Lauantai!!

Aloittaja Julle, 19.09.09 - klo:20:38

« edellinen - seuraava »

Julle

Nii, mitäs kuuluu teidän muiden juplinlaisten lauantai päivään? Onko tiettyjä rutiineja jotka on pakko tehdä joka lauantai, kuten sauna ja avaraluonto dokkarin katsominen? Vai onko teille tämä, ah, niin mahtava päivä vain yksi samanlainen muitten joukossa? Itselle lauantaihin kuuluu ainakin saunominen, joka on tänään ulkosauna! Tietysti muutama olut tahi siideri, ja viski paukku saunan päälle maistuvat. :)

Mutta kuitenkin, mitäs teidän lauantaihin kuuluu? :)
Kari Tapio on Äijä!

Juplin

Viime aikoina aika moni lauantai on kulunut ihan töissä. Nämä ah niin ihanat väijyn hommat kun ovat niin inhimillisen epäsäännöllisiä, että melkeinpä kolme neljästä lauantaista kuukaudessa tulee nautittua töitä tehden... yleensä öitä siis. Vaikka nyt jo sunnuntain puolella ollaankin, niin samaa rataa jatkettiin myös tänä lauantaina. Nytkin siis töissä, mutta kahvitauko on hyvä käyttää näin netissä roikkuen... :D
Elämä ei ole mustavalkoista, vaikka Juplin.net olisikin.

Mina

Mjaa'a.. Aateltiin avokin kanssa pitkästä aikaa viettää lauantai sängyssä makoillen ja leffoja katsellen.. :) Toki täytyy pakolliset reissut kauppaan ja kahvilalle (avokki siis kahvilalla töissä) tehdä, jotta saa ylijäämäpullat itsellensä.
If only I had a heart it would break - Oh sure