Tänään on keskiviikko 01. joulukuuta 2021
Nimipäivää viettää Oskari

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Mina

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 22
31
Tää ei nyt varsinaisesti ole purkautumista asiakaspalvelusta, mutta tuossa soitellessani erinäisiin firmoihin erinäisille ihmisille on pakko pohtia, että mikähän hitto siinä on, että vaihde toimii niin hassusti? Esimerkiksi soitan näin: "Täällä YYstä XX soittelee, tavoittelen teiltä ÖÖ asiasta päättävää henkilöä, kukahan hän mahtaisi olla?" "Hetkinen, yhdistän". Siis mikä järki?? Kysyin ihmisen nimeä, en sitä onko hän paikalla tms, pyydän kyllä yhdistämään kun on tarvetta. Mieluummin kuitenkin ottaisin sen nimen ensin, niin tiedän ketä kysyä, jos teillä vaikka on sellainen järjestelmä joka heittää vastaajaan jos kys. hlö. ei vastaa ja kertoo että vastaajaa käyttää numero 0401234567. Kiva sitten taas sama lotro selittää läpi udestaan kun soittaa.

Toinen tapaus, vähän ristiriidassa edelliseen valitukseen, näin: "Täällä XX YYn asialla, tavoittelen ÖÖtä" "Hetkinen. -- Hänelle ei ole poissaolomerkintää tälle päivälle, yhdistänkö?" Joskus on tehnyt mieli sanoa että älä, halusin vaan tarkastaa että hän on paikalla kun laitoin pommin hänen pöytänsä alle, että mahtaako olla paikalla ni saan varmasti hengiltä. Huoh. Jos selkeästi kertoo ketä tavoittelee, niin siinä tapauksessa voi minun mielestäni suoraan yhdistää hänelle, olisin kai kertonut jos olisin halunnut vain tiedon onko hän paikalla, vai ei?

32
Leffaluukku / Vs: Elokuvien kliseet
« : 09.09.09 - klo:15:45 »
Tää on vähän offtopic mut mua ärsyttää elokuvassa Fast and the Furious (eka osa) siinä kohtauksessa jossa tää Walkerin hahmo hiippailee yöllä yksikseen muiden talleissa kun tää Vin Dieselin kopla ottaa sen kii ja alkaa syyttää sitä kytäks. Se muistaakseni kaadetaan ja raahataan sinne mut se huohottaa ku pahimmankin city-maratonin jälkeen.

Yleensäkin leffoissa ne on actionkohtauksissa kauheen hengästyneitä vaikkei ois fyysisesti rasittuneita.

Se Walker pelästy niin helvetisti että sen takia huohotti ;)

33
Elämä on ihanaa / Vs: Välillä hyviäkin uutisia!
« : 25.08.09 - klo:14:05 »
En tiedä onko tää mikään utinen, mutta.. Mun lapset täytti vuoden, jeee!! Rakastan niitä niin paljon, vaikka ovatkin vaan kissoja. Ja vähän ennen kissalapasia mun matovauvva täytti sekin vuoden ^^ Jee.. Elokuussa näemmä kaikki syntyny meitin perheessä, paitti tuo ukonkuvatus

34

Kaverille:

Minun kaveri juttelee aaveiden kanssa ja näkee ne. Kaverini sanoi ettei halua että ne lähtevät, koska heistä on apua hänelle. Esimerkiksi koulussa entiset ysit kiusasivat Hannaa (nimi muutettu) kunnes yksi aaveista tuli ja piti kättään yhden suun edessä eikä se voinut puhua. Hän oli ymmällään ja Hanna nauroi ja lähti.

En kyllä usko että "Hannan" kertomu juttu on totta, koska eivät haamut/aaveet lähde kuolin paikaltaan muualle.Anteeksi sekava kirjoitus ja kirjoitusvirheet.  ; )

Jos ne ei ollutkaan haamuja, vaan poltergeistejä. Ne voivat keskittyä yhteen ihmiseen ja liikkua sen mukana. Samoin muutkin haamut voivat keskittyä ihmisiin, vaikka yleisin on paikkoihin.

35
Yleinen keskustelu / Vs: Kirjoita kun saat jotain kivaa!
« : 25.08.09 - klo:13:12 »
Sain kissoille toisen kantokopan! Ilmeisesti kantokoppien kahvat ei oo suunniteltu kahelle n. 5 kiloselle kissalapselle.. :D

36
Yleinen keskustelu / Vs: Lentäviä lauseita
« : 25.08.09 - klo:13:11 »
No tässä ois tämmönen vähän pidempi: "I don't know and I don't care, I only work here. Now will you please go away I'm trying to work"
Ja sitten toinen.. "Rahaa on ku roskaa, roskaa on ku paskaa ja paska ei lopu koskaan."

Lisäilen lisää heti kun tulee mieleen..

37
Yleinen keskustelu / Vs: Pukeutuminen
« : 06.07.09 - klo:16:29 »
Kyllä toi asu kuulosti ihan siedettävältä.. Minua ei haittaisi vaikka ei olisi sitä takkiakaan ollut siinä päällä. Jos naisten pukeutuminen on tuota tasoa, niin miehet tulevat sitten samalla tavalla pukeutuneina. eivät shortseissa tai muissa. Ei näin...

38
Voihan kerpele / Vs: Ärsyttää..
« : 16.06.09 - klo:17:16 »
UGH! Vituttaa niin huolella että.. Poikaystäväni on minulle velkaa n. 350€ plus sitten mitä hän ei ole vuokria maksanut minun työttömyysajallani, eli n. 500€ Jos sanon asiasta, niin tulee hirveä tappelu, enkä saa häntä ymmärtämään että en voi sille mitään etten saanut tukia vaikka niitä hain kun KELAlla ja työkkärillä kesti lappujensa kanssa, ja sain loppupeleissä töitäkin ennenkuin nämä saivat päätettyä mitä tukia ja kuinka paljon minulle kuuluu. Nyt häätö uhkaa kun emme ole rästejä maksaneet, ja vuokranantaja ilmoitti että pitäisi 600€ maksaa pois vielä, mitä sitäkään en ymmärrä, kun aikasemmin on selvitty huomattavasti pienemmillä summilla. Ja tämän kuun vuokra on jo maksettu, eli about 900€ pitäisi vielä olla rästissä, ja aina aikaisemmin tämä määrä on ollut ns. ok vuokravalvonnan mielestä. Nyt odotellaan vastausta huomiseen asti, toivottavasti asia selviää.

39
Yleinen keskustelu / Vs: Asuminen ja sen hinta
« : 16.06.09 - klo:17:12 »
Diudiu, eli siis edellisen postauksen jälkeen löydettiin oma kämppä.. Vuokra 498€/kk sis. 4krt/kk saunavuoro, vesi ja autopaikka. Eli sinänsä ihan kiva. Palkkaa saan nettona tällä hetkellä n. 1200€, tuosta vuokraan minun osaltani menee 250€, eli en valita, mutta jos sattuisikin tulemaan ero, niin mitäs sitten tehdään? Olisi todella hauskasti sitten vuokraa maksettavana, varsinkin kun elokuun lopussa palkkakin laskee, eli bruttotulot olisivat n. 1300€. Ja kun olin työttömänä, KELAlla ja sossulla jostain ihme syystä kesti tukihakemusteni käsittely, jotenka en saanut mitään tuloja about kolmeen kuukauteen, jolloin vuokrarästejä on nyt about 1000€ edestä. Hienosti menee. Enkä saa poikaystävääni ymmärtämään, että hän lentää asunnosta siinä samalla kun minä jossemme maksa tuota rästiä mahdollisimman pian.

40
Voihan kerpele / Vs: Ärsyttää..
« : 05.06.09 - klo:11:50 »
Perkelettos.. Meni tuossa muutama viikko takaperin autosta etupuskuri paskaks. Ei muuten mitään, muttakun.. Olis ollu ihan kiva ja jees ja silleen jos vaikka olis ollu joku muu syy kun se että piti ojan puolelle väistää ambulanssia! VITSIT!!!! Huoh.. Osu vähän isompaan kiveen ruohotupsun takana piilossa se puskuri ja krakshan siitä kuulu ja puskuri irti kun työpaikan parkkikselle pääsin. Noh, iskin sen takaisin kiinni ja revin irronneen osan alakerrasta hevon kuusehen ja matka jatkuu taas. Meni sieltä joku kiinnitysosanen rikki, laitettiin sitten uus reikä pyöräkotelomuoviin ja siitä kaiken kiinnittäjällä nippusiteellä se puskuri kiinni xD Hyvin on pysyny, joskohan sen sais vielä vaikka korjattua jossakin vaiheessa, massaa päälle ja maalit ja näin.

