Keskustelu > Yleinen keskustelu

Yleistä hölinää

(1/207) > >>

Nefertiti:
No niinpistin tälläisenkin ketjun, jossa voipi höpötellä kaikkea maan ja taivaan väliltä ja vaikkapa vähän enemmänkin. Mutta pidetään ne jutut nyt kumminkin tietyissä rajoissa, kun näitä kumminkin lukee myös nuoremmatkin immeiset.

Mie puolestani tovotan kaikille ihanille juplinlaisille oikein mukavaa ja tapahtumarikasta ystävänpäivää!
Kliks

Edith... omia kirjotushäröjäni korjailin...

Killahead:
Photoshop ei toimi. Jes.

Killahead:

--- Lainaus käyttäjältä: Killahead - 15.02.09 - klo:19:06 ---Photoshop ei toimi. Jes.

--- Lainaus päättyy ---

Tai nyt se toimii. Mut kone jumittaa.

Julle:
Mulla taitaa nousta kuume, ku on nii surkea olo... Mutta sehän meinaa vaan sitä että saa löhötä ja kattoa kauhuleffoja nii paljon ku pääkestää! :D Oonko ainoa joka tykkää ku on oikeen kova kuume? Pari kertaa on noussu siihen 40asteen pintaan, ja vähän yli, ja silloin on muuten pönttösekasin, varsinki ku joutuu vielä niitä kaiken maailman buranoita syömään. :) Mutta hyvät myöhästyneet ystävänpäivät teille kaikille tasapuolisesti! :)

Floora:

--- Lainaus käyttäjältä: Julle - 16.02.09 - klo:17:09 ---Mulla taitaa nousta kuume, ku on nii surkea olo... Mutta sehän meinaa vaan sitä että saa löhötä ja kattoa kauhuleffoja nii paljon ku pääkestää! :D Oonko ainoa joka tykkää ku on oikeen kova kuume? Pari kertaa on noussu siihen 40asteen pintaan, ja vähän yli, ja silloin on muuten pönttösekasin, varsinki ku joutuu vielä niitä kaiken maailman buranoita syömään. :) Mutta hyvät myöhästyneet ystävänpäivät teille kaikille tasapuolisesti! :)

--- Lainaus päättyy ---

No en kyllä kutsuisi sitä kovin nautinnolliseksi tilaksi xD itselläni ainakin vaihtelee silloin olo kylmästä kuumaan ja voimatkin riittävät juuri ja juuri hengittämiseen!

Juu myöhäiset Ystävänpäiväonnittelut kaikille!

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta