Menu

Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Näytä viestit Menu

Viestit - theevilone

#1
Ohops tänne piti kirjottaa... Mutta no niin herätys. :D
#2
Älämölöääää! Helou helou.
Tulipa tämäki taas jostaki mieleen. Mitä kuuluu, miten menee? ^^
#3
Kyllähä sitä haluais vaikka ja mitä keretä tekemään, mutta ku.. kaikellaiset selitykset on tuttua kauraa nykyään.. Pitäs vaan ottaa ja tehä mitä tahtoo - ja ehtii. :P Jospa täällä vähä vipinää alakas, sitä toivomma vuojelle 2017 ^^

Samoin Sinulle Nefer kaikkea nuita menneitä, mutta vuojenvaihteita ehin vielä toivottaa tulevana. :D
#4
Whii whii I'm back! Vähänkö siistiä että ootte vielä täälä!
Piti vaan tulla pikamoikkaan, piti olla jo nukkumassa. ^^ 
#5
Uuvella verellä se monesti helpottaa - ainakin vähäksi aikaa. Onko myytit pois muodista? Ehkä pitäs alkaa spämmään jostain twailaiteista sun muista vampyyrijuttuista niin ainaki teinit löytäis tiensä tänne. ;)

Kevätväsymys on ehkä toinen? (ei kyllä selitä pitkää hiljaiseloa...) Kamalasti väsyttää ja joku sanoiki että se johtuu siitä että auringonvaloa saa yhtäkkiä liikaa. Maaliskuussa koitettiin käydä ottaan vähä ennakkoa matkoilla, mutta eipä se näy vaikuttavan... :P Aika on tullu kulutettua aikalailla elukoita kyttäämällä nyt pääsiäisenä kun ei lähetty täältä mihkään. Oon katsellut kun urpiaiset on tullu (jopa kaks tässä meijän pihassa! :D Yleensä isoina laumoina nähny niitä) ja järripeippo on huuvellu muttei oo näkyny. Tosin aamulla olis voinu olla etupihalla mutta aurinko paisto just sopivasti ettei saanu mitään selvää, mutta ainaki nokasta päätellen olis voinu vaikka olla! ^^

Harakat käy sotkeen pihalla linnunsiemeniä ja oravat nyhtää villalangat irti. (Joo, oli tosi hyvä idea sitoa humaloille villalankaa...) Niin ja mustarastaski kävi eilen! En ookkaan nähäny täsä ennen niitä. Ja pikkuvarpusia oli kans talavemmalla. Punatulkkuja ei näkyny yhen yhtää, vaikka viime vuonnaki oli parraillaan kaks eri pariskuntaa. Vanhemmat meinas ettei töyhtötiaisiakaan oo näkyny oikeen heillä(kään).

Kamala kissavauvakuume, mutta tyydyn kukkavauvoihin tällä hetkellä. :P Niitä piti jo laittaa tulemaan, saa nähdä ehtiikö ne pihalle ollenkaan kun ilmat on mitä on! :/ Jospa se ens viikolla olis plussaa täälläkii~  Oon jo suunnitellu naapureitten päänmenoksi kaikkia kivvaa etupihalle näköesteeksi. Tai no, lähinnä kaverilta saatuja ruusupapuja jos ne tykkää kasvaa täälä. Eipähän olis joka ämmä kyttäämässä koko aikaa. Pensasaidastakaan ei oo vielä mihinkään ku vasta viime vuonna laitettiin se. Jostain käsittämättömästä syystä ollu koko piha avoimena ollu edellisillä asukkailla pöh. [Niin ja muutettiin alkuvuodesta lämmitysmuotoa, nyt voi polttaa puitaki vanhassa öljykattilassa, säästää paaaljon rahaa. Puuta saa valmiina snobihalkoina (=rakennusjäte), mökiltä hieman ja sitte vanhempien metästä ku menis tekemään - ei kehtaa ottaa valmiita kuiteskaan. :P]

Ja bla bla bla mitähän muuta. Ei kai tämän kummempia. Olen koittanu aktivoitua kevätsiivoukseen, mutta ei, ei jaksa. Ikkunat saa ootella kyllä rauhassa lämpimämpiä ilimoja ja lottovoitto vois tulla että sais paremmat ikkunat! (Kolminkertaset on ihan jees, mutta keskimmäinen lasi pitää nostaa aina erikseen pois niin hankaloittaa pesua ja ja, olishan uudet ah niin kivat.) Joo no jos olis nyt vähä aikaa hilijaa ennen ku blaplatan kaiken ulos! :)
#6
Nuubialainen, aikalailla vasta tämän vuoden puolella, mutta toki sillon tällön välillä kehattu syyä aiemminkin. Tyrnejä syöty jonkin verran ku alko pakkaset ja nythän ne on jo loppu kun ei jaksettu poimia niitä eikä saatu sitte ostettuakaan.

