Tänään on keskiviikko 01. joulukuuta 2021
Nimipäivää viettää Oskari

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Mina

Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 22
61
Leffaluukku / Vs: Uutuudet
« : 13.02.09 - klo:23:54 »
Operaatio Valkyrie on ollut sellainen mitä itsekin olen katsellut että voisi olla ihan kiva nähdä.. Sama tuo Twilight. Lueskelin nettipalstaa jolla kävijät olivat nähneet Twilghtin, kauheasti sitä kehuttiin. En tiedä miten vielä pyörii, mutta suomalainen Rööperi oli ihan älyttömän hyvä elokuva, pidin siitä todella paljon. Onko kukaan nähnyt The Wrestler-nimistä pätkää? Odotan kovin että tulee vuokralle, koska en usko että se tänne Hämptöniin rantautuu kun ei niitä sen kopioita kauheasti levityksessä ole, kahdeksanko niitä nyt oli..

62
Elämä on ihanaa / Vs: Välillä hyviäkin uutisia!
« : 04.02.09 - klo:21:00 »
xD Onneks en asu Keravalla :D Mut joo, lähtihän se mussukkainen kotia sieltä.. Seisoskelee pihalla tällä hetkellä, tankkikin melkeen täynnä. Tosin sinne meni 50€ bensana että.. Tuotanoin :D

63
Elämä on ihanaa / Vs: Välillä hyviäkin uutisia!
« : 03.02.09 - klo:13:48 »
JEEEEEEEEEE!!! Huomenna mennään katsomaan mun (toivottavasti) uutta vauvvaa.. Sellanen ihana kolmikirjaiminen muriseva juttu.. Purrrrrrrr. Niin, niille jotka ei omista Suomi-Mina-Suomi-sanakirjaa, kerrottakoon että tuo ihana kolmikirjaiminen muriseva juttu on 325i BMW xD

64
Yleinen keskustelu / Vs: Musiikki
« : 03.02.09 - klo:13:46 »
Apo on aika montaakin tyylilajia.. :D progressiivinen metalli, sinfoninen metalli, heavy metal, muunmuassa näillä sitä kutsutaan.. Siis heidän tyylilajiaan. Tönköti tönk.. Juu, ja tosiaan kuten Floora jo sanoikin (Floora sinä ruoja, en saa enää mitään sanoa ekana, aina vaan komppaan sinua :D) niin en ollut ikinä edes kuullutkaan tuollaisesta bändistä kuin *lunttaa* Paramore. Pitää antaa niille uusillekin faneille mahdollisuus. Otetaan esimerkkinä vaikka Marilyn Manson. 17v aloin tykkäämään hänen musiikistaan, kuulin sitä ensimmäisen kerran vasta silloin. Joku suvaitsematron tr00fani voisi sanoa että en ole "oikea" fani, koska en fanittanut Mansonia ensimmäisestä levystä alkaen. Juu, olin sen ilmestyessä joku 4-5v, varmaan fanitan silloin jotain Mansonin tyylistä. Tottakai näitä matkijoitakin on, jotka menevät vain valtavirran mukana.

65
Yleinen keskustelu / Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
« : 03.02.09 - klo:13:41 »
Pitkältikin sama kuin Flooralla ja Nemesiksellä.. Paheksuen ihmiset kattoo jos jotain, harvemmin mitään kehuja on ainakaan tullut. Itsellä kun tosiaan löytyy ne huuli, kieli, septum, nännit ja kahdeksan ampumalla tehtyä reikää korvissa. Tosiaan, lasken nuo korviksetkin lävistyksiksi, koska ovat kuitenkin korvan läpi vedetyt reiät. Harkitsen vielä kulmakorua ja niskaan surfacea. Niijjuu ja kaks tatuointia toistaiseks löytyy, niidenkin määrä lisääntymään päin, heti kun saan rahaa :D Ja löydän hienon kuvan.

