Tuleeko matkalla lisää ongelmia? Pääsevätkö perille?

Jos vasta-aine tai kumpikaan niistä ei aivan kaikkiin zombiemaisiin olentoihin tehoa, niin miten sitten? Millaiseksi maailma muuttuu? Miten tiimimme? Jääkö heidän ainoaksi keinokseen selviytyä vihamielisessä ympäristössä? Miten he selviävät ja ketkä tiimistä selviävät?

Itellä on jo jotain idean tapaista, mut ajatukset on tosiaan vähän hukassa ja mitään järin järkevää ei mielessä oo. Tosin tuli mieleen, et jos ne ei saa (oletettavasti tehtävä mahdoton) ainetta altistuneille ja se ei toimi, he joutuvat selviämään omillaan maailmassa, jonka ajattelen olevan vähän tyyliin Mad Max tai Resident Evil: Extinctionin kaltainen kuiva ja kuollut. Okei voi silti olla metsiä ja eläimiä, mut kuitenkin kaupungit on elottomia, noita olioita lukuunottamatta. Joskin joitain muitakin selviytyjiä voi olla ja osa ei ihan niin mukavia.
Joo mikäs sen kliseisempää. :D
Mut jos tää selostus herättää ideoita niin siittä vaan kirjottelemaan. :)

Nefertiti:
Aivan mahtavaa, siis aivan uskomattoman upeeta tekstiä Nuubialainen. Kyllä sä todellakin kirjottaa osaat. :) Siis mä pystyn kuvittelemaan tilanteen erittäin hyvin. Kaikki ne tunteet, siis vau, ei voi muuta sanoa kuin että todella mahtavaa tekstiä. Hyvä etten pillahtanu loppukohdalla itkuun, kun niin eläydyin siihen Richardin tilanteeseen. Jos joku väittää ettet sie muka osais kirjoittaa niin haistakoon homeen mokoma. Kyllä sie saisit aikaiseksi vaikka kuinka hyvän kirjan ja minä varmasti ostaisin sen luettavakseni. :)
Nyt täytyykin miettiä mitä seuraavaksi käy. :)

Nuubialainen Prinsessa:

Höpsis, kunhan jotain jatkoa yritin tehdä. Mutta sie oot aina niin kiltti :)
Mie luulin tänään, että en jaksaisi ja kerkeisi kirjoitella yhtään mitään,
mutta sainkin sitten illasta aikaisemmin hieman omaa aikaa..

Sie varmaan loihdit tarinaan seuraavaksi jotain jännää,
mie tiedän sen. Jään siis odottamaan mielenkiinnolla sitä,
millaiseksi tarina kehkeytyy..

Nyt pitää mennä ja hätistää tuo navetalta tuoksuva katti pois sylistä kehräämästä.
Öitälöitä :)


Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta