Keskustelu > Kirjoitelmat

Tarinoita kuvista

(1/4) > >>

Nuubialainen Prinsessa:

Hei, tuli mieleeni tällainen idea:

Jos joku laittaa tänne jonkin kuvan, josta toiset kirjoittaa tarinoita tai kuvaa sitä hetkeä, jolloin kuva on otettu..

Meillä oli luovankirjoittamisen kurssilla erilaisia harjoituksia, ja yksi niistä oli tällainen. Piti kirjoittaa tarinoita kuvista. Ajattelin siis, että jos vaikka muutkin innostuisivat tästä..
..etsin, josko löytäisin jonkin hyvän kuvan kuva-arkistoideni kätköistä, mut jos joku löytää sitä ennen niin tänne vaan, niin ruvetaan keksimään tarinoita ;)

Nefertiti:
No mie voin laittaa, kun löysin muutaman hyvän kuvan ja voin mie laittaa enemmänkin, jos vain tahdot.

1.

2.

3.

4.

5.

No laitoin nyt kumminkin useamman, joten nyt useampi kirjoittaja pääsee valitsemaan sopivan kuvan ja kirjoittamaan siitä. :)
Täytyy katsoa, jos vaikka itsekin innostuisi jotakin kirjoittamaan.
Tuli nyt vielä mieleen, että haittaako kun kuvat ovat tuollaisia maisema kuvia? No toivottavasti keksitte kuvista oikein kivoja tarinoita, vaikka noissa onkin vain maisemia.
Tulipa mieleeni, että voiko käyttää useampia kuvia, vai pitääkö olla vain yksi, josta kirjoittaa tarinan? Meinaan mietin, että jos saa idean, johon sopisi useampikin kuva, kuin vain yksi.

Nefertiti:
Tässä tulee vielä muutama kuva lisää. Sorry tuo luontokuvien ylenpalttisuus.

6.

7.

8.

9.

10.

No niin jääkin odottamaan mielenkiinnolla, että minkälaisia tarinoita noista laittamistani kuvista oikein sukeutuu, vai tuleeko mitään, kun on niin paljon tuota luonto kuvaa.
Odotan toki innolla sinun kommenttejasi kuvista, Nuubialainen Prinsessa. :)

No niin nyt siellä on yksi talvinenkin kuva. :)

Nuubialainen Prinsessa:

Onpas hienoja kuvia! Kyllä sinä osaat kuvata :)

Tulin vilkaisemaan mitä täällä keskustellaan vain pikaisesti, vaikka väsyttääkin jo kamalasti..on taas aika rankat työvuorot tällä viikolla..

Noh, en voinut kuitenkaan jättää väliin kun näin nuo kuvat, joten kirjoitin pikku tarinan tuosta talvisesta kuvasta, jonka laitoit viimeiseksi tuonne..

Pitäsikö nuo kuvat muuten numeroida, jos se helpottaisi hieman tarinan tunnistusta?                                                   Talvisen lähiön Siiri

On tammikuun 3. päivä. Siiri seisoo ikkunassa ja katsoo ulos mietteliäänä. Kolmannen kerroksen ikkunasta avautuu näkymä pieneen taajamaan, joka on kevyen pakkaslumen verhoama. Muutamaa viikkoa aikaisemmin maa oli näyttänyt niin kurjan mustalta ja vähäisinkin lumen härmä, joka maahan oli viskautunut suli saman tien pois. Nyt tuo synkkä pimeys oli viimein väistynyt niin kuin Siirin edellisenä yönä uneen tunkeutunut painajainen. Kaikki näytti hieman valoisammalta.

Kahden metrin päässä ikkunasta kurotteleva koivunoksa vangitsee Siirin katseen. Tyttö muistaa kuinka kauniisti se aamulla kimmelsi, aivan kuin pienet timantit, auringonvalon taittuessa jäisiin kiteisiin. Silloinkin Siiri oli seisonut sama yöpaita päällään ja odottanut, samalla tavoin kuin nytkin.

Hämärä alkaa jo laskeutua hiljaiselle asutusalueelle. Pian tulisi pimeä ja toisi tullessaan kauan odotetun vieraan. Sitä Siiri jaksoi odottaa, vaikka jalkoja jo särkikin tuo levoton kuljeskelu ikkunan edessä. Perhoset lepattavat tytön mahassa kun hän huomaa hahmon vilahtavan mäntyjen välissä. Tuo tulija kohottaa kättään kohti kolmannen kerroksen ikkunaa ja Siiri hymyilee viimein.Tuota mietin tuossa minäkin, että eihän niitä tarinoita ole pakko vain yhdestä kuvasta kirjoittaa, jos keksii vaikka tarinoille yhteyksiä monesta kuvasta.. vain mielikuvitus rajana :)

Katselen tuossa viikonloppuna omia kuva arkistoja..siellä on muistaakseni jotain outoja kuvia kotikaupungistani :)

Nefertiti:
No niin, nyt ne on numeroitu. Katsotaan toimiiko systeemi vai ei.
Ihanan tarinan pätkän sie kirjoitit. Mitä olen sun tekstejäsi lukenut, niin sanonpahan vain, että olet verbaalinen lahjakkuus. Oikeasti ja sun tekstejäsi lukee mielellään. :)
Muuten tuo talvikuva, on joko joulukuun 06 loppu tai tammikuuta 07. Tämän vuoden talvi, tai no siis talvi ei ehkä kuvaa sitä tällä hetkellä, kun täällä etelässä ei ole lunta, vain vettä, räntää ja kylmää tuulta niin kuin loka-marraskuussa.
Ai niin ja kaikki kuvat on näpätty kännykällä. Haaveilen tosin, että jos joskus rikastuisi ja heitäisi köyhtymästä, niin ostaisi itselleen kunnollisella zoomilla varustetut digikameran. Pääsisi ottamaan lisää hienoja luontokuvia, keväällä kun kaikki herää pitkän talven jälkeen, tai sitten talvi kuvia, kun on kunnolla lunta ja pakkasta tai kesällä kunnon ukkosmyrskyjä tms. :)
Se vaan et oon kauheen tarkka kuvan laadusta ja siitä, mitä siihen haluan, eli pyrin aina rajaamaan kaiken ei toivotun pois kuvasta, vaikka ei sekään aina auta.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta