Menu

Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Näytä viestit Menu

Viestit - Julle

#1
Yleinen keskustelu / Vs: Luonnossa <3
27.09.14 - klo:20:00
Tää pleissi on kyllä aivan No.1! Aivan liian vähän tuli käytyä, mutta onneksi vaimo raahas mut takaisin tähän unohdettuun, ja liian vähän rakaste(l)ttuun kauniiseen palatsiin! Ikinä ennen en oo osannu sieniä kerätä, mutta onneks vaimo tuntee moiset hyvin, joten heräs aivan uusi kipinä lähteä taas lompottelemaan wanhoja poikuja ja metsä teitä! Aivan uudella tavalla osaa nykyään myöskin katsoa luontoa, kun on alkanut pongaamaan sieniä. :)
#2
Hola toverit! Ei nyt prkl päästetä tätä mukavaa paikka kuolemaan pystyyn kui Shaol ghulia! Ajan pyörän lukijat tietää... Oon nörtti. Ja paha. Anteeksi.

Mutta toverit! Varsinki Jykylä huom! Taas! Arch enemyn keikka oli ja meni, ja kova oli ku härmälääsen kallo, mutta ny murskataan se kallo pahemman kerran! Cannibal corpse jykylässä 14.10! Kuka tulee! Mie meen rouvan kans sinne romanttiselle iltamalle, kuunteleen alavireisen suloisia sävelmiä! Toivottavasti tapaan joitakin teistä rakkaista kanssa blastaajista! :)
#3
http://www.youtube.com/watch?v=-OrsRZxzhx0 Kylähullut - Ja jeesus ei pysy ristillään!

Ja Jalluboy onpi messissä kuorossa! Elikkä tuo extra jalmaari. :)
#4
Tulipas mieleen jotta  onkos teistä kukaan lähdössä katsomaan Arch enemyä Jyväskylään? :) Muistaakseni ensi kuussa olisivat siellä keikalla. Itse en oo vielä varma tuleeko lähdettyä. :)
#5
Tässä tauon aikana oon kerenny ottaa vähän lisää mustetta itteeni, ja lävityksen takasin!

Elikkä läväri piti ottaa uuestaan nännin näppylään, ku tippu taas! Oon varmaan 5 kertaa joutunu ottaan uuden, ku aina toinen tippunu! Mutta nyt jos lähtee, ni saa läksiä toinenkin! :D

Ja tatuointi on vaimon nätti naamakuva muerte tyyliin tatuoituna! Voin laittaa siitä kuvaa kunhan saadaan vaan valmiiksi! Syyskuussa pääsee jatkamaan, mutta ei onneksi ole kuin pikkuisen väritystä vailla. :) Seuraava kuvakin on jo valmiiksi mietetty, ajattelin ottaa isän kuvan tod.näk. rintaan. Hän kun kuoli viime vuoden joulukuussa,  taisi olla 20.12... Mutta hänen muistoksi otan hänen armeija kuvansa, kun kaikki on sanonu että kovasti miun näkönen herra siinä katsoo. :)
#6
Enpä muista millon viimeks tullu tänne kirjoteltua, joten kirjotetaan vaikka sitte ny! :D

Täsä olis vielä pari viikkoa kesälomaaki jäljellä, ja lähettiin vähän aikaa sitten perheen(Jonna vaimonimun, Leevin ja Venlan) kanssa kesäloma reissulle! Ensin ähtäriin kattoon elukoita, ja sieltä lievestuoreelle, josta matkaamme Juvalle apppiukon ja anopin mökille, josta matka jatkuu kuopioon ja sieltä takasin pohojanmaalle Kannukseen. :)

Onkos teilä muilla lomamatkoja tulossa, tai oottako käynyt jossain lomailemassa? Ite ei oo muuten tullu juuri reissattua, mutta Qstockissa oltiin taas pari yötä tuon rouvan kanssa katsomassa miten ne pitit pyörii! :D
#7
Ny suapi tilaa Cannibal corpse ja Hammer smashed face!! Oliko kukaan oulussa kattomassa? Itsehän olin, ja oli täydellistä! Samoten oli timmiä settiä myös devil driverilta, ja yllättävän kova black dahlia murder! En ollu viimesestä ennen kuullu, mutta sanon että kannattaa laittaa kuulolle! On muute tiukkaa settiä, jos tykkää moisesta musasta! :)
#8
Jaakko Teppo - Työttömän laulu

On muute hieno biisi tässä! :D Pitänee alkaa opetteleen soittaan tämäki skeballa, ku alkaa töissä potkia porukkaa pois, jos satun olemaan yks niistä onnekkaista. :D
#9
Leffaluukku / Vs: Mieluisimmat sarjat
24.10.12 - klo:09:00
Walking deaddii!! Se on kyllä pirun hyvä ollu ainaki tähän asti. :)
#10
Yleinen keskustelu / Vs: Kirjoja
11.08.12 - klo:20:09
Ite oon alkanu lukeen Ajanpyörä kirjasarjaa! Joskus kakarana tullu hommattua ensimmäinen osa, mutta siihen se sitten jäi, ku vaikutti aikanaan tylsältä, mutta nyt pari viikkoa sitte luin ekan osan, ja kyllä on mielipide muuttunu aika radikaalisti parempaan! :D Törkeän koukuttavaa lukemista ainakin tähän asti ollut. Oon lukenu kohta kaikki 2 ekaa kirjaa läpi. ;)
#11
Hellurei! Mitäs kuuluu Jupliinien lauantai iltaan? Itsellä ilta meni mukavasti ulkosaunaa lämmitäessä ja saunoessa, ja ny pitäs mennä väkertään iltapalaks perheellemme tortilloja! Saa nähä mitä siitäki vielä tulee... :D
#12
Yleinen keskustelu / Vs: Festarit
08.05.12 - klo:11:27
Herätelläänkö tätä taas? :) Nii, onko muut kanssa keskustelijat lähdössä festaroimaan tänä kesänä? Itellä on jo lippu Sonic sphereen, ja tarkotus ois tilata vielä qstockiin ainaki yhen päivän lippu. Ei malta oottaa että pääsee taas kattoo bändejä! :D
#13
Jeejee! 4.6 Metallicaa kattomaan sonicsphereen! Olihan tuola toki muitaki vallan mainioita orkestraatioita! :D
#14
Lainaus käyttäjältä: Nuubialainen Prinsessa - 23.01.12 - klo:19:01

Isosti onnea tulevalle tuplaisälle :)Edelleen olen kiitollinen, ja onnellinen jaksan olla myös! Pikku prinsessaki jaksaa kysellä mammalta "miten vauva voi" joten eiköhän tuo hoitaviin pikku käsiin aikaansa myöden paukahda. :)

Nii, ja lisätään myös, että kovasti jakso pieni alku hyppiä ja pyöriä viimeks ku kävi "isoveli" eli neuvolantäti häntä zuumailemassa. :)
#15
Tsah, lisätään tänne jotta CMX- Myrskyn ratsut

Mainio raili kaikkinensa.