Keskustelu > Artikkeleita

Ufojako?

(1/3) > >>

Nuubialainen Prinsessa:
Suomi 24:ssä törmäsin tällaiseen tapaukseen juuri. Joku oli laittanut juttua ufohavainnosta.

Lainaus:
"Ainakin sata ihmistä seurasi yötaivaalle ilmestyneitä outoja valoja viime lauantaina Stratford-upon-Avonissa, Britanniassa.

Daily Mail -lehden mukaan viisi valoa leijui kaupungin yläpuolella noin puolen tunnin ajan."

"Ilmiön näki suuri joukko pubeista kadulle tulleita ihmisiä. Myös monet autoilijat pysähtyivät ihmettelemään valoja."


Tässä linkki suomi24seen. Toinen on suomalainen artikkeli ja toinen Daily Mail.

http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=1000000000000003;conference=4500000000001147;posting=22000000027948547

Tajusin tuossa kun yritin linkittää artikkeleja suoraan, että sivuja ei enää ollut. Siksi tarkistin iltasanomien arkistosta asian ja totesin, että kyseinen artikkeli todellakin on olemassa, joten kyse ei ainakaan ole tekaistusta artikkelista.

Mitä mieltä olette, mistä teidän mielestänne on kyse? Ovatko ne ufoja vai pelkkä pila? Aikasta jännää olisi, jos tuollaisia valoja ilmestyisi taivaalle ja suuret määrät ihmisiä näkisivät tapauksen.

theevilone:
Varmaankin vielä ufoja, jos ei ole mitään selvyyttä tullut että mitä valoja ne ovat olleet. Voihan se olla, että jenkit ei enää pysty piilottelemaan kaikkea itsellään ja vierasplaneettalaiset alkavat olla niin uteliaita, että haluavat nähdä ihan itsekin meitä, eikä vain joitain kuvia ja tarinoita mitä saavat toisteitse. ;-) (thih väsymys...)

Floora:
On ollut niin paljon juttua aiheesta ja viedoklippejä sun muuta että olen todellakin alkanut uskoa että ympäri maailman sattuu ja tapahtuu.. mutta toisaalta taas olen niin skeptinen että jaksan vielä kyseenalaistaa maan päällä vierailevat "tähtikansat". Toisaalta katsoin jokskus dokkarin ufo-tutkimuksista jossa haastateltiin m.m. maailman suurimmalla satelliitilla työskentelevää henkilöä ja kun kysyttiin että onko ufoja tai muuta elämää olemassa vastasi tämä henkilö että "jos kertoisin, joutuisin tappamaan sinut"... Eikös se hiljaisuus ollutkin myöntymisen merkki?

Bam.:
Jos kysytään henkilökohtaista mielipidettäni niin voisin kyllä uskoakin valojen olleen ufoja, koska olen lukenut jonkin verran ufohavainnoista ja uskottaviltahan nuo kuulostavat.

Sitten taas kriittinen minäni puuttuu aisaan ja sanoo että valot saattoivat olla feikkiä tai jokin avaruuden ilmiö. On niin paljon asioita joista emme tiedä, sekä luonnollisella että epäluonnollisella tasolla.

Nuubialainen Prinsessa:


Niin, on vaikee sanoo voiko tuo olla totta. On vaan niin jännä kun noita tuommosia ilmiöitä on ollu aina joka puolella maailmaa jo vaikka kuinka kauan. Voiko ne kaikki olla feikkejä, vai onko niissä jotain perää?


Epävarmuus johtuu varmaankin siitä, että ihmisten pitää itse kokea jotain tuommoista ennenkuin uskoo varmasti. Toisaalta..itse näin pienenä jotain kummallisia valoja taivaalla, mutta en tiedä mitä ne olivat ja koska en tiennyt mitä ne olivat, en myöskään tiennyt mitä niistä ajatella... saattoihan niille olla jokin selitys, en vain ole keksinyt mikä..Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta