Menu

Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Näytä viestit Menu

Viestit - Julle

#31
Vihdoinkin kevät on tullut keskipohjanmaalle! Sehän polkaistiin käyntiin tietenkin näppäämällä ulkosaunaan valkea, ja kenties myös pallogrilliin, mikäli rakas hallitus muistaa tuoda maggaraa kaupasta. :) Tällainen pieni informaatio muille teille. :)
#32
Hellou! Ajattelin ilmottaa teille kaikille hyvää uuttavuotta, ja rauhallista ja rakkauden täyteistä sellaista! :)
#33
Irwin Goodman - Rentun ruusu

vieläku ois kesä, ja pv taikka amazoni volvo alla ja takapenkillä kauniin böönan tahi velipojan kans koskista kiskomassa. :D Kaikki olis täydellistä!
#34
David Lee Roth - Yankee rose

Tää on kunnon rokkia! :)
#35
Ensin cmx:n Revontulten repijä, ja nyt pauhaa samalta yhtymöltä biisi Olet tässä.
#36
Yleinen keskustelu / WC lukemista!
02.10.10 - klo:23:19
Suoraan kysymykseen suora vastaus! Eli mitä luette vessassa?

Itse voisin alottaa tällä, että sain luettua juoppohullun päiväkirjat pois, ja hoksasin että Danten jumalainen näytelmä(kaikki kolme yksissä kansissa, ja vielä kuvitettuna) on kesken, joten nappasin sen mukaan ja sinne jäi, ja paremmin uppoaa siellä, kuin aamiais pöydässä tai unenpöpperössä punkassa! :D
#37
Mites tämä foorumi on ollu näin hiljane jo ties kuinka kauan? Alkaa jo tuleen mieleen joku salaliitto tms.? Kenties abduktio tai vastaavaa? :D
#38
Kissat on parhautta! Ainaki omasta mielestä... Täällä on pari vuotinen kolli nimeltä Paavo! Oma wanha kissa kuoli mun oven eteen... Se tuntu, ja tuntuu edelleen helvetin pahalta.(anteeksi kielen käyttö)Mutta se sama kissa (lulu) synnytti ensimmäiset pennut mun sänkyyn... :) Ikävää, mutta hellyyttävää, ja samallla kaunista. Monesti oon nähny saman näköisen kissan vanhoilla koti nurkilla... Oon aina ajatelliu, että lulu tuli kattoon meitä... :)
#39
En varsinaisesti saanu mitään. mutta ylläkerran katto saatiin appiukon kans valmiiks, ja osa-aika harjakaisia kun vietetään, niin sanotaan että se khyllä pirsitää! Ollaan koko kesä tehty ylä kertaa, ja ny on lattia, seinät ja katto valmiina, enää tarvii vain listat ja pistorasiat yms.... Mutta eniveis. Hyvältä tuntuu!!

Tv: Julle
#40
Sleepy sleepers - Rapsutin!

Ei lisättävää. :)
#41
Ny soipi Popeda - Kuuma kokardi

Kyllä nämä poijjaat osaa rokata! :)
#42
Mustangille paljon vaan onnea uuteen työhön! Toivottavasti menee hyvin ja viihyt. :) Ite sain kaverilta läjän kauhuleffoja! Se on kivaa! :)
#43
Itekki oon lisänny lävärien määrässä itessäni! Eilen otin Qstockissa kulmakorun, ja n.1kk takaperin otin nännikorut! :)
#44
Voihan kerpele / Vs: Ärsyttää..
01.08.10 - klo:19:13
Vituttaa! Ny ku sain koneen takasin, formatoituna tietenki, nii en muista kumpaankaan sähköpostiin salasanoja! Nyppii tällane prkl...
#45
Tuo numero ois ainaki suhteellisen helppo muistaa! :D