Loppuviikosta kimpsut ja kampsut kasaan ja ulkomaata kohti! Ihana viikko tiedossa - toivottavasti. Kunhan jaksais nyt tämän kiireisen loppuviikon täällä. Huuh.
#7
Yleinen keskustelu / Vs: Kirjoja
28.02.12 - klo:20:44
Lainaus käyttäjältä: Mustang - 01.01.12 - klo:08:32
Oot kyllä saanut mut kiinnostumaan tuosta sarjasta, Nuubialainen. Taidan sen kasastaa, kunhan saan aikaiseksi.

Uusi lemppareita tällä suunnalla! Löysin kirpparilta halvalla Uhrilampaat ja Hannibalin. OOOOOH, ihania, ihania kirjoja. Yllätyin, että oli elokuviakin parempia.
Hei haloo, tottakai ne on parempia kirjoina! ;) Ite en oikeen innostunu leffoista kun olin jo luonu omat mielipiteeni henkilöistä ja kaikesta. :) Sama monessa muussaki elokuvassa, ei passais ikinä kattoa ennen kuin on lukenu kirjan.

Lainaus käyttäjältä: Mustang - 01.01.12 - klo:08:32
Sotakirjoista en näjemmä aiemmin kertonut pitäväni. Sven Hasselia olen viimeaikona lueskellut ja voi miten tykkään! Huumoria ja realistista sodankerrontaa.
Sillä menee kyllä välillä niiiin yli kaikki, että onkohan puoletkaan totta. Voi olla, että kuunnellu muitten tarinoita ja värittäny niitä ja lisäilly itse lisää. Siitä oli tässä joku aika sitten puhetta täälläkin ja mietittiin että miten asia on. "Ihan julkisestikin" koko tyypin tarinoita taidettiin epäillä... :P
#8
Leffaluukku / Vs: Kauhuleffat
28.02.12 - klo:20:37
Lainaus käyttäjältä: Julle - 21.01.12 - klo:17:42
Tsäpä! Muistinpas tässä että katoin mainion kauhurainan nimeltään I spit on your grave, mikäli oikein muistan. Ilmeisesti joku uudelleen filmatisointi, kun kannessa taisi olla jotain mainintaa, että on kultti leffasta tehty uus versio! Oli kyllä mainio leffa kokemus, vaikka en raiskaus hommeleista tykkääkään kauhu tai missään muussakaan tyylilajissa...

Itse en kyllä luokittelis kauhukauhuksi, mutta... Jonkinmoisen kulttimaineen - ainakin väittävät! - saanu leffa. Löytyy jopa hyllystä tuo ja ... noh, aika seiskaria kyllä miltei kaiken puolesta. :P Oli ihan ookoo, joskin tommosen jälkeen tulee mieleen ku yks kesä muistaakseni yle näytti jotain ihme niityllä alasti hihhulointia ja "hammaslääkärissä käyntiä" yms. pehmopornoleffoja. :D Jääny jotenki mieleen siitä kesästä kanavapujottelut ja nuo leffat.

