Menu

Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Näytä viestit Menu

Viestit - theevilone

#16
Yleinen keskustelu / Vs: Esittelyketju
22.09.11 - klo:10:36
Lainaus käyttäjältä: Päärynä - 08.04.11 - klo:20:58
Huhhui. Pitäishän sitä varmaan itsensäkin uskaltaa esitellä.

Joo moro. Oon Päärynä (aka Pärsky, Pääry, Luzi[a {Perhostyttö}] ja Pinja), 13 vuotta mittarissa. Synttärit on kesäkuun viiminen päivä ja oon aikamoinen näky ystävieni kesken. Oon hypännyt yhden luokan ylitse, koska mä olin ylilahjakas tai jotain, mutta itseäni en pidä nerona tai edes suurimmasta osasta aikaa älykkäänä. Nyt oon siis kahdeksannella luokalla. Oon aika paha pilkkuseksuaali ja yritän aina parhaani mukaan välttää kirjotusvihreitä.

Mä oon syntynyt Tampereen keskussairaalassa aikoinani ja nyt asustelen Lempäälässä. Harrastan kirjoittamista, lukemista, pilkunraiskaamista, tietokoneella istumista, laulamista ja pianonsoittoa sekä ratsastusta. Mä oon ihan hemmetin vahvatahtoinen persoona ja mun kanssani tappelut yleensä päättyy nyrkiniskuun tältä suunnalta. Tai ainakin uhkaukseen. Mä rakastan mm sellaisia bändejä kuin AFI (a fire inside, aw, fuck it, a.f.i.) ja HIM. Pelaan simssiä aina silloin tällöin ja oon fanittanut kyseistä sarjaa jo kuusvuotiaasta lähtien.

Mun absoluuttisia palvonnankohteitani on lyriikoiden opettelu ulkoa, Skandinaavinen mytologia sekä kaikkein tärkeintä, vampyyrit. Mä en siedä sitä, että Twilightin keijuja sanotaan vampyyreiksi ja Anne Rice on kirjoittanut mun henkilökohtaisen Raamattuni. Oon aika seko ihminen uskoessani, että vampyyrit on todellisia, mutta ei kai sille mitään voi.

Oon streittari. Streittari on vähän sama kuin absolutisti, mutta streight edgen edustajat kuuntelevat punkkia. Musta on niin inhottavaa kun nämä kaks termiä sekoitetaan toisiinsa ja se saa veren kiehumaan mun suonissani.

Mun idoleitani on mm Davey Havok, Tom Cruise sekä Brad Pitt. No, eipä tässä varmaan muuta ihmeellistä ole, kuin että epäilen, että mulla on Asperger tai Tourette ja joskus mulle tulee kohtauksia, joista en jälkeenpäin muista mitään.

Mielenkiinnolla jäämme odottamaan Päärynäpostia. :)
#17
Tiktak - Minne vaan

Ajetaan autolla ja kuunnellaan tiktakkia purkkaa jauhaen jenkkityyliin. Oh mielleyhtymät!
#18
Poistin käyttäjä Mashanevin viagra-aiheisen postauksen. Täynnä linkkejä ja muuta pliip. Pyh.
#19
Mustangille onnittelut työpaikan johdosta!

Minulla on ollut todella kiva kesä vaikka lomaa on hädin tuskin ehditty/voitu pitää. Joka tapauksessa ensi kuussa aion pitää ainakin kaksi viikkoa putkeen! Uimaan, mökkeileen ja veneileen on silti ehtiny iltaisin ja viikonloppuisin/vapaapäivisin... :)
#20
Ilmeisesti liikaa facebookkia, kun etsin "like"-kohtaa... :D
#21
Lacuna Coil, Five Finger Death Punch & Opeth :)
#22
Lainaus käyttäjältä: Mina - 28.04.10 - klo:11:57
Oli ehana viikonloppu ihanassa seurassa, ja tuli nettituttujakin tavattua ihan livemaailmassa :) Työhaastattelu oli eilen, jos pääsis tästä pskapaikasta helvetin kuuseen.. Tai kauemmaskin :)

Toivottavasti tärppää! Pijetään peukut pystysä.

Mullon ollu kans kiva viikko. Oon jaksanu käyä kävelylläki vaikka on ollu pitkiä päiviä töissä ja muuteski venyny. Tänä vuonna on vissiin ihan jees että tulee kesä. :)
#23
Vaikka eläinrakas oonki, niin tuota kissaa en viereeni tahtois. ;P
#24
Pleikkari(t), PC, Nintsikka (nykyään 64), GameBoy, ... Ainakin seuraavia on tullu pelailtua. Lisäilen kans myöhemmin ja tarkennan.

