Menu

Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Näytä viestit Menu

Viestit - Julle

#61
Jeejee! Onnea vaan Killaheadille, näin vähän myöhässä kylläki, mutta kuitenkin! :D Paljonkos tuli mittariin? :)
#62
Yleinen keskustelu / Lauantai!!
19.09.09 - klo:20:38
Nii, mitäs kuuluu teidän muiden juplinlaisten lauantai päivään? Onko tiettyjä rutiineja jotka on pakko tehdä joka lauantai, kuten sauna ja avaraluonto dokkarin katsominen? Vai onko teille tämä, ah, niin mahtava päivä vain yksi samanlainen muitten joukossa? Itselle lauantaihin kuuluu ainakin saunominen, joka on tänään ulkosauna! Tietysti muutama olut tahi siideri, ja viski paukku saunan päälle maistuvat. :)

Mutta kuitenkin, mitäs teidän lauantaihin kuuluu? :)
#63
Popeda - John Holmes

Siinä vasta oliki hieno mies. :D Kevyet mullat hälle. :)
#64
Lainaus käyttäjältä: Nuubialainen Prinsessa - 01.09.09 - klo:17:21

Voi, onnea sylintäydeltä :))

Kyllä se on maailman suurin ihme,
kun saa oman lapsen ensimmäisen kerran elämässään syliinsä.
Sitä ei voi uskoa, miten ihmisenalku voi olla niin uskomattoman pieni.
Jokainen pieni varvas ja sormi yhtä ihana,
oma lapsi on maailman kaunein lapsi :D

Ja nyt taidan kyllä udella hieman.. saitko leikata itse napanuoran?Kyllä ne kysy haluanko leikata, mutta olin sen verran liikuttuneessa tilassa, että katoin parhaaks antaa ammattilaisen hoitaa sen homman. :) Tänään sainkin taas elämäni naiset vihdoinkin kotiin, eli vaimokkeen ja tyttären. :)
#65
Kiitos kiitos kaikille teille, ja kyllä mäki luulen, että se isä tai isi tms. taitaa olla se mieluisin. :) Olihan se melkosta splatteria loppuvaiheesa, mutta kyllä siinä tuli itelleki tippalinssiin, ku sai kahtoa oman pienokaisensa ärjyvän siinä kätilön sylissä, ku Glen Benton ikään. :D
#66
Musta tuli tänä aamuna klo:7.58  3.270kg pikkutyttösen isä. Pitäsköhän opettaa se tyttö sanoon mua faijaks vai iskäks..? :D
#67
Lainaus käyttäjältä: Killahead - 16.08.09 - klo:17:57
En tiiä muita ku tän:
http://www.riemurasia.net/peliapaja/play.php?id=473

Juu, nuo exmortisit on kyllä pelottavia! Tuon ykkösen ja kakkosen oon pelannu läpi, ja niisä on kyllä välillä saanu oikeen kunnolla miettiä mitä pitää tehdä, joka on vain plussaa, omasta mielestäni. :) En tiiä onko nuista tullu vielä kolmatta osaa, mutta toivottavasti ainakin tulee, jos ei oo vielä tullutkaan. :)
#68
Yleinen keskustelu / Kauhupelit netissä
16.08.09 - klo:17:16
Itse pelaan paljon kaikenlaisia kauhupelejä netissä ja miten ja millä milloinkin, mutta alkaa olla hankalaa löytää uusia ja oikeasti hyviä kauhupelejä! Niinpä ajattelin, että jos täälä on muita samanlaisia tapauksia, niin olisi mahtavaa, jos linkitätte tänne mielestänne parhaita kauhupelejä, joita voi pelata selaimella netissä.

Itse voisin aloittaa, ja heittää ensimmäisen ilmoille. Tämä peli on Hotel626, ja sitä pystyy pelata vain ilta kuudesta aamu kuuteen. :) http://www.hotel626.com/
#69
The killer barbies - Baby with two heads Tää on hyvää! :D Lissää tämmöstä!
#70
Voihan kerpele / Vs: Ärsyttää..
29.06.09 - klo:01:19
Nyt sanon että ihmiset joita oon pitäny kavereina, ja alkaakin iskeä mun böönaa... Sillon mulla loppuu huumori.
#71
En vielä vanno onko tää kaunis tai mieleenpainuva, vaikka kyllä uskon että tämä on sitä kumpaakin, mutta mulla on parin viikon päästä häät joita vietetään metsäkirkossa kannuksessa. :) Lupaan pistää kuvia kyllä tänne, jos joku haluaa tietää miltä se näyttää. Ja kyllä te kaikki juplinilaiset ootta tietenkin tervetulleita, jos vaan haluaa tulla. :) Päivä on 11 heinäkuuta.
#72
Sori Nefertiti, mä oon harvinaisen huono keksimään mitään hyvää sanottavaa mihinkään tuollaseen, mutta, sanon ainakin että h******n paljon voimia tuon sun epilepsian kans, ja eiköhän se siitä paremmaks ajan kans muutu. :) Kaikkeenhan kuulemma tottuu kerta? Onneks vaikutat muutenki elämään positiivisesti suhtautuvalta ihmiseltä, joten kyllä sä tuon vielä voitat. :)
#73
Sain ajettavan ruohonleikkurin isältä! Jeejeejee! Se on hieno! Eli musta. :) Ja melkee uus! Nam... Ja siinä on pullonpaikkaki valmiina! :D Uujee... :)
#74
Voihan kerpele / Vs: Ärsyttää..
14.05.09 - klo:12:01
Lainaus käyttäjältä: Juplin - 14.05.09 - klo:09:59
Heh... Känniavautuminen?

Juup... :D Sori tuosta, katoin parhaaks ottaa ne pois... :)
#75
Yleinen keskustelu / Vs: Onni on...
22.04.09 - klo:15:11
Tänään oli onnea itellä se, ku on 8 päivää duunia takana, joista 3 viimestä oli yö vuoroja, ku sai ottaa kunnon unet oman rakkaan vieressä. Ja kyllä seki sai hymyn huulille aamulla töitten jälkeen, ku latas hyvän piipullisen kiltaa, ja kaato pienen tujauksen viskiä lasiin, ja rauhottu takan edessä. :)