Tänään on keskiviikko 01. joulukuuta 2021
Nimipäivää viettää Oskari

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Mina

Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 22
76
Tiedän kyllä, olen nähnyt videon. Ja jos ihan totta puhutaan, kuka ei tiedä turkiseläinten kärsimyksistä, ne jotka turkkeja ostavat eivät vain välitä.

77
Elämä on ihanaa / Vs: Välillä hyviäkin uutisia!
« : 05.01.09 - klo:10:24 »
Juu, paljon onnea vaan kaikille onnellisille.. Ja onnettomille jaksamisia. Olen reilu, not

78
Yleinen keskustelu / Vs: Musiikki
« : 31.12.08 - klo:15:48 »
Piupiu.. Nyt onneks ihanan hiljasta, koko joulukuu onkin jo kuunneltu töiden puolesta enempi tai vähempi tunteja vuorokaudessa joululauluja. Meinas pikkuisen hermo tuossa mennä, mutta nyt on ihan jees fiilis, vaikka mut soitettiinkin suoraan unten mailta töihin.

79
MITÄ NE EDES AJAA TAKAA TOLLA ELÄINRÄÄKKÄYKSELLÄ??? Koska se on vaan niin hauskaa? Hauskaa rääkätä puolustuskyvyttömiä eläin raukkoja!
En käsitä lainkaan. Suorastaan epäinhimillisiä otuksia nuo eläinrääkkääjät!!!

Turkistarhaajat saa siitä rahaa kun nylkevät nahat. Ei nuilla kiinalaisilla tms taida olla käsitystä miten eläimet lopetetaan niille kivuttomasti. Muutenkin olen turkistarhausta vastaan, vaikka näillä eläimillä onkin Suomessa suht inhimilliset olot.

80
Yleinen keskustelu / Vs: Mikä tänään soi?
« : 15.12.08 - klo:16:36 »
Joululaulut soi päässä.. Töissä pakko kuunnella niitä, tuun varmaan hulluks.. Ollaan tehty rankingia kuinka monta kertaa päivässä sama biisi tulee, nyt joku Pikkuoravien joululaulu, ei ***vetti..

81
Yleinen keskustelu / Vs: Mikä tänään soi?
« : 09.12.08 - klo:14:25 »
Hahaa, Jullella upee musiikkimaku ;) Omassa päässä soi Cradle of Filth - The Death of Love

82
Yleinen keskustelu / Vs: Musiikki
« : 09.12.08 - klo:14:24 »
Hienot sanat kyllä

83
Voihan kerpele / Vs: Ärsyttää..
« : 03.12.08 - klo:12:19 »
Käyttisten mukana? Meinaat koneiden mukana käyttiksen levyä, kun yleensähän nuihin on asennettu käyttis valmiiks :)

84
Yleinen keskustelu / Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
« : 03.12.08 - klo:12:15 »
Kielen halkaisu olis kivaa omallekin kohdalle! Oon itseasiassa sitä harkinnut, mutta taitaa jäädä haaveeksi vaan kun tuo parempi puolisko ei tykästä. Ja varmaan kielikorukin vähän haittaa. Muuten minulle on ihan sama mitä ihmiset itselleen tekevät, toivon vain kovasti, että he kaikki tajuavat olla viemättä sitä äärimmäisyyksiin :)

85
Yleinen keskustelu / Vs: Esittelyketju
« : 03.12.08 - klo:12:13 »
Ugh! Flooran innostamana päivittelen itsekin sitten tätä omaa esittelyäni.. Jonkunverran ikää tullut enemmän, eli 20vee olen tällä hetkellä, omistan 2 norjalaista metsäkissaa (mamman omat hirviöt <3) Fin*Louhelan Dantrag ja Fin*Louhelan Deifontes, tottelevat paremmin nimiä Dani ja Defi, sitten toistaiseksi faunaboksista löytyy maan matonen, elikkäs viljakäärme, oletettavasti tyttö eli Jinx.. Tai Jinxy, mielialasta riippuen :D Asustelen Hämptönissä, jaaa tällä hetkellä töissä citymarketin Sonera Pisteellä ihan myyjänä, vai mikä se on.. Kuitenkin :D Autokin löytyy, vm. -99 Opel Astra Club, 1.6 16v konheella, sekin romuläjä syö ihan liikaa vieläkin.. Harrastuksiin kuuluu kissanäyttelyt, ratsastus ja lukeminen :) Aijjuu, avokkikin löytyy tuosta pyörimästä, just äsken sain pusun!

