Menu

Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Näytä viestit Menu

Viestit - Julle

#16
Lainaus käyttäjältä: Nefertiti - 21.01.12 - klo:18:47
Onneksi olkoon Julle. :)

Minä kiitän. :)
#17
Yleinen keskustelu / Vs: Onni on...
21.01.12 - klo:17:44
Oman nappulan nauru ja hymy, kun tulee oikein v****maisen ja hankalan työpäivän jälkeen takasin kotiin. :)
#18
Leffaluukku / Vs: Kauhuleffat
21.01.12 - klo:17:42
Tsäpä! Muistinpas tässä että katoin mainion kauhurainan nimeltään I spit on your grave, mikäli oikein muistan. Ilmeisesti joku uudelleen filmatisointi, kun kannessa taisi olla jotain mainintaa, että on kultti leffasta tehty uus versio! Oli kyllä mainio leffa kokemus, vaikka en raiskaus hommeleista tykkääkään kauhu tai missään muussakaan tyylilajissa...

Nii, ja cannibal holocaustinki sain hommattua vihdoin ja viimein, ja täytyy sanoa, että en ihmettele hetkeäkään miks on ollu kiellossa niin kauan! Tää sattu onneks olemaan vielä leikkaamaton versio, eli ei oo leikattu pois eläinten tappojuttuja. Huhhuh, täytyy kyllä sanoa, että melko raskas soutusta viihdettä oli tämä pätkä! Ei varmaa tarvi katsoa vähään aikaan uudelleen! :D
#19
Mamma taas paksuna, jotenka sopii odotella pikku rinsessalle painikaveria! Musta tää on aika hyvä uutinen. :)
#20
Helloou! Itekki oon ottanu lisää leimaa itseeni! Oon napannu tuohon vasempaan ranteeseen realistisennäköisen sydäimmen, jonka poikki kulkee sellanen pergamenttinauha, jossa lukee äiti, kauniilla kaunokirjoituksella. :) Komia on, ja äitiki tykkäs, kun näytin kuvaa! :)
#21
Lainaus käyttäjältä: Mustang - 18.08.11 - klo:01:12
Cradle of Filth - Nemesis

http://www.youtube.com/watch?v=W1sJ9tBFjsA

Tulipahan pitkästä aikaa ikuisuuksiin mieleen tämä loistobiisi ihan vaan siksi, kun ollaan saatu tuo Nemesis tänne langanpäähän vierailemaan. ;)

sä se tunnut löytävän helmibiisejä jatkuvalla syötöllä! :) Täälä taas raikaa Rob Zombien Foxy foxy

http://www.youtube.com/watch?v=LmXdpv3pCGU&ob=av2e

Nii ja kiva palata pikku tauon jälkeen takasin tänne teidän sekaan! Annoin itelleni pikku bännit siinä... :)
#22
HOBLAA!! Frendi on tullu afganista suomeen!!! Hän on HENGISSÄ!! Ei muutaku Gambiinaa ja bissee ja norttia joka suonee ja suoleen ja JEEJEEJEE!! Toivottavasti en saa bännejä, mutta ehkä modet fiksaa tään viestin timmiin systeemiin ja mä pääsen BAILAAN!!
#23
ACH! Pitkästä aikaa yksin! Hallitus läks skidin kans mökille, ja ny oon iteksein! Huh, ny saa nollata ja nolata tilanteen! Ei muutaku gambiinaa ja rytmihäiriötä koneeseen ja korvakäytäviin!! Ja hyvää vkl teillekin!
#24
Ny soi Päärynän linkittämä The song that never meant to be(se on varmaan tään biisin nimi?)! Hyvän kuulonen biisi! Nätti ääni, ja kivan yksinkertainen syntikka! :) Tykkään kyllä! Käsitinkö oikein, että oli vielä päärynäisen itsensä laulama? Isot pisteet jos näin!
#25
Lainaus käyttäjältä: Mustang - 04.06.11 - klo:19:58
Tänään soi Stam1na - Kadonneet kolme sanaa. Yksi lempibiiseistäni ikinä. <3

http://www.youtube.com/watch?v=xV2S3Oy7_Fo

Törkeän kova ralli! Pitänee laittaa itekki sama pyörimään. :)
#26
Lainaus käyttäjältä: Päärynä - 07.05.11 - klo:20:49
Moi, olen Päärynä ja todellinen hullu, koska kirjoitin 5000 sanaa pitkän runon.

Saa tietysti lukea, jos kiinnostaa.

Huh, hulluuden ja nerouden raja on ilmeisesti todellakin häilyvä... :D Täytynee koittaa lukea se runo tässä illan mittaan! :)
#27
Lainaus käyttäjältä: Mustang - 05.05.11 - klo:23:42
Anteeksi tuplaposti. Itse menen tänään rankemmalle linjalle.

Dimmu Borgir - Hybrid Stigmata

http://www.youtube.com/watch?v=pmL_sLQiXcM

Tuo karjaisu alussa on sellainen, mikä tekee tästä hyvän ketututsbiisin. Itse en kehtaa alkaa täällä kurkku suorana karjumaan ihan vain koska ketuttaa, joten laitan Shagrathin tekemään sen puolestani. :D

Aiaiai! Tuo on kyllä aivan loistava biisoni! Ehkä tuon levyn parhaimmistoa! Täytynee laittaa kyseinen lätty pitkästä aikaa raikumaan ämyreistä. :) Kiitos muistutuksesta btw, olin jo unohtanu koko loistavan bändin! :D
#28
Voihan kerpele / Vs: Ärsyttää..
07.04.11 - klo:10:33
Kuumetta prkl! Ja vkl painaa päälle, ja pitäs lähteä lauantaina mehtätöihin...
#29
nyt soi Opeth - The lotus eater

Ja tuo japanian kohtalo painaa mieltä... Vaikka musiikki onkin reipasta hewii...

Noh, eniveis, vkl jatkot kaikille teille!
#30
Huhhuh... Otan osaa japania yms. joihin maihin tämä tsunami on iskemässä.

Kuulin radiossa, että "parhaimmillaan" nuo tsunamit pommittaa menemään 900km tunnissa... Se riippuu kuulemma meren syvyydestä, mutta kyllähän tuo homma hiljaiseksi vetää. Ainakin, kun itse olen 1 lapsen isä, joita varmasti japaniassa riittää 5 joka sormelle... Ei varmasti ole mikään kevyt pommi niin fyysisesti kuin hengellisestikään.

Mahtaa olla helvetillinen fiilis, kun ensin tulee maanjäristys ja sen jälkeen n.10m tsunami... Ei naurata, ei sitten senttiäkään. Ja itse olen kyllä sitä mieltä, että on tosiaan lottovoitta syntyä suomeen.

Julle on puhunut. Kiitos ja anteeksi, jos olin loukkaava jonkun mielestä.