- Silent Hill
- Tekken
- Metal Gear Solid

- Driver
- GTA(t)
- Carmageddon

- Kid Icarus
- Pokemonit
- FF (muutama löytyy omasta takaa)

- Sims (jos sitä pelaamiseksi on voinu laskia :P)
- Super Mariot & Yoshipelit

- CS (Counter Strike - joo joskus tullu pelattua... :P)
- BF & DC (Battlefield ja siihen Desert Combat)
- CoD (Call of Duty, ensimmäinen osa)

- NWN
- SRO (kamalahko korealainen? mmorpg)
- WoW (en koskaan innostunu kuiteskaan, ihan lame)
- Settlerssit
- AoE & AoM Age of empires & mythology
- HoMM (Heroes of Might and Magic)

- C64:lla tullu pelailtua joskus, mutta en nyt jaksa miettiä mitä kaikkia siinä oli. Ainaski Othello, Arcanoid ja Derby Day. :)
#25
Yleinen keskustelu / Vs: Kirjoja
23.01.10 - klo:13:03
Fantasiapuolelta Potterit ja Sormukset on kans tuttuja täälläkin. Potterit luinki viimestä myöten (osan uudestaan) tässä joitain aikoja sitten. Kirjoina - yllätys - parempia kuin elokuvina, mutta olemme tainneet jo päätyä siihen aikaa sitten... :P

Kingin kirjat on kyllä hyviä. Pitääpäs metsästää tuo novellikokoelmakin. En ole ainakaan mielestäni lukenu sitä.

Brida on kesken. Aloitin sen, mutta... Tuli niin Portobellon noita mieleen että se sitten jäi. Se kun oli pienoinen pettymys sitten jotenkin kuitenkin. Pitäisi aloittaa Brida alusta, on se tuossa oottamassa...

Pää liian täynnä räkää ajatella kirjoista muuta.

EvilEdit: Brida luettiin uudestaan ... tuossa aikoja sitten. Se oli kuin olikin oikein mainio. Voi suositella. Varsinkin jos pitää Portobellon noidasta niin pitää varmasti tästäkin, eikä siltikään tarvitse rakastaa sitä (Portobellon noitaa) voidakseen pitää, jopa viehättyä Bridasta. :)
#26
Deep Purple - King of Dreams
#27
Lainaus käyttäjältä: Nuubialainen Prinsessa - 19.11.09 - klo:20:03
Nyt kun illat pimenee pimenemistään ja mielikuvitus vilistää, niin täytyy kuunnella tunnelmaan sopivaa musiikkia :D

Alice Cooper - He's Back(The man behind the mask)
http://www.youtube.com/watch?v=KyfaAbTuZec&feature=related

Pimenevät illat (ja päivät) vaikuttaa vissiin. Täälläkin on "rankempi kausi" meneillään. Tai siis, paljon enemmän tulee kuunneltua rockimpaa ja metallisempaa, vaikka yleensä on aikalailla kaikkea sekaisin. Tietysti joku lämmin tunne -puuskakin, jonka aikana kuunnellaan mitä lässympiäkin biisejä. Älkää kertoko kenellekään. :P

Kynttilänvalossa tänään, nyt: Katatonia - Ghost of The Sun
#28
Onnea Prinsessa! Ihania kissoja. =) On ne vaan aina niin sulosia ja viattomia. ;)
#29
Ohhoh. Hmm. Jätänpä vielä vastaamatta tän kummemmin, asiaa täytyy vähän miettiä ja mikäpä olisikaan oivempi paikka kuin silloin kun pitäisi työskennellä. ;P Eli palaan myöhemmin asiaan...

Nonnih, nyt lienee semmoinen myöhemmin.

Vanhempana kyllä varmasti kuuluukin miettiä tarkkaan millaisten henkilöiden kanssa on tekemisissä, mutta ei passaa olla liian vainoharhainenkaan? Tuntuisi, että tämä kaupustelija voisi kuitenkin olla ihan ookoo tyyppi joka tahtoo auttaa. Kyllä tämä maailma auttajia tarvitseekin. Jos hän osaa lukea ihmisiä ja/tai omaa hyvän ihmistuntemuksen tai hän olikin joku "erikoisempi tapaus". Minun mielestäni silti voisit hmm... tavata häntä jossain muualla jos ei kotona (kuitenkin pienentää hörhöriskiäkin?) ja keskustella jos niin tahdot. Ihmiset ovat helposti kateellisia ja voivat olla tässäkin tapauksessa? Kuitenkaan kovin monella ei ole rohkeutta antaa saati pyytää apua, vaikka et kyllä tainnut pyytämällä pyyttää häneltä. :) Itse varmaan lähtisin "katsomaan mihin kortit riittävät" (ei siis mitään -mielistä!), varsinkin jos tuntuu että hänen kanssaan voi keskustella jne. jne. Kuitenkin päätös on loppujen lopuksi Sinun ja muiden on hankala kieltää tai tyyrätä sinua tapaamasta/tapaamaan häntä.

-- lanka katkesi, mutta tässä. Ehkä lisää sitten taas myöhemmin. Jäädääs miettimään. :)
#30
Myytit / Vs: Avaruusoliot ja Ufot
11.10.09 - klo:14:29
Täällä pohjoisempana on ollu ukkosta ilmassa ja salamat on ollu todella, todella kirkkaita. Melkeempä enemmän sinistä kuin keltaista/kirkasta. Salamat on menny aika sivuttain, eikä aina ole kuulunut perään jyrähdyksiä, joten ne on ollu aika kaukana. Olis ollu hienoa kun olis ollu vielä merellä - joskin ne jotka oli ollu pyöräilemässä meren lähellä, sanoivat että oli ollu aika kamalaa. Vielä kun sitten salamoinnin jälkeen oli alkanu satamaan rakeita. :P Voisikohan valoilmiö liittyä johonkin tällaiseen? On kyllä varmasti lapsille selittelyitä monissa asioissa. :)