Rottersee, vaikka sinä et korviksia lävistyksiksi lue, ei tarkoita sitä että muut olisivat samaa mieltä tai että sinun mielipiteesi olisi ainoa oikea. Kiitos ja kumarrus ;)

66
Yleinen keskustelu / Vs: Lex Nokia
« : 03.02.09 - klo:13:36 »
Mielestäni tuo on yhtiöiden kohdalla ihan ok, siis tyyliin juurikin Nokia. Mutta mutta.. En oikein tykkäisi jos isännöitsijä saisi minun meilitietojani lukea. Sitten taas toisaalta, ei tuosta ole niin paljoa hyötyä kun sitä viestiä ei kuitenkaan saa lukea. Minä ainakin tekisin tuon niin, että laittaisin jollekin kaverille meiliä, tai sanoisin jollekin kiinankontaktilleni että ottaa sellaisen ja sellaisen meiliosoitteen, niin sanon että se on kaverini :D Että tuokin taas kuulostaa ainakin niin helpolta. Tai sitten juurikin kotikoneelta laittelisin viestejä..

67
Yleinen keskustelu / Vs: Mikä tänään soi?
« : 23.01.09 - klo:23:39 »
Rob Zombie - Reload

68
Elämä on ihanaa / Vs: Välillä hyviäkin uutisia!
« : 17.01.09 - klo:13:56 »
Vauvau.. Äääkkhh, kauhee vauvvakuume iski. Tosin en halua ko sen vauvvan söpöilemään, en halua kasvattaa sitä isoks tytöks/pojaks. Outoa?

69
Voihan kerpele / Vs: Ärsyttää..
« : 17.01.09 - klo:13:55 »
Haha.. Hyvä että ees hetkellisesti piristin. Pääte särkee, yhyy

70
Myytit / Vs: 21.12.2012
« : 17.01.09 - klo:13:53 »
Jaa'a.. Saas kattoo mitä tuleman pitää. Toivotaan ettei ihan henki lähde, ja jos lähtee niin tää oli tässä, se on moro :D

71
Voihan kerpele / Vs: Ärsyttää..
« : 14.01.09 - klo:12:44 »
Rönsessainen hankkii sitten piilarit vahvuuksilla ;) Ja Nefer, samaa ongelmaa, itellä -0.5 ja hajataittoisuuden korjaus, toisessa 10 ja toisessa 155 :D Whups.. Ja ettei ihan meniks offiks tää koko juttu, niin kele kun on kuuma, ärsyttää

72
Voihan kerpele / Vs: Ärsyttää..
« : 13.01.09 - klo:16:38 »
Jos on miinuslasit niin se on silloin kaukonäön korjausta, ei lähinäön. Eli Nefertitillä pitäis olla plussaa jos kirjaimet selkeytyy lasit päässä. Mulla on miinukset (eli en näe kunnolla kauas) ja hajataiton korjaus kun nyt eilen sain käyttöön nämä lasit. Pirun kalliiks tuli, 400€ yhteensä. Mie en ainakaan huomaa mitään eroa lukea tekstiä lasit päässä tai pois, mutta selkee ero kun tarttis kauemmas nähdä. Ihan pimeetä käyttää laseja kyllä.. :D

73
Voihan kerpele / Vs: Ärsyttää..
« : 08.01.09 - klo:18:21 »
Kaks ennen hyvää kaveria.. Ja tuo avokkikin nyt jostain kumman syystä, ainaki tällä kertaa sain sen kiinnikin siitä valehtelusta.

74
Myytit / Vs: Ihmissusi
« : 08.01.09 - klo:00:24 »
Noh! Modet ja offittamassa näin pahasti. Soosoo..

Aiheeseen :D Mistä sitä tietää mitä tuolla metissä on, mutta jotenkin en usko että ikinä mitään ei olisi nähty. wolfgod, millainen ihmissusi on mielestäsi? Oikean suden näköinen, mutta muuttuu ihmiseksi kun täysikuu on ohi? Jotain siltä väliltä? Vai oletko edes miettinyt asiaa? Omasta mielestäni ihmissusi on aidon suden näköinen pitkälti, ehkä jtn pieniä eroja on, kuten esim että vähän ihmismäiset silmät tms..

75
Voihan kerpele / Vs: Ärsyttää..
« : 08.01.09 - klo:00:19 »
Suomeks sanottuna vituttaa kun mulle valehdellaan kokoajan. Anteeks ruma kielenkäyttöni

Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 22
Copyright © 2000 Juplin.net. All Rights Reserved. Design by Juplin.