Menu

Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Näytä viestit Menu

Viestit - theevilone

#31
Voihan kerpele / Vs: Ärsyttää..
03.10.09 - klo:12:28
Lainaus käyttäjältä: Nuubialainen Prinsessa - 30.09.09 - klo:23:46

Niin hyvältä kuin tuo avautuminen tuntuikin, kun sai purkaa johonkin ahdistusta, niin poistin kuitenkin liiat murinani..

Grr..
Pelkkä Grr on aika hassu avautuminen. Noo kunhan helpotti. :)
#32
Leffaluukku / Vs: Elokuvien kliseet
10.09.09 - klo:17:49
Lainaus käyttäjältä: Phantom1980 - 03.09.09 - klo:19:09
Miksi autot aina räjähtää kun ne ajaa kolarin. Esim: Diesel bussi ajaa puuhun -35 asteen pakkasessa ja räjähtää buuuum. diesel on aika huonoa syttymään kovilla pakkasilla.....TV NIMIMERKKI HEHKUTTJA
Tietysti siksi että ne on yleensä amerikkalaisia leffoja. Tulee väkiselläki aina epätodellisista räjähdyksestä mieleen yks Simpsonijen jakso missä vauvanvaunut räjähtää kun ne rymistelee portaita alas ja kaatuu. Kait niissä sitte tarvitaan kaikellaista kamalaa ja onhan tunnelma paljon kohtalokkaampi jos auto räjähtää törmäyksessä. Ihan kuin sitä vakavuutta ei ymmärtäisi muuten?

Lainaus käyttäjältä: Mina - 09.09.09 - klo:15:45
Lainaus käyttäjältä: Floora - 18.09.08 - klo:09:16
Yleensäkin leffoissa ne on actionkohtauksissa kauheen hengästyneitä vaikkei ois fyysisesti rasittuneita.
Se Walker pelästy niin helvetisti että sen takia huohotti ;)
Haha yeah. Mutta siinä varmaan haetaan sitä että ihminen esimerkiksi juuri säikähtäessä tai uhatuksi joutuessaan vaikka hengästyy. Kaikellaisia oirehia saa pelkällä mielellä tehyksi. Kyllä sitä varmaan itekki huohottais jos joku Diisselikiisseli lähtis roudaan. ;D (No ei nyt sentään, huh!)
#33
Täähän menee jo ihan herkistelyksi uh. ^_^' Ei, hyvä vaan. Mun tämän päivän hyvä uutinen olis että sain viettää aikaani kivojen ihmisten kans. :)
#34
Krhm. Ensinnäki: Vähä tappelua, vatvat?! :o Cool. /mii laiks. Häähää. >:)
Toiseksikki: Juplin senkin hövelipöveli. ;P Tosin on aikas noloa että joku kirjottelee Vieraana, ellei menny jo?
Kolmanneksi: Jokasessa työssä ihminen valittaa, vaikka paskos kultajyviä. Se on ihmisen luonto? Mutta esimerkiksi just asiakaspalvelutilanteet (huom! Tilanteet!) on raivostuttavia, eikä kyllä auta asiaa jos on jostain henkilökohtaisesta syystä jo ei-niin-kivalla-tuulella. Vaikka tietystikään asiakaspalvelija ei sitä sano ääneen asiakkaalle, ei ei, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö siitä saisi avautua jälkeenpäin. Miksei vaikka ennakkoonki. Kait se palvelija-osa siinä sitten antaa asikaalle jonkin jumalvallan ja sitte voi vielä purkaa oman pahan mielensä palvelijoihin. ;)

Alan ihan selvästi seuraamaan tätä Pah- kehitystä.
#35
Lainaus käyttäjältä: Julle - 29.08.09 - klo:20:17
Musta tuli tänä aamuna klo:7.58  3.270kg pikkutyttösen isä. Pitäsköhän opettaa se tyttö sanoon mua faijaks vai iskäks..? :D

