Tänään on keskiviikko 01. joulukuuta 2021
Nimipäivää viettää Oskari

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Mina

Sivuja: 1 ... 17 18 19 20 21 [22]
316
Yleinen keskustelu / Vs: Musiikki
« : 03.09.07 - klo:09:08 »
Jeij.. yks lemppariaiheista. Eli lempibändejä ovat Marilyn Manson, Cradle of Filth, Dimmu Borgir, Sentenced, Sonic Syndicate, Teräsbetoni, Pain, Lordi, Aslan Faction, :Wumpscut:, Andraculoid, Shade Empire, MyGRAIN, Lacuna Coil etc etc. Eli raskaamman puolelle mennään :D Ja mun mielipide on (ei saa nyt sitten ruveta haukkumaan tms.) että Antti Tuisku etc. teinipopparitähdet sais painua jonnekkin todella kauas.. metalli ja hevi kunniaan! :D Kertokaa kaikki muutkin ihmeessä mielipiteitä ja lempapreita, myös ketjun aloittaja ;)

317
Yleinen keskustelu / Vs: Lemmikki asiaa!
« : 03.09.07 - klo:08:56 »
Itsellä tällä hetkellä semmoinen 13v phalénepoika Jerry, kuvia tulee heti kun jaksan niitä lisätä, suloinen pieni mies, joka ei esim. suostu syömään jos seisot ruokakupin vieressä, ei uskalla ottaa mtn makkaraa etc kädestä ellei se ole siivuina ja ns. levitetty auki. Reppana luulee että siellä sisällä on antibioottia :D Vieläkin, kolmen vuoden jälkeen antibioottikuurista.. -.-' Thyroxin otetaan kädestä, eli oliskos pojassa jtn narkkarin vikaa kenties?? (Thyroxin siis lääke kilpirauhasen vajaatoimintaan)Pelkää pimeää, vettä, hevosia ja poneja :D Vein kerran tallille ja annoin kahden ponin nuuskia pikkumiestä (Jerry oli sylissä) ja Jerry takertui oikeen kynsillä kiinni että älä anna noiden syödä mua.. suloinen. Paras nukkumapaikka on ehdottomasti sängyn alla tai sitten sohvan ja seinän välissä tiukassa mykkyrässä. Vahtikoiraa tuosta ei sais tekemälläkään, naapurin katitki kävelly kaikki sisään ja Jerry vaan kattonu ett jaa, mitäs nuo? Myös isäpuolen kaverin "tappajakissa" Ere ei lotkauta korvaansakaan Jerrylle, yleensä menee kuulemma kaikkien koirien päälle. Eli onko mulla koira vai kissa? :D Nykyään tuo asustelee vanhempien luona kun itse asun opiskelujen vuoksi Hämeenlinnassa. Siellä lemmikkinä on musta maatiaiskissa Luci, jonka lempinukkumapaikkaa kukaan ei tiedä, kissa löytää aina jonkun loukon mistä sitä ei löydä, mutta tähän mennessä löytyneitä nukkumapaikkoja on kodinhoitohuoneen ikkunalauta, ns. ulkoeteisen aurinkotuoli, pikkumakuuhuoneen sohvan päällä oleva laskupino, keittiön tuolit, pyykkikori, sauna, vaatekaappi ja pesukoneen pesurumpu.. Kertaakaan kissaa ei kyllä vielä ole pesty, onneksi! Luci on itsetietoinen nuori neiti, nyt n. 2vuotias, tarkkaa syntymäaikaa ei tiedetä niin paha sanoa tuosta iästäkään tuon paremmin, meille tullessa arvioitu ikä oli n. vuosi. Pikkumiisu rakastaa silittelyä ja rapsuttelemista, sillon voi jopa olla sylissä, muuten syli on pahapaha paikka :D Lucin kanssa ei ainakaan tule tylsää, se sekoilee aina jtn omiaan, juoksee kauheeta vauhtia ympäri kämppää tai tappaa smileylelua. Vielä jalat tallella, kädet meni jo.. Just eilen Luci makoili tyhjän akvaarion päällä ja koitti olla suloinen söpöliini ja naukaisi tyyliin silittäkää mua, paha vaan että oli niin reunalla että tipahti siitä lattialle ja suoraan alla olevaan pahvilaatikkoon :D Sieltä sitten kauhee loikka pois ja vauhdilla yläkertaan. Lisäilyä tänne, eli meille tuli edellisviikon sunnuntaina 12viikkonen norjalainen metsäkissanpentu Spyros eli Spyrre. Ihana pieni karvapallo joka syö, puree, leikkii, kehrää ja nukkuu. Jerryn kanssa ei oikeen toimeen tulla, vähän täytyy tassuilla läpsiä, tosin kynnet on piilossa. Jerry on herrasmies ja "hymyilee" aina kauniisti Spyrrelle kaikki hampaat näkyen, mutta ei se päälle mene. Kyllä tää tästä vielä suttaantuu, niin lyhyen aikaa pojat ollu vasta samassa paikassa. Oli ne kerran jo samassa kopassa nukkumassa :D. Että tällaisia lemmikkejä mulla ja onnitelkaa itseänne jos jaksoitte lukea

                     
Mamma rapsuttaa parhaiten. Kattokaa kuin piiiiitkä mää olen!!                  Pappa (Jerry) leikkii.. ömh.. jollain :D

   
Katse kaukaisuuteen..                                                                      Pikkujellona SpyrosEi kiirettä ulos lenkille..


Luci juo.. olishan omaki kippo ollu parin metrin päässä mutta..

Sivuja: 1 ... 17 18 19 20 21 [22]
Copyright © 2000 Juplin.net. All Rights Reserved. Design by Juplin.