Menu

Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Näytä viestit Menu

Viestit - theevilone

#136
Yleinen keskustelu / Mitä vapaa-aika on?
06.11.07 - klo:14:14
Vapaa-aika. Kovin iskunkestävä sana. Miten te määrittelette vapaa-ajan? Eikö ihmisen aika ole vapaata koko ajan, vai onko sitä olemassakaan? Aika jännä jos yleiset määritelmät voittavat (että vapaa-aika on työ-, koulu-, armeija- sunmuutommone-ajan ulkopuolella. Eikö meidän kuitenkin pitäisi koettaa tehdä elämäämme sellaiseksi ettei tarvitsisi miettiä mitä tekee vapaa-ajalla. Silloin aika yleisesti koostuisi eri osista: työ, uni, harrastukset, koulu, jne. Joka tapauksessa vastaus kysymykseen tulee tässä:

Elämäni vapaa-aika
Katson, että vapaata aikaa elämässäni olisi runsaasti tarjolla jos! En murehtisi, ajattelisi tai stressaisi asioista, tilanteista ja ihmisistä niin paljoa. Nyt minun aikani sekä työ- että eityöaikana kuluu muiden virikkeiden, kuten askartelun (joo voi kuulostaa lapsimaiselta, mutta kokeilkaa itse), kirjojen lukemisen ja itseopiskelun, tietokoneiden ja kaiken muun tekemisen kanssa sillä, että ajattelen, mietin, pohdin ja murehdin. Ajattelen muita ihmisiä, itseäni, ihmissuhteita, päivittäisiä tilanteita; olisinko voinut sanoa nuin, olisiko pitänyt sanoa ehkä näin. Entäs toisella tavalla? Miten hän ottaa lauseet, sanat ja merkitykset, entä eleet? Kuinka voisin oppia tulkitsemaan ihmisiä paremmin, entä näyttämään selkeämmin itseäni. Vaikka nickini antaa muusta viitettä, olen oikeasti hyvin kiltti. ;) Tietyissä tilantessa tarvitsisin ns. pokerinaamaa, miten luon itselleni sellaisen? Kysymykset ja pohdinnat valtaavat aivoni häiriten muuta tekemistäni. Nukkumaanmenessänikin viimeiset mietteet ovat tällaisia. Eli siis pitäisi opetella niistä irti, mutta... miten? :) Jokaisella on varmasti ajatuksia, murheita, ilojakin ja muuta, mutta silloin kun ne täyttävät pään, miten ne voisi valuttaa pois etteivät ne tippuessaan revi itseä mukanaan?
Koen vapaaksi ajakseni ajan jolloin en mieti kaikkea - uusia ja tietysti samoja kerrasta toiseen - ainakaan niin pinnalla, että se vaikuttaisi tekemisiini. Silloin olen yleensä keskittänyt pääni tekemään jotain ihan muuta, kuten vaativaa työtä. Silloin ei ole aika miettiä "omia asioita". Sitä on minun sekä vapaa- että ei-vapaa-aika. ;)
#137
Leffaluukku / Vs: Angel + Buffy
28.10.07 - klo:02:29
Buffyn ensimmäiset tuotantokaudet olivat ihan jees, loppupuoli meni vähä hömpäski, vaikkakin tehosteet oli paremmat. :) Angelia en ole pahemmin katsonut kuin muutaman jakson. Vähän sama juttu kuin Frendit ja Joey...
#138
Leffaluukku / Vs: Cry Baby
28.10.07 - klo:02:27
Jo silloin kun se tuli teeveestä ekan kerran. Jänskä että se tosiaan tuli heti kohta Yleltä kun oli tullut mtv3:lta/neloselta. Depp on kyllä hyvä näyttelijä (ja kyllähän sitä monet jakso kuolata jo silloin nuorempanakin...).
#139
Leffaluukku / Charmed
28.10.07 - klo:02:25
Mikä aiheen aloittajalla oli pointtina tässä?
#140
Voihan kerpele / Vs: *****MUSTA LISTA*****
28.10.07 - klo:02:22
Lainaus käyttäjältä: Mina - 03.10.07 - klo:21:48
Huolto asensi 2GB lisää muistia ja päivitti XPn Vistaksi.

Virhe tapahtui tuossa. ;) Vistassa on - tai ainakin oli silloin kun tuli - aika paljon just kaikkia tommosta pikkuvirhettä. Kone tilttaili, automaattisten päivitysten jälkeen mikään ei toiminutkaan, ja niin edelleen. Itse en ole vielä nähnyt mitään syytä vaihtaa vitsaan, enkä varmaan ihan heti aiokaan (pelikone windows, muuten linux on hyvä).
#141
Aika "hauskoja" juttuja teillä. Noh, itselläni ei ole kovinkaan nuista poikkeavia juttuja kirjoittaa, mutta toivottavasti ette ole unohtaneet niitä "normaalisti" käyttäytyviä asikkaita. Monestikin on tullut hyvä mieli kun joku on kysynyt neuova (silloinkin kun ei ole ollut töissä - varsinkaan siinä liikkeessä!) mutta on kuitenkin ehtinyt katselemaan ja neuvomaan. Tai kun tapahtuu joku virhe ja molemmat osapuolet vain naureskelevat asialle eikä mitään raivoamista tapahdu. Asiakaspalvelijalla kyllä täytyy olla hieman pinnaa ja monet varastot iloista mieltä täynnä. Koetetaan jaksaa.
#142
Leffaluukku / Big Brother
18.09.07 - klo:20:02
Ei oikeen täälläkään suunnalla löydy innostusta "realitysarjoihin". Kilpailijat valitaan tiettyjen vaatimusten mukaan ja he seuraavat käsikirjoitusta (lienee aika pitkälti tukisanarakenteella, mutta kuitenkin). Ei sitten kotimaiset tai muidenkaan maiden. Mennä nyt vielä telkkariin tolloilemaan, niin kuin ei kotona oleminen riittäisi. ;p
#143
Tietysti kirjoittaminen on hauskaa, varsinkin silloin kun on aikaa. Tekstitkö outoja? höpö höpö. ;) Tekstit voisi mieltää osaksi omia ajatuksia, jostainhan ne muokkautuu eikös, joten jos teksti on outoa niin silloin voi ajatella että ne on vain omia ajatuksia. Toki ihmisessä on eri puolia joita ei ehkä muille halua näyttää. Olen itse kirjoittanut murhista ja erilaisista tilanteista, mutta lähinnä vain sen takia, että niitä on välillä jännä miettiä. En siis ole mikään sarjamurhaaja tai mikään (ainakaan vielä). ;) Kuitenkaan tekstejä ei kannata - ainakaan niitä oudoimpia - näyttää kelle tahansa ja tietty anonyymisyys on välillä paikallaan. Omia "outoja" tekstejä voi kokeilla laittaa ihan anonyymisti johonkin Internettiin ja katsoa ihmisten reaktio. Ihmisiä on moneen junaan ja vielä asemallekin jää, joten eiköhän jonkinlaista kannanottoa ja palautetta tule.
#144
Artikkeleita / Vs: Ufojako?
03.08.07 - klo:12:02
Varmaankin vielä ufoja, jos ei ole mitään selvyyttä tullut että mitä valoja ne ovat olleet. Voihan se olla, että jenkit ei enää pysty piilottelemaan kaikkea itsellään ja vierasplaneettalaiset alkavat olla niin uteliaita, että haluavat nähdä ihan itsekin meitä, eikä vain joitain kuvia ja tarinoita mitä saavat toisteitse. ;-) (thih väsymys...)