Onnea! \o/ Isäksi tietysti. ;) Tulee vaan joku salkkari-hesa faijasta mieleen. Ja "daiju". Huh. Mutta vauva, iih. :)
#36
Lainaus käyttäjältä: Killahead - 15.08.09 - klo:17:46
Sain uuden kirjekaverin \,,/

Kirjekaverin? Mkä se on? Aika cool että moisia vielä löytyy. :)
#37
Lainaus käyttäjältä: Julle - 29.06.09 - klo:01:17
En vielä vanno onko tää kaunis tai mieleenpainuva, vaikka kyllä uskon että tämä on sitä kumpaakin, mutta mulla on parin viikon päästä häät joita vietetään metsäkirkossa kannuksessa. :) Lupaan pistää kuvia kyllä tänne, jos joku haluaa tietää miltä se näyttää. Ja kyllä te kaikki juplinilaiset ootta tietenkin tervetulleita, jos vaan haluaa tulla. :) Päivä on 11 heinäkuuta.

Häät? =) Metsäkirkko kuulostaa kauniilta ja varmasti on mieleenpainuvakin. Tietysti laitat kuvia. Häävieraaksi en uskaltautuisi ihan näin, mutta toivottavasti teille tulee kiva päivä. :)
#38
Yleinen keskustelu / Vs: Pukeutuminen
30.06.09 - klo:18:12
Lainaus käyttäjältä: Nuubialainen Prinsessa - 27.06.09 - klo:12:37

Tämä aihe on nyt minulle "kuuma" eräästä syystä, eikä vain siksi, että on kesäkuuma:D Törmäsin yllätyksekseni ilmiöön kateus ja paheksunta, joten toivoisin teiltä kommentteja ja ajatuksia pukeutumiseen liittyen, vaikka siitä onkin jo keskustelu tuolla hieman aiemmin.

Millaista pukeutumista pidätte paheksuttavana työpaikalla, missä menee raja? Onko esimerkiksi avokauluksienen hihaton toppi huono asuste työssä asiakaspalvelussa? Siis, jos kaulus peittää kuitenkin rinnat ja paidan päällä on neule tai jokin vastaava. Entä hame ja minkä pituinen se saisi olla?

Otetaan vielä esiin mies- ja naisnäkökulma erot asiaan..
Voiko miehet tulla töihin lyhyissä shortseissa tai voiko naiset tulla töihin lyhyissä shortseissa ja jos voi niin millaisessa työssä se olisi sallittua?

Näitä kyselen siksi, että törmäsin työpaikallani toimistossa eräänlaiseen arvosteluun pukeutumisesta,
jota olen itse pitänyt siistinä ja hillittynä:S (suorat pitkät housut, neuletakki ja sen alla hihaton toppi)
ja siksi aihe rupesi minua askarruttamaan.

Ajatukset olisivat tervetulleita, kun täällä on ollut niin hiljaistakin viimeaikoina :)