--

Noniin puhuttiin sitte eri leffoista! Tai siis eri vuosina tehdyistä. Plääh. Jätän ton tohon ylös kuiteski ja katotaampa jos tuon uudenki näkis nii vois vertailla... :D
#9
Se on tää luminen/vetinen ja kylmä talvi mikä vie liiat energiat, näin helmikuussa meinaa olla aika puhki ja kaikki sairaudet koittaa päälle jne. Mutta kyllä se alakaa ens kuussa helpottaan! Sitte pittääki alakaa peseen ikkunoita ennen kärpäsiä ja laittaan kukkavauvoja tulemaan ja ties mitä - sen normaalin arjen lisäksi! :)

Nyt sentään tajuttiin alkaa oikeesti kuluttaan poimittuja marjoja että on tilaa sitte taas uusille. Ja sitä vartenhan ne on että ne syödään! Vielä nyt tämmönen väsy kausi niin vielä paremmalla syyllä. Vaan ku niitä pihtaa ja pihtaa ku kovalla vaivalla kerätty... Tyhmää. :P
#10
Voihan kerpele / Vs: Ärsyttää..
08.02.12 - klo:15:42
Täällä ainaki on lunta ja uskoakseni myös Nemesis siellä. Ja kylmä hrr! Kaikki koittaa sairastua, vaan taloaki silti lämmitettävä ja kaikki tehä. Plääh!
#11
Voihan kerpele / Vs: Ärsyttää..
26.11.11 - klo:19:42
Nuubis, hei huijausta! En ehtiny edes käydä lukemassa sitä! Köhöm, joo, olen ollut täällä toooosi aktiivisesti. Mutta! Nyt sain hankittua mun yhen sähköpostin salasanoineen takas itelleni, vimeksi käyttäny sitä 2009. Nyt vaan ärsyttää ku oon unohtanu niin moneen paikkaan käyttäjätunnuksia ja passuja sun muita, ettei etes muista mitkä kaikki on ollu olemassa! No joo, varmasti todella tärkeitä ku menee ja unohtaa, mutta kuiteski. ;) Ja joteski levoton olo. Hippasen vaan ympäri kämppää. :s
#12
Nefer, kannattaa panostaa empan ostossa, kiittää myöhemmin! Yleensä eka mikä hajoaa, ellei sitte ole tuhannen vanhoja kovoja. :)
#13
Yleinen keskustelu / Vs: Esittelyketju
23.09.11 - klo:21:20
Lainaus käyttäjältä: Päärynä - 22.09.11 - klo:18:49
Aah, päivittää voisi varmaan seuraavia asioita listasta:
1. Bändikasaan on eksynyt mm Blaqk Audio, Indica ja Garbage.
2. Ikää on sen 14.
3. Ysillä mennään.
4. Siirtymäisilläni vegetarismiin.
5. Idoleita Davey Havok ja Ville Valo.

Morojes ilkimys! Uusia viestejä saat odotella ainakin siihen, että saan vähän nukuttua :)

Tokikin olin auttamattoman myöhässä edellisen postaukseni kanssa, mutta koitellaan tosiaan pikkuhiljaa heräilllä! :)
#14
*Knock knock knock* stomp stomp-- "Who's there?" --- It's me, Mario!

Eiku! Minä. Tajusinpa taas itseni olemassaolon ja ajattelin tulla hengaileen teijänki kans. Takasi. Ehkä se on Syksy mikä sen tekee, saa heräämään henkiin pohjaa myöten. Voi taas kulkea pimeitä katuja ja poltella elävää tulta, katsella sitä.

And all those Evil things... Nah, I'm too nice nowadays... Oikeastihan olen Kiltti. (En se hame, mutta muuten.) Katselin vähän ympärilleni, jopa kirjoittelinkin!

Lupaan herätä.
#15
Voihan kerpele / Vs: Ärsyttää..
22.09.11 - klo:10:42
Lainaus käyttäjältä: Nemesis - 04.09.11 - klo:22:40
Nyyh... nyyyyyyyyhnyyh... huomenna alkaa taas kurssit ja luennot ja kaikki kakka. Rääh. Vapaudenriisto. Itseaiheutettu, mutta silti ärsyttää! D: Mun lähes neljän kuukauden pitunen kesälomani meni vähän liian leppoisasti ja nyt pelkkä ajatuskin aamulla aikasin heräämisestä kauhistuttaa ja toisaalta raivostuttaa. Miksi justiinsa ensimmäisen päivän pitää olla koko syyslukukauden pisin ja alkaa aikaisimmin?! Rääh ja nyyh. :'(

Voinet lohduttautua sillä, että kovin monellakaan ei ole nuin pitkiä lomia... Että, ei sulla niin huonosti asiat ole! ;)
Yksi vaihtoehto on aina vaan pitää sama kuri unirytmin kanssa, mutta se ei kyllä ole niin hauskaa lomalla...