Menu

Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Näytä viestit Menu

Viestit - theevilone

#76
Pimeässä joskus ahdistaa, riippuen missä on. Tutussa ympäristössä tai metsissä ei niinkään, mutta joskus kaupunki - koti välillä alkaa hermoileen ja pelkäämään kun miettii kaikkia kamalia ihmisiä jotka tekevät toisille pahaa. Uskon että omat pelot on hyvä tietää ja miettiä että miksi, mistä ne johtuu. Ehkä niitä sitten voi ymmärtääkin ja pelko helpottuu. Eniten ehkä pelkään etten löydä itseäni vaan hukun maailmaan.
#77
Sarjakuvat / Vs: Sarjakuvien lempparit
11.11.08 - klo:14:04
Lainaus käyttäjältä: Haltijanainen - 08.11.08 - klo:09:29
Luen hävettävän vähän sarjakuvia, yleensä tulee selattua lehdistä ne pienet klipit ja siinä sitten saa vähän kaikkea. En koskaan osta sarjakuvia, miehelleni tulee kotiin Myrkky ja pojalle Aku Ankka. Olen katsonut, että siinä on sarjakuvasivistystä kerrakseen. Nykysarjiksissa on niin pöyristyttävät hinnat, että heikompaa huimaa, pahvikantisesta sarjis"kirjasta" saa helposti pulittaa 7€ ja yli, eivätkä nykysarjikset ole enää niin laadukkaita, kuin ennen. Kaiken maailman manga-hömpötykset ovat vieneet sarjakuvatuotannon todella alas. Nykyään tunnutaan arvostettavan määrää, laatu on sivuseikka.
Mangat on ihan kivoja, mutta mieluummin ne kattoo animena, on paljon helpompaakin. Harmi kun Suomessa ei oikein näytetä mitään televisiosta, tai ole levyjäkään kamalasti, ainakaan täällä keskellä. :) Suomennetut animet on jotain aika ... ennemmin katsoo ne englanniksi. Suomentamisessa varmaankin suurin kompastuskivi on se, että joko suomennetaan paikat ja asiat tyhmästi tai sitten jätetään ne suomentamatta jolloin puolet koko animesta/mangasta on englantia kuitenkin. Duppaukset on myös kamalaa kuunneltavaa jos on kuullut alkuperäisen animen ensiksi. Ääninäyttelijät eivät ole millään samaa tasoa kuin alkuperäisissä. Kuitenkin kiinnittävät paljon ääntämiseen huomiota. Esimerkiksi Chiblin tuottamat anime-elokuvat ovat loistavia (esim. Tonari no Totoro ja Ghost in The Shell - kannattaa katsoa myös sarja). :)

Lainaus käyttäjältä: Haltijanainen - 08.11.08 - klo:09:29
Olen kovin ihastunut tällä hetkellä Milla Paloniemen Kiroilevaan Siiliin. Jokin siilin asenteessa ulkomaailmaa kohtaan herättää pienen piikkipallon minussakin ja vaikka piirrosjälki saattaa aluksi näyttää sutaisten tehdyltä, erottuu siitä ajan mittaan erittäin hienoja sävyjä. Kun ensimmäisen kerran näin siilisarjiksen, olin sitä mieltä että taas tässä on näitä tusinatyöllä sutaistuja teoksia joiden ei ole tarkoitus tehdä mitään muuta, kuin rahaa piirtäjälleen. Kun tutustuin paremmin, huomasin piikkisen pinnan alla piilevän herkän filosofin, kipeiden aiheiden tulkitsijan ja aivan uskomattoman viehkeän ja kieroontuneen huumorintajun. Ja mikä parasta, Siilukkaa voi lukea netistä virallisilta kotisivuilta ja Milla vastaa ihailtavan ripeästi ihailijapostiin :).
Kiroileva Siili on loistava ja Milla mielenkiintoinen tyyppi. Koitan tukea ja ostaa kalentereita ja kirjasia. Pitäisi varmaan hankkia mahd. 2009 kalenteri.

#78
Lainaus käyttäjältä: .:Wamppyyri:. - 26.10.08 - klo:09:28
Oikeasti...tämä saattaa kuulostaa tyhmältä mutta itselläni oli verinen-Mari taulu...mutta aina kun näin taulun tuntui kuin joku kuristaisi minua...en tajua...ja tuntuu myös siltä kun joku purisi ja viiltelisi puukolla kaulaan...ja minua alkaa aina itkettää...eikä ne kummalliset asiat vielä loppunut...aina täyden kuun aikaan tulee outo tunne...ja himoitsen AINA verta!Kerran purin itseäni ja join omaa vertani...muo pelottaa...tuntuu oudolle...osaatteko auttaa?mikä muo vaivaa???
Täysikuu voi laittaa mielen villiksi ja kehon vesistäkin on juttuja. Oletko koittanut olla juomatta ja purematta? Mitä läheisesi sanovat kamalista jäljistä?! Vai jääkö niitä, jos vain tuntuu... :o Itke jos se helpottaa. Ehkä olet kirottu, tai riivattu. :o

Sigh... Käypä puhumassa koulupaikkasi/muualla jos et koulussa ole psykologilla tai jotain?-)
Toinen vaihtoehto on laittaa ignoreen. ;)
#79
Lainaus käyttäjältä: Floora - 22.09.08 - klo:13:10
Hmm.. eli siis se paikka on vaarallinen, ei itse maalaus?
Eikun se maalaus. Kuva maalauksesta -> näet maalauksen -> ... ;P

Mina, ehkä ehkä. Tai sitten maalaus ei vahingoita isäntää(renkiä). ;)
#80
Lainaus käyttäjältä: Julle - 05.09.08 - klo:23:41
Lainaus käyttäjältä: theevilone - 02.09.08 - klo:20:30
Yhdellä tutullani on olohuoneessa maalaus jossa on kaunis järvi ja järven toisella puolella muistaakseni joku rämä hökkeli. Tuttu kertoi, että järvi houkuttaa ihmisiä - olikohan vielä lapsia - ja hukuttaa heidät. Tai sitten se oli se hökkeli joka houkutteli, mutta järvi söi. Joskus minulle ja sisaruksilleni sanonut kun olimme lapsia, eikä se taulu vieläkään ihan viattomalta vaikuta. :)

Mielenkiintosen kuulonen taulu! Onkohan siitä kuvia netissä tai jossain? Olis mukava nähdä miltä se oikeasti näyttää. :)

Niin voisinkin kysyä josko voisin ottaa kuvan siitä. En kyllä sitten takaa ettet tule syödyksi! :)
#81
Myytit / Uskonnot
02.09.08 - klo:20:43
Tänään on jaossa pikakirjoituksia ennen kuin joutuu rientämään muualle.

Coelhon kirjat ovat oikein mainiota lukemista. Portobellon Noita vaikutti jotenkin keskeneräiseltä, mutta siinä tulee enemmän esille jotain sitä, minkä voi miettiä sopivan itselleen. Enemmän wiccaa kuin kristinuskoa, joka tapauksessa kuitenkin sitä rakastamista ja semmosta. Kirkkohäät ja muut tuntuu kyllä aika teennäiseltä nykyään, varsinkin jos ei edes usko mitenkään päin kristinuskon jumalaan. Kuten kirkkoon kuuluminen takaa uskoa, ei kirkosta eroaminenkaan uskottomuutta. Silti siitä on kamalaa vouhotusta paikasta ja toisestakin. Kait se on jotain kapinointia isää ja äitiä, yhteiskuntaa, maailmaa sekä itseä vastaan. Se on aina hauska kuunnella "saatananpalvaajien" kiroamisia jeesuksesta ja jumalasta, etteivät usko ja iha per* ja plaplapla, vaikka juurikin tunnustavat uskovansa myös jumalaan ja muuhun kristittyjen juttuihin. Ei saatanaa ilman jumalaa? Tai jos satanistit sekoitetaan saatananpalvojiin ja wiccat ovat myös samaa lahkoa jne. Se on aina hyvä puhua mistä ei tiedä. ;)
Kamalaa alajaoittelua - esim. lestaadiolaiset vs. "normi luterilaiset", vaikka kuitenkin uskoo samaan jumalaan. On vain eri säännöt. ;) Itse uskon, siis olen. En ala nyt määrittelemään tarkemmin. Kuitenkin sen verran, että aihe (uskonnot) on kiinnostavaa ja miettimistä herättävää.
#82
Yhdellä tutullani on olohuoneessa maalaus jossa on kaunis järvi ja järven toisella puolella muistaakseni joku rämä hökkeli. Tuttu kertoi, että järvi houkuttaa ihmisiä - olikohan vielä lapsia - ja hukuttaa heidät. Tai sitten se oli se hökkeli joka houkutteli, mutta järvi söi. Joskus minulle ja sisaruksilleni sanonut kun olimme lapsia, eikä se taulu vieläkään ihan viattomalta vaikuta. :)
#83
Yleinen keskustelu / Vs: Pulinaa
02.09.08 - klo:20:17
Lainaus käyttäjältä: Nuubialainen Prinsessa - 23.08.08 - klo:01:07
Mitä, mitä..eikös ötökät ole kivoja;)
Ei kyllä kauheena innosta uuden puutalon ötökät. Tippuvat päälle vielä yöllä. :P