86
Yleinen keskustelu / Vs: Mikä tänään soi?
« : 03.12.08 - klo:12:06 »
Disturbed - Stricken

87
Yleinen keskustelu / Vs: Kirjoja
« : 03.12.08 - klo:12:05 »
Jee, löysin huuto.netistä sen Sophie, Päiväunelmia.. Judith Saxton on kirjoittaja, tosi hienoa että nyt sain kirjan viimeinkin kotiin.. Tai aikoja sitten, mutte nyt vasta muistin tänne hehkuttaa :D

88
Voihan kerpele / Vs: Ärsyttää..
« : 19.11.08 - klo:10:31 »
Itseasiassa meillä on yks teratavunen ulkoinen kovo ja kovassa käytössä jo. :) Mutta siis se kovo jossa se C:asema on on osioitu muistaakseni kahteen tai kolmeen osaan ja nyt sen C aseman tilat alkaa olla lopussa ja avokki kyllä tietää miten laittaa sinne lisää tilaa, kunhan nyt vaan vitkuttaa sitä, vaikka olen sanonut että laita hyvä mies sitä tilaa, sinne ennen kun kosahtaa koko levy ja menee windows nurin. Meinaan on tuo xp ängetty just tuonne C:lle ja se taitaa olla täynnä niitä päivityksiä sun muita, ettei saa edes kunnolla eheytettyä koko asemaa. Tosin se operaatio on hidas ja saattaa kestää useita tunteja tai peräti vuorokausia riippuen siitä miten paljon ja minne siirretään. Ilmeisesti sen takia hän ei ole ihan valmis sitä tekemään, kun joutus olemaan sitten ilman konetta vähän aikaa.

Juu, mutta jos laitat simsin tonne teraselle kovolle ja sen kautta käytät, niin sulla on enemmän tilaa.. Samoin jotain tiedostoja C:ltä voi siirtää jollekin muulle asemalle tms. niin tulee lisää tilaa.. Itsellä oli yhdessä vaiheessa vitsit vähissä kun molemmilta kovoilta alko tilat loppumaan :D Siis yhdeltä osioidulta kovolta molemmat asemat olivat täynnänsä tavaraa..

DhTier, ei mun mielestä turha valitusaihe ollenkaan ole, tänne saa tulla valittamaan ihan mitä vain, mikä mieltä painaa :) Ei ole mitenkään rajattu että täytyy olla elämääkin vakavampaa valittamista.

Sitte.. PRKLEEN KISSALIITTO!! (Anteeksi kielenkäyttö ja capsin raiskaaminen). Juu, en saa kissojani rekisteröityä Suomen Kissaliittoon, koska kissojen isä, Fjaschos Friz of Polarheim's on rekisteröity TICAan, eli siis ei ollenkaan Suomeen rekisteröity, joten sen jälkeläisiä ei voida rekisteröidä Kissaliittoon. Että ottaa päähän, voi *piip*!!! Oli näyttelymaksukin ens sunnuntain näyttelystä maksettu ja kaikki ja sitten käy näin. Ja kaikki sen takia, kun Polarheim's kasvattaa puhdasta norjalaista linjaa, eli välissä ei saa olla mitään muuta kissarotua, missään kohtaa, ja Kissaliitto haluaa tehdä norjalaisesta omien mieltymystensä mukaisen rodun, eikä antaa sen olla sellainen kun alunperinkin se oli. Nyt ärsyttää ja pahasti.. **ttu..

89
Elämä on ihanaa / Vs: Välillä hyviäkin uutisia!
« : 19.11.08 - klo:10:20 »
Näinpä.. Tällä hetkellä olen onnellinen siitä että Defi-kisuni oppi olemaan hiljaa yöllä niin äitikin saa nukkua.. Ihana katti, samoin veljensä Dani ^^

90
Elämä on ihanaa / Vs: Välillä hyviäkin uutisia!
« : 18.11.08 - klo:10:38 »
Heh :) Positiivinen yllätys nähdä sivuilla Elämä on ihanaa osio :) Ja oleppa hyvä vaan

Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 22
Copyright © 2000 Juplin.net. All Rights Reserved. Design by Juplin.