Keskustelu > Leffaluukku

Uutuudet

(1/2) > >>

Nuubialainen Prinsessa:

Tänne voi kirjoitella juttuja uusimmista elokuvista, jotka ovat juuri ilmestyneet markkinoille:)Löysin elokuvateatterin listalta uuden elokuvan nimeltä Australia. Huomioni kiinnittyi ohjaajaan Baz Luhrmanniin, jonka käsialaa on myös Moulin Rouge.
Australia ja Uusi-Seelanti ovat kiinnostaneet minua jo pitkään, ja mietinkin millainen mahtaa olla kyseinen elokuva. Kannattaisikohan se käydä katsomassa..
Nyt silmiini on oikeastaan osunut kolme elokuvaa, jotka saataisivat olla katsomisen arvoisia, ehkä.
Tuo Australia, Operaatio Valkyrie ja Twilight-houkutus.
Onko kukaan nähnyt kyseisiä elokuvia?

Mina:
Operaatio Valkyrie on ollut sellainen mitä itsekin olen katsellut että voisi olla ihan kiva nähdä.. Sama tuo Twilight. Lueskelin nettipalstaa jolla kävijät olivat nähneet Twilghtin, kauheasti sitä kehuttiin. En tiedä miten vielä pyörii, mutta suomalainen Rööperi oli ihan älyttömän hyvä elokuva, pidin siitä todella paljon. Onko kukaan nähnyt The Wrestler-nimistä pätkää? Odotan kovin että tulee vuokralle, koska en usko että se tänne Hämptöniin rantautuu kun ei niitä sen kopioita kauheasti levityksessä ole, kahdeksanko niitä nyt oli..

Nuubialainen Prinsessa:

En ole tuosta The Wrestleristä kuullut laisinkaan, täytyy varmaankin hieman etsiä tietoa kyseisestä pätkästä.
Tuosta Twilightista bongasin youtubesta pätkiä ja kiinnostuin juuri niiden vuoksi kyseisestä leffasta.

 

Floora:
Olen lukenut Twilight kirjan sekä sen toisen osan ja kolmas on kesken :) en olisi uskonut kuinka koukuttava tarina voisi olla! Ajattelin käydä katsomassa elokuvan. Rööperin haluaisin myös nähdä.

theevilone:
Se Twilight oli ihan *. Kirjat olen lukenu (myös sen vimpan häähää. Tai niin, sen neljännen kuitenkin) niin hahmot ei ollu oikein sitä mitä itse on mieltäny. Huono Bella ja huono Edward (leuka!). Rosalie olisi voinut olla ennemmin vaikka (Roswellistäkin tuttu) Katherine Heigl. Nikki ei oikein vaikuttanut riittävän ämmältä. ;P Tosin seuraavissa leffoissa varmaan enemmän henkilöiden luonteistakin. Oli kyllä aika huono... Eikö Meyers ollut kuitenkin itsekin tekemässä sitä, niin olisi voinut luulla että tulisi vähän parempi. Tai ainakin seuraamassa tekoa. Ja suitsuttamassa että sitä mitä hän just näki. Huh. Carlisle oli ihan ookoo ja Emmet, vaikka aika joujou. Esme taas ei herättäny oikein mitään tunteita... Alicia ja Jasper... Löysin jo paremman Jasperinkin, mutta en enää muista kuka se oli, tai mistä se oli. :D Joteski olis kyllä oottanu että olisivat panostaneet enemmän henkilöihin, vaatteisiin ja puheisiin. Ei kyllä kannata rahojaan tuhlata moiseen. Sigh...

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta