Keskustelu > Voihan kerpele

Ärsyttää..

(1/62) > >>

Nuubialainen Prinsessa:Ajattelin laittaa tänne nyt sellaisen aiheen,
että jos jotakuta ärsyttää niin voi vapaasti purppasta aiheesta kuin aiheesta..

Ketä ärsyttää koulujen alku tai ankean duunin alku kun on vielä tämmösiä helteitä ja vesi ihanan lämmintä?


Itseäni masentaa tulevat kuukaudet kun tiedän, että loppu kiristys koulussa alkaa ja tulee liian täyteen pukatut päivät, ääk!

 

mustaleski:
Koulu koulu ja vielä kerran koulu,
se alkaa juuri silloin kun tulee ihanaiset kesäilmat, ja päivät vois vaan nauttia säästä ja olosta, mutta koulu vie senkin ajan.
Ja ois mulla muutakin tekemistä

Nuubialainen Prinsessa:


Syksy masentaa vaikka syksyssä onkin paljon kivoja puolia, kuten ihana pimeys, jolloin voi polttaa romanttisesti kynttilöitä kun saunoo vaikka mökillä ja voi uida punertavan kuun loisteessa tummassa, mutta lämpimässä vedessä. Puidenlehdet muuttavat värejään ja yöilma myöhemmin syksyllä on ihanan kirpeä.

Syksyssä masentaa varmaan eniten kun tietää, että edessä on taas pitkä ja kylmä talvi. Kesä tuntuu aina niin epäreilun lyhyeltä. Onhan talvessakin kyllä hyvät puolensa(ensilumi, suvikeli, paukkupakkasten kauneus yms.), mutta enemmän vaa^assa painaa se ikävä pohjoistuuli ja monenkymmenen asteen pakkaset. hrr..paleltaa jo valmiiksi.

Julle:
Se kyllä pistää ärsyttämään melko prkl paljon, ku isännällä pumppu reistailee aika pahasti taas, ja anopilla kans, vaikka se ei oo vielä ees aivan 40v. Mutta anopilla se on tullu stressistä, nii huolettaa molempien puolesta välillä niin paljon ettei taho tulla mistään mitään.

Nefertiti:
Ärsyttää, kun osa rekkautuneista ei saa aikaiseksi kirjoittaa mitään minnekkään. Miksi rekkautua, jos ei vaivudu kirjoittamaan?
Anteeksi purkaus, mutta on harvinaisen tylsää katsoa etusivua, kun uusia viestejä ei ole tullut, paitsi iltä myöhään, kun mie ja Nuubialainen Prinsessa kirjotellaan jatkopätkät tarinoihin ja toivotetaan illanjatkot tuolla yökukkujissa.

Jos tuolla ei ole ketjua, johon haluatte vastata, niin sitten voi vapaasti aloittaa ketjun ja olemassa oleviinkin voi kirjotella, sillä sitävartenhan ne täällä on.

Sitäpaitsi jos ei halua vastata, vaan ainoastaan lukea, niin se onnustuu ilman rekkautumistakin.

Joten immeiset uskaltakaa rohkeasti kirjoitella, ei me modet heti olla iskemässä valtikalla kalloon. Vain ja ainoastaan silloin, jos sääntöjä selvästi rikotaan, me kyllä komennetaan ja heristellään valtikkaa.

Eli nyt jokaine rohkeasti kirjoittaa noihin topiceihin tai sitten aloittaa uuden topicin aiheesta joka kiinnostaa, jos tuolla ei mielestäsi sopivaa ole.

Lopetampa nyt marinani ja jään seurailemaan mitä tuleman pitää...

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta