Menu

Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Näytä viestit Menu

Aiheet - Julle

#1
Yleinen keskustelu / WC lukemista!
02.10.10 - klo:23:19
Suoraan kysymykseen suora vastaus! Eli mitä luette vessassa?

Itse voisin alottaa tällä, että sain luettua juoppohullun päiväkirjat pois, ja hoksasin että Danten jumalainen näytelmä(kaikki kolme yksissä kansissa, ja vielä kuvitettuna) on kesken, joten nappasin sen mukaan ja sinne jäi, ja paremmin uppoaa siellä, kuin aamiais pöydässä tai unenpöpperössä punkassa! :D
#2
Yleinen keskustelu / Lauantai!!
19.09.09 - klo:20:38
Nii, mitäs kuuluu teidän muiden juplinlaisten lauantai päivään? Onko tiettyjä rutiineja jotka on pakko tehdä joka lauantai, kuten sauna ja avaraluonto dokkarin katsominen? Vai onko teille tämä, ah, niin mahtava päivä vain yksi samanlainen muitten joukossa? Itselle lauantaihin kuuluu ainakin saunominen, joka on tänään ulkosauna! Tietysti muutama olut tahi siideri, ja viski paukku saunan päälle maistuvat. :)

Mutta kuitenkin, mitäs teidän lauantaihin kuuluu? :)
#3
Yleinen keskustelu / Kauhupelit netissä
16.08.09 - klo:17:16
Itse pelaan paljon kaikenlaisia kauhupelejä netissä ja miten ja millä milloinkin, mutta alkaa olla hankalaa löytää uusia ja oikeasti hyviä kauhupelejä! Niinpä ajattelin, että jos täälä on muita samanlaisia tapauksia, niin olisi mahtavaa, jos linkitätte tänne mielestänne parhaita kauhupelejä, joita voi pelata selaimella netissä.

Itse voisin aloittaa, ja heittää ensimmäisen ilmoille. Tämä peli on Hotel626, ja sitä pystyy pelata vain ilta kuudesta aamu kuuteen. :) http://www.hotel626.com/
#4
Myytit / Manaaminen
25.01.08 - klo:15:19
Mua alko kiinnostaa tuo aihe ku löyty youtubesta Anneliese Michelin video, josa oli jotain äänimateriaalia hänestä, ja kuvia, jossa hän oli ilmeisestikin riivattu tai "riivattu". Onko teillä tarkempaa tietoa kertoa mulle noista riivatuista, ja mielellään vaikka suomenkielellä, kun mun englanti on aika pahasti ruosteessa. :) Sen verran muistelisin, että vatikaanissa harrastetaan tuota manaamista vielä? Ja onko tuollaisia riivaamisia ollu paljonkin ihan lähiaikoina, tai sitten aikoja sitten?
#5
Myytit / Bermudan kolmio
31.10.07 - klo:21:15
Luulisin ainakin tämän kuuluvan tänne, mutta jos ei, niin kiltit modet, taikka ite Juplin siirtäköön, tai poistakoon, miten vaan. :) Mutta asiaan!

Aloin täsä miettimään tuota mystistä paikkaa tuola, olikos se nyt Meksikon tienoilla, ja siihen liittyviä haaksirikkoja, ja kaikkea tällaista, ja tuli sitten mieleen että onko niitä laivoja/lentokoneita ja tms. tutkittu tarkemmin enää sen jälkeen kun ne on uponneet? Tarkoitan, että onko mitään niistä nostettu takaisin pintaan, ja hinattu jonnekin satamaan ja tutkittu tarkempia uppoamis syitä, vai oliko niillä syynä ns. "luonnollinen" onnettomuus tai jotain vastaavaa. Täsä nyt ois joitakin mietteitä näin ketjun alkuun, ja olis mukava saada tietää kaikkea mahdollista muutakin tietoa tuosta paikasta. Ja kyllä, tiedän että niitä on muuallakin nuita kolmioita. Japanian lähellähän oli yks eikös? Muita en nyt muista, mutta enivei! Kertokaa mulle ja informoikaa mua kaikella mahdollisella tavalla, jos vaan haluatte. :)

Kiitos.
#6
Yleinen keskustelu / Omat bändit?
11.10.07 - klo:13:22
Onkos täälä muita muusikon irvikuvia juplinissa kuin minä? Itellä löytyy demobändi mikseristä nimeltänsä Fetus, että käykääs lynkkaamassa ne pari biisiä jos kiinnostaa! :) Ne ei kyllä mitenkään erikoisia vielä oo, kun miksaus ei oikeen onnistunut, mutta kohta äänitetään uus demo ja kaikki vanhat biisitkin uudestaan, nii saa vähän paremmat versiot onneks jakeluun sinne! Mutta nyt pitää kiirehtiä töihin, joten selostus jää vähän hätäiseks!
#7
Yleinen keskustelu / Lemmikki asiaa!
28.08.07 - klo:10:16
Nii, aattelin tällasta koittaa pistää pystyyn, että kertokaa lemmikeistänne ja laittakaa kuvia, ja ennen kaikkea kertokaa mulle mistä mä saan hommattua pitbullin! :D Se on aivan mahtava koira! Yks koira kyllä jo löytyyki, tuollane parivuotias lapinkoira, jolla tuo vasen korva on silleen luppakorva! :) Se on kyllä hieno näky. :) Mutta nyt, kertokaa ystäväni ja perheeni yms. vastaavat! :)