Just jossain sisustus/rakennusohjelmassa teki yhteen huoneeseen kaaria ja takan. Yksi seinä oli tiiltä (takkaseinä) ja siihen laittoivat vain takan päälle ja koko seinän pituudelta kaaren muistaakseni.
#84
Voihan kerpele / Vs: Ärsyttää..
21.08.08 - klo:23:19
Nefertiti: auch känniset vanhemmat on kamalia. Ovatko "normaalisuomalaisia" ja juoskentelevat suht useesti? Joivatko kun olit pieni? Rakkaus alkoholiin (ei alkoholisti, mutta ongelmia voi olla) on kyllä vaikeaa, varsinkin jos lapset kärsivät siitä. Poissaoleva äiti on vauvaiässä jotain tosi kamalaa ja tuhoavaakin, isän juominenkaan ei toki hyvää tee. Mutta, liian myöhä alkaa luennoimaan aiheesta, vaikka kyllä nostatti sellaista intoa. Pitäisi kait luennoida juoville vanhemmille... Sigh. Koitahan jaksella jooko. Älä vastaa pe/la tai silloin kun on mahdollista että ovat humalassa. Tai koita olla... :)
#85
Myytit / Vs: Unet ja niiden tulkinta
21.08.08 - klo:23:08
Lainaus käyttäjältä: Julle - 21.08.08 - klo:20:12
Mitähän nämä tällaset unet tarkottaa, ku oon nähny viimeaikoina paljon sellasia unia, että oon silponut, kiduttanut ja murhannut lähimpiä ystäviäni ja avovaimoani? Ei ne unet mitenkään kummemin itseäni häiritse, mutta ois vaan mukava tietää, että mitähän tuollanen uni yleensä tarkottaa.
Tahtoisitko silpoa?-) Tuntuu, että olisi jotain mitä Sinun pitäisi selventää itsellesi ja tahtoisit purkaa sen rajummallakin tavalla (ei tarkoita väkivaltaa, vaan silleen että se purkaus ryöppyää. Ehkä huutamista tai jatkuvaa valitusta?) tuttaviisi ja lähimmäisiisi. Oikeasti sinun pitää tiedostaa kohde, kelle/mihin sinun pitäisi purkaa asia. Yleensä ystäville on helpompaa purkaantua. Ei välttämättä edes kysele mitään sen enempiä, vaan saa purkaa ja kuitenkin ystävä tajuaa, että tässäpä autan ystävääni. Turvallista purkaa. Koita selvittää asia. Toisaalta voisi ajatella että saat sen tietoisuuteesi ilman kamalaa miettimistäkin. :) Kertoiles sitten miten menee.
#86
Yleinen keskustelu / Vs: Lisää Pituutta
21.08.08 - klo:22:43
Korkoja korkoja. Voi miespuolisetki käyttää. ;) Itsehän olen lyhyt kuin mikäkin, mutta eipä sille paljoa mitään voi. Sitte kuiteskin sitä "pituutta" löytyy muualta. (ei ei naiset eheii en puhu _sen_ pituudesta ;P) Järki ja henkinen tasapaino, tai ainakin jonkunlainen yhteisymmärrys oman hulluutensa kanssa. Alhainen itsetunto tuntuu vaikealta asialta. Pitäisi pohtia miksi tuntuu, että pituus tai sen puuttuminen on huono asia ja surettaa. Sitten voi kuitenkin koittaa tsempata itteään ja miettiä että minkäs tekee, sellaista se on ja pyrkiä olemaan muuten sellainen kuin haluaa. Painosta voisi ajatella, että kunhan kuntoa on niin se on jo hyvä. Eikä pieni pyöreyskään naisessa haittaa, ei saa olla langanlaiha että on mistä ottaa kiinni. :)
#87
Yleinen keskustelu / Vs: Pulinaa
21.08.08 - klo:22:37
Iik ötököitä! :P Ei mutta puu talomateriaalina on kaunista ja jotenkin kivempaa mitä esim. tiili. Toisaalta taas itse olen ajatellut laittaa omaani (kun sellaisen sopukan jostain löydän että ei ole naapurit heti vieressä) kyllä hieman tiiltäkin. Tai kiveä, ehkä sitten kellarikerrokseen tai yhteen seinään. :) Niin tietysti talostani tulee ennenkaikkea koti. Koti. ^^
#88
Yleinen keskustelu / Vs: Yö kukkujat
03.08.08 - klo:04:57
Lainaus käyttäjältä: hamihakki - 01.08.08 - klo:19:07
älkää pitäkö mua hulluna sillä tää on oikeesti ongelma oon tehny vitsillä kaverin kanssa "ihmissusirituaali" ja päätin vitsillä yksin koittaa sitä siitä lähtien mun on tehny mieli syödä lihaa vaikka oon syönykki aterian jonka vanhemmat on laittanu niin haluan syödä koko ajan auttakaa mua
Tehkää toinen, parantava rituaali?
#89
Yleinen keskustelu / Vs: Onni on...
29.07.08 - klo:11:22
Onni on osata ymmärtää enemmän mitä ymmärsi eilen.
Onni on omata tilannetajua.
Onni on pitkiä kävelyretkiä hyvän ystävän kanssa.
Onni on avarakatseisuutta.
#90
Yleinen keskustelu / Vs: Yö kukkujat
29.07.08 - klo:11:09
Hime, tottakai voit? Olisipa mielenkiintoista lukea se, mutta ehkä vielä luenkin jos se tulee markkinoille. :) Ei oo yöllä kirjoitettua, mutta oli pakko. Ja kun tulikin taas yöllä aika paljon valvottua niin... :P