Vois ajatella, että näin kuumalla sais olla vähän vähemmissä vaatteissa. Hame esim. polviin, tai vähän alle, mutta kuitenkin niin pitkä ettei lyhyempi ole vyö. Sortsit sama kans, voi olla miehet ja naiset sortseissa. Paitana ajattelisin, että jos olkapäät on peitetty edes osaksi (esim hihaton paita), sitä voi pitää. Pukeutumisesi kuulostaa ihan hillityltä. "Naruolkaintoppi" kuulostaa vähän negatiivisemmalta, mutta... riippunee kans työstäki. Tai sitten ihan "normaaleita t-paitoja" joita ei ole vapaa-aika ja polvet venyttäneet kauhtanoiksi. :P Hmm jäädäämpäs miettimään lisää...
#39
Leffaluukku / Vs: Mieluisimmat sarjat
14.06.09 - klo:15:29
Nykyään tulee katseltua Criminal Minds, CSI NY, Two and a half men, Battlestar Galactica, hmmm... en taidakaan muuta uutta sitten katellakaan nyt. Vähän jäljessä muutenkin nuiden sarjojen kanssa kun ei ole muka ollut aikaa. Kunhan saa kodin kuntoon niin on aikaa, riippuen tietysti siitä kauanko järjestyksen luomisessa menee. ;) Vanhoja sarjoja mitä jaksaa katsella uudestaan on ainakin Pretender. En kyllä ole vanhojakaan katsellut viime aikoina... Enpähän ainaakaan ole teeveen orja! :)
#40
Itse aion lomallani (huikeat kuusi viikkoa!) löhöillä. Jää varmaan matkustelu sitten, vaikka alunperin oli tarkoitus lähteä ystävän kanssa ulkomaille katsomaan ystäviä. Suomiretketkin taitaa jäädä vähemmälle, vaikka niistäkin kyllä haaveilin. Jospa totuttaisi itsensä itikoihin ja olisi ulkona. :P Mutta eiköhän sitä aina löydy jotain tekemistä. Itsellä on kyllä kotihommia kun muutin, niin pitää saada kaikki järjestykseen ja lähteä "tässä joskus" etsimään hyviä kirjahyllyjä ja muita mihin tunkea kaikki irtosälä.
#41
Lainaus käyttäjältä: Juplin - 11.06.09 - klo:18:22
Asun edelleen samassa asunnossa, ja tavan mukaan toukokuun alussa vuokra nousi jälleen. Nyt vuokra on sitten 526,91 €, sisältää autopaikan, minkä hintaa sitäkin nostettiin 7 eurosta 10 euroon. Tilannetta ei tietenkään yhtään helpota se, että olen tällä hetkellä työtön... :D

Öh lama iskee. :P
#42
Lainaus käyttäjältä: Juplin - 29.05.09 - klo:17:00
Lapsilta saatu palaute: "Minun tulee sinua ikävä" ja "Jupe on maailman paras täti" sekä hymyt ja iloiset katseet jo itsessään olivat niin kivoja asioita, että jo pelkästään niiden saaminen tuntui mahtavalta.

Kun viimeinenkin lapsi oli sitten haettu, oli kotiin vietäväksi kertynyt kaksi erillistä ruusua, punainen ja valkoinen, punainen ruusukimppu, kukkapuska, mitä en kyllä tunnista, mutta tuoksuu hyvältä, pullo punaviiniä, servettejä ja ihania kortteja lasten kirjoittamina.

Kuulostaa tosi kivalta. :) Ja haikealtakin varmaan. Aika hienoa, että ihmiset sitten myös ilmaisevat mielipiteensä (vanhemmatkin lahjoista päätellen). ^^
#43
Nefertiti:  On varmasti kuitenkin huojentavaa todellakin tietää mikä vaivaa. Epilepsia rajoittaa elämää, mutta kun on säännöllinen, ei yleensä ole pahempia ongelmia (epilepsiatyypistäkin riippuen kyllä...). Lääkkeiden kanssa voi mennä aikaa, mutta sitten kun ne on ja niitä syö, sekin helpottaa. :) (Nyt ne babblatukset ja nönnönnööt sitten alko?) Noh, siitä se sitten lähtee. Onhan hyvä näyttö jo? ;)
#44
Myytit / Vs: Unet ja niiden tulkinta
01.06.09 - klo:22:18
Lainaus käyttäjältä: Nami - 28.05.09 - klo:16:28
Näkeekö kukaan teistä ihmissuhdepainajaisia?

Viimeksi viimeyönä lapsuudenystävän kanssa menneistä väleistä... Tai hänestä aika monestikin, kait pitäisi ottaa rohkeasti yhteyttä ja puhua asiat halki kun se näyttää niin vaivaavan. Vaikka hän sen alotti - vai lopetti - voin minä sen lopettaa / sitä jatkaa? :P
#45
ATB - Let U Go