Telkkarista pelkkää sontaa?

Aloittaja Mina, 13.02.08 - klo:08:31

« edellinen - seuraava »

Mina

Tuli mieleen nuita threadeja lukiessani, että onko muutkin samaa mieltä, että telkkarista ei nykyään tule juuri mtn katsomisen arvoista? Kun nyt tässä samalla selailen telkku.com'in ohjelmatietoja, ei katsomisen arvoista mielestäni löydy kuin Dr. Phil (sekin läpällä) ja Mythbusters (Myytinmurtajat). Mihin kaikki fiksut sarjat katosivat?

08.00  Koti kuntoon
08.30  Jeopardy
08.55  Katsojapeli
09.00  Nigella
09.30  Meille tuli vauva
10.00  Bella
10.30  Naapurikämppä kuntoon
11.00  Rahasampo

12.00  Ostosruutu
13.00  Meille tuli vauva
13.30  Bella
14.00  Koti myynnissä
14.30  Syödään yhdessä
15.00  Zorro - miekka ja ruusu
16.00  Nelosen uutiset ja sää
16.05  Päivien viemää
17.00  Dr. Phil

18.00  Inno
18.30  Eddie & Jeff
19.00  Tanssi, jos osaat!
19.30  Nelosen uutiset
19.45  Nelosen sää
19.50  IS Urheilu-uutiset
19.55  B-Studio
20.00  Suomen Unelmien poikamies

21.00  Greyn anatomia
22.00  G-piste
23.00  Nelosen uutiset ja sää
23.10  IS Urheilu-uutiset
23.20  Veikkauksen pelit
23.25  South Park
23.55  Ehdonalaiset
00.55  San Franciscon syke
02.00  Yöpeli
02.30-
04.00 Ostosruutu

Siis mitä ihmettä? Greyn Anatomian katsomista voisi harkitakin, mutta sekin on vain tunti.. Televisiosta tulee ohjelmaa melkein kello kuudesta aamulla kello neljään aamulla ja mielestäni katsottavaa ohjelmaa on päivässä vain kolme tuntia? Olenko ainoa joka tuntee näin? Mielipiteitä rakkaat kanssajuplinilaiset :)
If only I had a heart it would break - Oh sure

Floora

Tämän vuoksi en telkkaria paljoa katsokaan ja harkinnut jo etten tekkaria hankkisikaan. Tuli miehen kanssa ero joten kaikki olisi hankittava uudestaan. Hankin varmaankin kannettavan koneen josta voin katsoa dvd-leffoja, lukea uutiset netistä ja vaikka vuokrata sarjojen tuotantokaudet jos niitä on pakko seurata :) ei tarvitse TV-lupiakaan miettiä!
Strange but not twisted

Nemesis

No ei kyllä mitään näytä tulevan. Itse en löydä tuosta listasta ainakaan yhtään mitään mitä vaivautuisin katsomaan. Greyn anatomiaa seurasin kyllä vielä jokin aika sitten mutta mielestäni se alkoi ottaa hiukan naurettavaa sävyä. Melko turhaanhan toi tv tossa vieressä nököttää, melko lailla vain elokuvia (jos niitä katsomisen arvoisia joskus esiintyy) ja Heroesia varten... ja joskus Simpsoneita. :D

nukka_

Yömyöhään tulee katsottavaa ohjelmaa. Harmi vain kun sitä on jo nukkumassa. Päivällä saisi mielestäni tulla jotain mielenkiintoisempia ohjelmia. Tietenkin ohjelmienki suhteen on eri mielipiteitä, mutta itselleni passaava ohjelmaa päivisin tulee harvoin...

Loather

Niimpä... ja tosiaan, yöllä tulee parempaa ohjelmaa, kuten nyt vaikka sunnuntaisin Buffy vampyyrintappaja. Miksei tuollasia sontaohjelmia laiteta yölle ja sitte iltasin vois tulla parempia.
No lyö sitä turpaan!

Floora

Hahaah!! Shaun the Sheep tulee sentään maanantai-aamujen vapinoiden pelastuksena!! Eli tällä hetkellä siis :D
Strange but not twisted

Sekhmet

  Kaikkein pahinta soopaa mitä televisiosta tulee on ehdottomasti tosiTV ohjelmat: Big Brother, Idols, Talent, Huippumalli haussa jne. Ohjelmia, joissa jokainen jakso ja tuotantokausi ovat edellisten kopioita. Kaiken huipuksi vielä suomalaisten on kopioitava jenkkilästä tulevien tosiTV ohjelmien ideat ja tehtävä niistä suomalaisia huomattavasti halvempia ja latteampia versioita. Voisiko joku ohjelmia seuraava ystävällisesti valistaa, mikä näissä ohjemissa koukuttaa? Onko kyse vain siitä, että tuottaa mielihyvää nähdä ihmisten mokaavan ja nolaavan itsensä julkisesti?
  Ainoa syy elättää televisiota on oikeastaan elokuvat. Niistäkin tosin harvat oikeasti katsomisen arvoisia, mutta aina joku jaksaa yllättää posiviivisesti. On television takia tullut katsottua elokuvia, joita ei tulisi koskaan muuten katsottua, vuokarattua tai ostettua. :D

Mina

If only I had a heart it would break - Oh sure

azn

eniten itseäni ärsyttää salattujen elämien viikonloppu uusinnat, kesäisin koko halvatun sarja alkaa alusta, jolloin myös viikonloppuisin näytetään nekin uusinnat.. eli telkkarista tulee vain salattujen elämien uusintojen uusintoje uusintojen uusintoja!!

Floora

Hmmh.. Uusintoja, TV-pelejä, tosi-TV:tä ja muutama harvinainen helmi jotka nekin on jo nähty - tässä syy miksen omista telkkaria. Viimeksi äidillä ollessa katsoin kokonaisen jakson jotakin sarjaa ja kauhistelin kaikkea ja mietin miten olen itsekin sellaista sontaa katsellut ja pitänyt ihan tavanomaisena, ok-juttuna! Ensiksikin ne mainokset :O Milloin niitä on päätetty änkeä 10-15 min. välein sarjoihin? Niiden sisällöstä en halua edes puhua kun miettii niin lapsetkin niitä katsovat!! Sitten sarjojen ja ohjelmien sisältö.. huhhuh! Kaameeta hollywood-crappia tuutin täydeltä, siellä ollaan avonaiset paidat päällä lääkäreinä sairaalassa, josta ei löydy yhtäkään normaalipainoista ihmistä! Tällaistako minäkin tuijottelin päivätolkulla :D hahah USKOMATONTA! Ja jotkut jopa suostuvat maksaa tästä xD Ei ei ei ei hyvää huomenta. En aijo hankkia tv:tä!

Sori vuodatus...
Strange but not twisted

Killahead

Ärsyttävää ku Neloselta tulee aina enemmän mainoksia ku ohjelmaa. Jos jonku ohjehman pitäis alkaa esim. klo 20:00 ni siin o eka vähintää 10 minssaa mainoksii ekaks ja sit mainoskatkotki kestää aina jotai 10-15 min.
Kun on korviaan myöten kusessa on parempi pitää suunsa kiinni.

Mina

Niin tuttua.. Aina jos Maikkarilta jotain leffaakin aattelin katsoa, varasin leffan varsinaisen alkamisajan 10 min ilmoitettua myöhemmäksi, ja jouduin silti vielä katsomaan mainoksia. Ei hyvin mene. Toisaalta Nelonen, Maikkari yms rahoitetaan mainostuloilla, eli mikä ihme tämä on?
If only I had a heart it would break - Oh sure