Tänään on torstai 24. kesäkuuta 2021
Nimipäivää viettää Johannes, Juhani, Juha, Jukka, Janne, Juho, Jani, Jussi ja Juhana

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Nöösi

Sivuja: [1]
1
En ainakaan ajatusten lukua. Ehkä lentämiskyvyn tai sitten esineiden liikuttamiskyvyn. Ihmisiä en kyllä haluaisi liikutella enkä koskea aikaan. Tulevaisuuden näkeminen olisi houkuttelevaa, mutta kenties on parempi olla tietämännä siitä mitään. : D

2
Myytit / Vs: Entiset elämät, uudelleen syntyminen
« : 21.06.11 - klo:21:41 »
Ite en tiiä uskoakko jälleen syntymään vain ei. Toisaalta uskon, toisaalta en.
Tuntuu hullulta ajatella, että kun kuollee vaipuu johonkin tyhjyyteen ja pimeään, eikä ole millään tavalla enää olemassa, ei tunne mitään ei yksinkertaisesti enää ole olemassa millään muotoa. Olen koittanut kuvitella miltä tuo tuntuisi. Jälleensyntymä taas tuntuu osittain uskottavalta ja periaatteessa haluan uskoa jälleensyntymään. Se tuntuu aika lohdulliselta ajatukselta. Tietysti siinä saattaisi sitten olla se Karman laki, mutta jos jälleensyntymä on totta, niin ainakin edellinen elämäni taisi olla suh hyvä, koska en ole ainakaan koditon tai nälkäinen tai kärsi muulla tavoin.

Olen itse hyvin kiinnostunut kaikista myyteistä ja arveluista, eri uskontojen yhtäläisyyksistä ja eroavuuksista, historiallisista asioista, eri maiden kulttuureista sun muista vastaavista asioista. Minusta kenties kiinnostavinta on saada tietää mitkä asiat ihminen on saanut selville, mihin hän uskoo ja mikä on vain kehiteltyä ihmisten hujaamiseksi.

Sivuja: [1]
Copyright © 2000 Juplin.net. All Rights Reserved. Design by Juplin.