Keskustelu > Kirjoitelmat

Kirjoittamisesta yleensä

(1/4) > >>

Nefertiti:
Elikkäs täällä voi rupatella kaikkea kirjoittamiseen liittyvää, oli sitten ongelmaa juonen kääteiden kanssa tai haluaa kertoa jossakin lukemastaan fanficista.

Noniin siis kirjoittamiseen, ainakin sen verran, että toivoisin, että te ihanaiset immeiset uskaltaisitte ja viitsisitte kirjoittaa jatkoa nuihin jatkotarinoihin. :)

Edith... Potter luettu jo muutamia kertoja, joten en spoilaannu enää, mutta jos joku pyytää, ettei jonkin kirjan juonta tuoda julki, niin sitten sitä ei tuoda julki, ei pilata keneltäkään lukunautintoa. :)
Sama koskee myös leffoja.
- Nefertiti

Nuubialainen Prinsessa:Jep, pitää lueskella nuo siun jatkikset läpi yöllä kun muut nukkuu. Nyt en kerkee kun tulevat kohta mummolasta, joten illalla sitten. Jos sitä sais inspiksen noiden jatkisten kirjottamiseenkin.

Nuubialainen Prinsessa:Tuntuuko teistä, jotka kirjoittelette huviksenne, koskaan että tekstit on liian outoja näytettäväksi kenellekään? Mie tuossa kirjotin yhen pätkän, jonka ajattelin laittaa jatkotarinaksi mut sit aattelin, et se on niin outo, etten taidakaan. Jos joku tuttu vaikka sattus lukee niin ajattelis, et on akka ihan pimee..

No joo, ei se toisten mielestä varmaan mitenkään kummallinen olis, mut joskus sitä vaan rupeaa pelkäämään, että mitä toiset oikein ajattelee..ehkä ajatus juontaa juurensa eräästä, joka minulle kerran sanoi, et kaikki kirjailijat, jotka kirjoittaa kauhua yms. on ihan hulluja.

theevilone:
Tietysti kirjoittaminen on hauskaa, varsinkin silloin kun on aikaa. Tekstitkö outoja? höpö höpö. ;) Tekstit voisi mieltää osaksi omia ajatuksia, jostainhan ne muokkautuu eikös, joten jos teksti on outoa niin silloin voi ajatella että ne on vain omia ajatuksia. Toki ihmisessä on eri puolia joita ei ehkä muille halua näyttää. Olen itse kirjoittanut murhista ja erilaisista tilanteista, mutta lähinnä vain sen takia, että niitä on välillä jännä miettiä. En siis ole mikään sarjamurhaaja tai mikään (ainakaan vielä). ;) Kuitenkaan tekstejä ei kannata - ainakaan niitä oudoimpia - näyttää kelle tahansa ja tietty anonyymisyys on välillä paikallaan. Omia "outoja" tekstejä voi kokeilla laittaa ihan anonyymisti johonkin Internettiin ja katsoa ihmisten reaktio. Ihmisiä on moneen junaan ja vielä asemallekin jää, joten eiköhän jonkinlaista kannanottoa ja palautetta tule.

Nuubialainen Prinsessa:

"Kuitenkaan tekstejä ei kannata - ainakaan niitä oudoimpia - näyttää kelle tahansa ja tietty anonyymisyys on välillä paikallaan. Omia "outoja" tekstejä voi kokeilla laittaa ihan anonyymisti johonkin Internettiin ja katsoa ihmisten reaktio. Ihmisiä on moneen junaan ja vielä asemallekin jää, joten eiköhän jonkinlaista kannanottoa ja palautetta tule."

Totta, kaikkein oudoimmat jutut on varmaan viisain pitää visusti pöytälaatikossa. Ja jos haluaa mielipiteen, voihan sitä tosiaan vilauttaa netissä nimettömänä..ei ainakaan seuraa seläntakana puheita..

Mie voisin kuvitella, et jokainen meistä varmaan joskus miettii mitä kummallisempia asioita, niistä vain ei puhuta mielellään. Varsinkin sellaiset, joiden mielikuvitus on tavallista vilkkaampi..Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta