Menu

Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Näytä viestit Menu

Viestit - DhTier

#1
Slipknot soi, tällä hetkellä Opium of the People.
#2
Voihan kerpele / Vs: Ärsyttää..
18.11.08 - klo:18:56
Ihan randomia valitusta tulossa tältä suunnalta. Valmistautukaa.

Mua ärsyttää, kun yks kaveri ei voi koskaan, mitenkään, ikinä milloinkaan, hyvästellä lähtiessään. En tiedä miksi otan tän näin henkilökohtaisesti, mutta kun se ei oikeasti sano mitään, se vaan häipyy. Ja minua ärsyttää oikeasti.
Ehkä mulla on vähän turhat ärsytyksen aiheet, mutta sittenpä on.
#3
Artikkeleita / Vs: Ufojako?
10.11.08 - klo:21:58
Miksi ufot tulisivat Maahan näkyvästi..? Ihmiset ovat luoneet jostain kuvitelman, että ufot laskeutuvat lentävillä lautasilla maankamaralle ja valoja näkyy. Jos ufot kerran tänne asti aikovat päästä, niin luulisi niillä olevan jotain kunnon kamoja joilla laskeutua ja pysyä näkymättömissä. Kehittynyttä teknologiaa. Jotain erilaista, ei valoja, jotain sellaista, jota ei ihmisaistein kykene havaitsemaan.
#4
Mielenkiintoinen pointti vetästä tuo maailmanloppu tähän väliin. Tulee tai ei, sittenpä nähdään.

Mun mielestäni uskonnot on pohjimmiltaan ihan okei. Siis että ihmiset hakee turvaa jostain itseään korkeammasta voimasta, jostain, joka tuntuu turvalliselta hädän hetkellä ja muutenkin. Varsinkin kuolema on aihe, joka mielestäni on oleellinen aihe uskonnoista puhuttaessa. Ihminen pyrkii selittämään kuolemaa ja sen jälkeistä, mitä se sitten onkaan; kukaan ei ole toistaiseksi tullut todistettavasti kertomaan, millaista on olla kuollut. Tietämättömyys pelottaa, ja uskolla pelastavasta voimasta hälvennetään pelkoa. Tuntuu, että tämä länsimaalainen uskonnon käsittäminen on mennyt siihen, että kun on hätä, niin sitten rukoillaan ja saadaan/ei saada se, mitä pyydetään kaikkivoipalta jumalalta. Myös kirkon yhteys valtioon ja muuhun maalliseen onkin taas oma lukunsa, joka mielestäni vääristää uskonnon perimmäistä tarkoitusta. Mielestäni kaikenmaailman jumalanpalvelukset ovat turhia; jos joku haluaa uskoa jumalaan, niin sen voi tehdä yksin kotona, vaikka rukoillen. Tai no onhan siinä tietysti pointtina nähdä ja tavata muita seurakuntalaisia näissä jumalanpalveluksissa ja kokea jotain yhteenkuuluvuuden tunnetta, mutta loppujen lopuksi kyseessä on kuitenkin henkilökohtainen usko, eikä joukkotapahtuma, jossa järsitään läpinäkyvää leipää ja kastetaan kielenpää viiniin.

Itse olen kokenut voimakasta yhteyttä tällaiseen "jumalaan" joskus ripariaikoina, kun tätä oppia suorastaan pakkosyötettiin nuorten aivoihin. En olisi halunnut aluksi rippikouluun mennä ollenkaan, mutta äitini pakotti. Mielestäni uskonnot ovat aivopesua. Rippikoulu on aivopesua.
Myöhemmin nousi voimakas vastareaktio tälle uskon tunteelle ja halusin johonkin kauas uskonnosta ja tästä jumalasta, jonka hyvyyttä ja rakkautta minulle oltiin tuputettu. Vihasin kristinuskoa yli kaiken, kaikki siihen liittyvä tuntui kuvottavalta. Toisaalta samaan aikaan mielenkiinto siirtyi satanismiin ja kulttien tutkiminen oli mielenkiintoista. Kärjistäen sanottuna suora vastakohta sille, mitä olin aikaisemmin kokenut. Ymmärrys, ettei tuolla ole ketään, joka katsoo minun perääni ja huolehtii minusta - paitsi minä itse. Melkein kokisin sen ahdistavana, että joku tarkkailisi tekemisiäni jatkuvalla syötöllä.

Nykyään arvioisin olevani ateisti. En oikeastaan usko mihinkään. Tuomitsen kirkon maallisen vallan - joka onneksi on ollut hiipumaan päin jo aikoja - sekä nämä tietyt seikat kristinuskossa, kuten paavin, joka keksii päästään lakeja, väittää olevansa jumalasta seuraava ja on tietenkin erehtymätön. Samoin nämä fundamentalistit, jotka lukevat Raamattua kuin keittokirjaa ja ottavat kaiken sanatarkasti. Suurimmaksi osaksi Raamattu sisältää paskaa, mutta toisaalta on yleisen moraalin perusta.

Se siitä.
#5
Hei kaikille, uusi olen ja mietin pitkään, mihin paikkaan kirjottaisin ensimmäiseksi. : P

Niin tosiaan, lävistykset ja tatskat. Meikäläisellä on oikeassa kulmassa lävistys, myös molemmat korvat on lävistetty, toinen pariinkin otteeseen. Tykkään lävistyksistä ja tuntuu, että pitää aina tietyn ajan kuluessa ottaa uusi. : o Huuliläväri olis kanssa kiva, mutta tuntuu että jokaisella on nykyään sellainen. Mutta eipä se mitään, kyllähän sitä voisi silti harkita, sitten kun taas jaksaa.

Tatuointia olen myös miettinyt, joku pieni musta tribaali niskan alueelle olis ihan kiva. Tai sitten johonkin käsivarteen.. Muttajoo.
Liikaa lävistyksiä + tatuointeja = ei hyvä. Jos on liikaa metallia naamassa, niin se alkaa olla jo vähän epäesteettinen näky. Ei siis millään pahalla, jokainenhan sitä tekee mitä huvittaa ja jokaisella on se oma mitta, että koska on tarpeeks lävistyksiä ja koska ei. Joskus vaan tuppaa näkymään ihmisiä, jotka ei luultavasti pääsisi lentokentän turvatarkastuksesta sillä naamalla.