Tänään on lauantai 13. elokuuta 2022
Nimipäivää viettää Jesse ja Okko

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - waterbreath

Sivuja: [1]
1
Voihan kerpele / Murr.
« : 17.06.09 - klo:23:47 »
Poikaystäväni ei vastaa puhelimeen, eikä kukaan tiedä hänestä YHTÄÄN mitään!
Tämmönen sitte ottaa päähän, ku ei voi vastata puhelimeen ja oon soittanu sille AAMULLA! Se ei oo varmaan vilkassukkaa puhelimeen koko päivänä.. Uskois et se vastais mulle, ku ei olla puhuttu viime perjantain jälkeen.


2
Myytit / Vs: Merenneido
« : 17.06.09 - klo:23:20 »
Mulla on samat unelmat. =)

Meillä onkin suunnitteilla parhaan ystävän kanssa pyrstöt. Teemme ne normaalista kankaasta ja käytämme lasikuitua evään ja näin..
Se tosin ei ole vielä valmis, koska ystäväni isoveli kuoli hiljattain, joten emme saa sitä ainakaan juhannukseen mennes tehtyä..

Mua kiinnostaa myös täysikuu.. Pakko kuitenkin myöntää, että pelkään sitä. Me emme liiku ystävän kans koskaan täysikuun aikaan missään. Mutta joo....

Merenneidot ovat todella kiehtovia ja myytit niistä saattavat ehkäpä suurimmaksi osaksi olla tarua, mutta mistä sitä tietää, vaikka tuolla jossain olisi vedenalainen kaupunki. Mitä jos merenneidot ja merenmiehet ja nämä esimerkiksi ei näyttäydy, koska nehän otettaisiin tutkittavaksi ja niiden vapaus riistettäis!

Jos muuten oot erityisen innokas merenneitoihminen, niin voit esimerkiksi kuvitella olevasi merenneito! Kun esimerkiksi mulla on sellanen koru, joka on meripihkasta.. Se on nimeltään waterbreath, niin ajattelen, että se on merkkinä siitä, että olen oikeasti merenneito. uskallan olla erilainen. =)
Mitä sitten, mitä muut välittää? Nauran vaan niille ja sanon, että juo merivettä! : DD

Mutta kuitenkin joo.. jos tykkäät paljo merenneidoista, niin kuvittele olevasi sellainen. =)

- WB

Sivuja: [1]
Copyright © 2000 Juplin.net. All Rights Reserved. Design by Juplin.