Toinen ongelma kun vein Omppusen ilmastointihuoltoon. Jeejee, sieltä on se helvetin lauhdutinsäiliö rikki, maksaa uutena 145€ plus asennus päälle. Että jeeejeee. Ei puhalla muuten lämmintäkään ilmaa tuo perkeleen laitos nyt sit

41
Leffaluukku / Vs: Leffat, jotka saavat sinut kyyneliin
« : 05.06.09 - klo:11:40 »
Hmh.. Näitä on ehdottomasti AI, ja Black Beauty - Uljas Musta. Itken aina AIssä sen pienen robottipojan takia joka ei muuta haluaisi kuin äidin (koska on rakennettu siihen) eikä voi ymmärtää miksi äiti hylkää hänet. Niin surullista ja julmaa, vaikka robotilla ei oikeasti ole tunteita, vaan se on ohjelmoitu esittämään niitä, niin silti tuntuu kauhean surulliselta. Samoin suretti elokuvassa muiden robottien kohtalo, vaikka ne eivät tunteneetkaan mitään ja niille oli aika sama vaikka joku ne hakkasikin palasiksi. Sitten Black Beautyssa itkettää se, että miten ihmiset voivat olla niin julmia eläimille.. Varsinkin aika loppupäässä leffaa kun Musta on taksiheppana kaupungissa ja tapaa Gingerin uudelleen ja Ginger on niin huonossa kunnossa ettei ole tosikaan, seuraavassa kohtauksessa joka tapahtuu muutamaa päivää myöhemmin kuuluu hevosen hirnuntaa ja Musta sanoo "Olen tässä. Mikä hätänä?" Ja pian sen jälkeen näkyy kun Gingeriä viedäänpois kärryillä, että se reppana oli kuollut kun ei ollut jaksanut enää elää. Kauhean surullista. Ainiin, ja vielä yksi itkettäjäleffa löytyy, nimeltänsä I Am Legend. Kun uketti on koirun kanssa menossa pitkin ja poikin maakuntaa, sitten ne ihme mutatoituneet koirat hyökkäävät ja uketin koira kuolee loppupeleissä. Tai siis uketti joutuu itse kuristamaan koiransa kun sekin olisi mutatoitunut. Huoh. Myös Edward Scissorhands itketti..

42
Leffaluukku / Vs: Mieluisimmat sarjat
« : 05.06.09 - klo:11:32 »
Hoho, jee..

Dr. Phil
Ihmemies MacGyver
Murhasta tuli totta
Hercule Poirot
NCIS
CSI't
House
Pako
SmackDown!
RAW
ECW
Bones
Myytinmurtajat
Elämä käsissä (en oo ihan varma onko tuonniminen, ykköseltä tuleva sairaalasarja, arkiaamusin se vissiin tulee ja sit uusinnat iltapäivällä)

Tässäpä nämä, lisäilen sitten taas kun muistuu mieleen ^^

43
Leffaluukku / Vs: Kauhuleffat
« : 05.06.09 - klo:11:28 »
Kyseinen leffa löytyy nyt tuolta PS3'sen uumenista, ehkä vielä iltapäivällä saatais avokin kanssa katottua se :)

44
Yleinen keskustelu / Vs: Kirjoita kun saat jotain kivaa!
« : 27.04.09 - klo:21:55 »
Hienoa! :) Haluuko joku tuon auton..?? :D Saattais lähteä kävelemään jos oikea hinta löytyy..

45
Yleinen keskustelu / Vs: Tunnustuksia :D
« : 27.04.09 - klo:21:51 »
Latasin netistä Pain'in uusimman levyn ja aattelin ettiä yhen Samaelin levyn jonka näin Cittarissa..

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 22
Copyright © 2000 Juplin.net. All Rights Reserved. Design by Juplin.