Tänään on keskiviikko 28. syyskuuta 2022
Nimipäivää viettää Arja ja Lenni

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Menja

Sivuja: [1]
1
Haluaisin kaikki ja muutamia lisäksi: katseella tappaminen, muodonmuuttaja... : ))

2
Myytit / Vs: karmea kokemus
« : 06.07.09 - klo:13:41 »
En ole koskaan kokenut mitään tuollaista. Haluaisin mennä siihen hostelliin yöksi mutta ei minunkaan mukaan varmaan ketään tulisi :(

3
Myytit / Vs: 21.12.2012
« : 06.07.09 - klo:13:23 »
No se joka ennusti kaikki sodat ja nää, nii sehän ennusti myös että kun maapallo siirtyy galaksin keskipisteeseen, nii kaikki puhdistuu tai jtn. Eli kaikki loppuu meidän ajalta.  Mut en haluis uskoo sitä, jos se ois iha varmaa ni lopettaisin koulun käynnin ja rellestäsin kee kunnolla. = >

4
Nyt on ihan pakko laittaa tällainen linkki tänne:
http://www.iltalehti.fi/viihde/200907069884128_vi.shtml

Onko videossa Michael Jacksonin haamu vai jotain muuta?Saattaa olla tekastukin video mutta en usko.

5
Tässä yks itelleni tapahtunu.

Olin kerran pikkusiskoni kanssa yksin kotona kun äitini oli juhlimassa. Luin pikkusiskolleni (Miisalle) Prinsessa Ruususta jonkin aikaa ja sitten Miisa olikin jo nukahtanut. Luin sitten huvikseni loppuun. Sain lopetettua ja menin ottamaan kaakaota alakertaan keittiöön, sitten kuului kauhea rysähys yläkerrasta ja siitä huoneesta missä sisko nukkui. Luulin että hän putosi sängystä ja menin katsomaan ettei käynyt mitenkään. Mutta sisko nukkui ihan sikeästi peiton alla. Huokaisin helpotuksesta että Miisa nukkuu, ettei tarvisisi rauhoitella Miisaa. No, join sitten kaakaoni loppuun ja menin sänkyyn. Sitten aloin miettiä mistä se kolahdus tuli, mieleeni juolahti, että kissa tiputti jonkun tavaran koulupäydältä. mutta ei ollut ja samassa näin vanhan mummon hahmon joka oli ikkunaan päin. Sitten hän meni istumaan johonkin mutta siinä ei ollut mitään. Se kiikkui siihen malliin että se olisi ollut kiikkutuoli.

 Sain tietää että siihen huoneeseen on  talon ntinen omistaja "hanna" kuollut kiikkutuoliin.
Ollaan nähty se mummo aika harvoin, mutta pikkupoika monesti, se pikkupoika oli hukuttautunut meidän pihakaivoon pienenä.Se on aina kutsunu leikkimään minua ja olen suostunut.Ja jos äiti menee siihen "polulle" missä se pikkupoika aina on, niin tulee hirveä tuulen puuuska ja äiti melkein kaatuu.Se poika oli kantanut lähteestä vettä sankolla siihen kaivoon. Tiedän missä se lähde on ja siinä tulee paha olo.

Myös juoppo on kuollut äidin huoneeseen. Kun muutettiin taloon ja äiti rupesi nukkumaan, ihan kuin joku olisi istunut sängyn reunalle.Kaverille:

Minun kaveri juttelee aaveiden kanssa ja näkee ne. Kaverini sanoi ettei halua että ne lähtevät, koska heistä on apua hänelle. Esimerkiksi koulussa entiset ysit kiusasivat Hannaa (nimi muutettu) kunnes yksi aaveista tuli ja piti kättään yhden suun edessä eikä se voinut puhua. Hän oli ymmällään ja Hanna nauroi ja lähti.

En kyllä usko että "Hannan" kertomu juttu on totta, koska eivät haamut/aaveet lähde kuolin paikaltaan muualle.Anteeksi sekava kirjoitus ja kirjoitusvirheet.  ; )

6
Juu :) huomasin vasta kun olin jättänyt tuon viimeisimmän viestin että nää on yhistetty. Samoin : )

7
Hyytävää. Mutta miten minun tekemäni aihe on poistettu tai jtn vastaavaa ? : (

8
Myytit / Vs: Kummitusjutut ja kokemukset
« : 05.07.09 - klo:11:31 »
Noo... tässä ois taas niitä juttuja.
 
Olin keittiössä yksin ja muut olivat olohuoneessa. Oli melko tavallinen talvi-ilta yhtä asiaa lukuun ottamatta.Siinä ikkunan edessä hommailin jotain kunnes kuului rytinää ja katolta tippui jotain, se oli lunta ja... mies.Ihan varmasti mies tippui lumen mukana, tiedän että kuulostaa epätodennäköiseltä mutta kyllä tippui myös mies.Olin niin hämmentynyt että menin katsomaan, mutt ei siellä olllut kuin lunta ja pimeyttä.

Se jäi sitten mysteeriksi.

9
Myytit / Kummitusjutut ja kokemukset
« : 04.07.09 - klo:23:28 »
Tosi hyvä keksintö tämmönen sivu.No... voin jakaa kokemuksiani  teidän kanssa. ; ))
 
Okeii... tässä ois yks mun perheelle sattunu.

Oltiin kotona rauhassa, isäpuoleni (kuollut) ja siskoni pelasivat pleikkaria ja minä ja äitini levitettiin pyykkiä.No siinä sitten hommailtiin vähän aikaa kunnes yläkerrasta, vierashuoneesta kuului äänekäs koputus lattiaan (siis kattoon alhaalta katsottuna). Kaikki säikähdimme ja me ainoat naiset jouduimme pakokauhun valtaan. Isäpuoleni Mika lähti katsomaan mutta siellä ei ollut ketään.

Minulla on paljonkin meille sattuineita juttuja, koska satumme asumaan kummitustalossa jonne on kuollut yht. n. 3-4 ihmistä.
No kerron enemmänkin ku jaksan, kommentoikaapa ja kertokaa omia juttujanne ; ))

Sivuja: [1]
Copyright © 2000 Juplin.net. All Rights Reserved. Design by Juplin.