Tänään on lauantai 13. elokuuta 2022
Nimipäivää viettää Jesse ja Okko

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Mina

Sivuja: [1]
1
Yleinen keskustelu / Kirjoita kun saat jotain kivaa!
« : 20.02.09 - klo:14:30 »
Tämä kiva voi siis olla mitä vain, hyvä arvosana, kiva työpaikka, uusi eläinystävä, miksei ihmisystävätkin kävis ( ;) ) ja tietenkin materia..

Aloitanpa tämän itse, eli toivottakaa tervetulleeks mun uusi ihastus <3 http://irc-galleria.net/view.php?nick=Zidorian&image_id=99132476

2
Elämä on ihanaa / Välillä hyviäkin uutisia!
« : 17.11.08 - klo:18:12 »
Eli, ajattelin aloittaa tällaisen ketjun kun ketutukselle on oma alueensa, mutta iloisille asioille ei ole edes aihetta! Eli korjaan vääryyden tässä ja nyt.. Tänne saa siis kertoa ihan millaisia vaan iloisia asioita/hyviä uutisia tms joita on tapahtunut päivän/viikon tms aikana.

Aloitanpa itse kertomalla että lauantaina hain kotia kaksi ihanaa pientä norjalaista metsäkissaa, Louhelan Dantrag ja Louhelan Deifontes ^^ Mamman mussukat

3
Yleinen keskustelu / Kännykät
« : 12.09.08 - klo:13:22 »
Eli siis ajattelin tästä juplinin omaa kännykkäkeskustelua, eli mikä kännykkä, miksi, mitä hyvää, mitä huonoa.. Myös jos on ongelma jonkun kännykän kanssa, niin täältä voisi kysellä apuja :)

Itsellä tällä hetkellä Samsung Soul eli U-900. Tykkään kovin, kosketusnavi hauska :P Ärsyttävää se että en ole vielä löytänyt keinoa jolla T9-sanakirjan saisi kokonaan pois käytöstä, se pitää joka tekstiviestin kirjotuksessa ottaa erikseen pois, mikä tosin toimii ihan kätevästi yhden napin painalluksella. Helppokäyttöinen puhelin, jos on aikaisemmin Samsungia käyttänyt, en kyllä usko että nokialaiseltakaan tälle Samsungin puhelimelle siirtyminen olisi mikään ongelma. Mukava uudistus Samsungin puhelimiin on että voit käyttää omia ääniä tekstiviestiääninä. Aikaisemmin käytettävissä olivat vain Samsungin tehtaalla puhelimeen ohjelmoidut äänet jotka olivat äärimmäisen ärsyttäviä. Toinen miinuspuoli puhelimessa taitaa olla hinta, ja että uudistunut profiilinmuokkaus aiheuttaa harmaita hiuksia ennenkuin sitä oppii käyttämään.

Näin minulla, mites muilla? ^^

4
Yleinen keskustelu / Mitä pelkäätte?
« : 23.04.08 - klo:09:49 »
Elikkä, mieleen tuli tällainen ajatus noista Myytit-osion pelottavista kummitusjutuista, että mitä te pelkäätte? Itselläni on liiankin vilkas mielikuvitus, joten pelkään pimeää ja kaikkea mitä en voi nähdä, mutta kuulla tai jollain muulla tavalla aistia. Tai jos näen jotain, mutta en ihan saa selvää mikä se on, ja ilmapiiri on muuten pelottava, esim. pimeällä ulkona joku epämääräinen hahmo joka paljastuukin myöhemmin puuksi tai pensaaksi :D

5
Leffaluukku / Telkkarista pelkkää sontaa?
« : 13.02.08 - klo:08:31 »
Tuli mieleen nuita threadeja lukiessani, että onko muutkin samaa mieltä, että telkkarista ei nykyään tule juuri mtn katsomisen arvoista? Kun nyt tässä samalla selailen telkku.com'in ohjelmatietoja, ei katsomisen arvoista mielestäni löydy kuin Dr. Phil (sekin läpällä) ja Mythbusters (Myytinmurtajat). Mihin kaikki fiksut sarjat katosivat?

08.00  Koti kuntoon
08.30  Jeopardy
08.55  Katsojapeli
09.00  Nigella
09.30  Meille tuli vauva
10.00  Bella
10.30  Naapurikämppä kuntoon
11.00  Rahasampo

12.00  Ostosruutu
13.00  Meille tuli vauva
13.30  Bella
14.00  Koti myynnissä
14.30  Syödään yhdessä
15.00  Zorro - miekka ja ruusu
16.00  Nelosen uutiset ja sää
16.05  Päivien viemää
17.00  Dr. Phil

18.00  Inno
18.30  Eddie & Jeff
19.00  Tanssi, jos osaat!
19.30  Nelosen uutiset
19.45  Nelosen sää
19.50  IS Urheilu-uutiset
19.55  B-Studio
20.00  Suomen Unelmien poikamies

21.00  Greyn anatomia
22.00  G-piste
23.00  Nelosen uutiset ja sää
23.10  IS Urheilu-uutiset
23.20  Veikkauksen pelit
23.25  South Park
23.55  Ehdonalaiset
00.55  San Franciscon syke
02.00  Yöpeli
02.30-
04.00 Ostosruutu

Siis mitä ihmettä? Greyn Anatomian katsomista voisi harkitakin, mutta sekin on vain tunti.. Televisiosta tulee ohjelmaa melkein kello kuudesta aamulla kello neljään aamulla ja mielestäni katsottavaa ohjelmaa on päivässä vain kolme tuntia? Olenko ainoa joka tuntee näin? Mielipiteitä rakkaat kanssajuplinilaiset :)

6
Voihan kerpele / *****MUSTA LISTA*****
« : 03.10.07 - klo:21:48 »
Lisäänpä tänne nyt tällaisenkin jutun, ihan vain varoittaakseni kaikkia ja pyydän muitakin keskustelualueen käyttäjiä varoittamaan omasta mielestään erittäin huonosta palvelusta. Jokaisellehan vahinkoja sattuu, mutta joskus ne vain menevät yli..

Sattuipa kerran kauniina päivänä, että koitin itse päivittää koneeni Windows XPn koneen valmistajilta tulleella levyllä Win Vista Businessiksi. No juu, en saanut kuin koneen sekoamaan ja vein koneen huoltoon Turussa sijaitsevaan Data Media Gazelleen. Huolto asensi 2GB lisää muistia ja päivitti XPn Vistaksi. Kun pääsin kotiin, Windows Installer ja Bluetooth (esim. muitakin vikoja kyllä oli) eivät toimineet. Vein koneen takaisin huoltoon, sain koneen takaisin viestillä että nyt toimii. Vein taas takaisin huoltoon, kone syö muistia ihan mielettömästi ja tilttaa sen takia. Sain koneen viikon päästä takaisin viestillä, "Me emme kyllä millään saaneet muistin käyttöä 80% jolloin kone olisi pyytänyt sulkemaan joitain ohjelmia" Kokeilin kotona Hämeenlinnassa, kone oli yksin päällä 1.5h, ohjelmia päällä Messenger (uusin) ja Azureus Vuze. Kun tulin kotiin, kone oli jumittunut tilaan jossa kehoitti sulkemaan Azureuksen ja Messengerin ja muistin käyttö näkyi olevan 89% Otin valokuvat todisteeksi ja lähetin ne huoltoliikkeeseen, täältä luvattiin että huolto ottaa yhteyttä. Eipä ole näin vielä tapahtunut ja koneen muisti ja Bluetooth takkuilevat vieläkin. Hiukan kalliiksi tulee viedä kone huoltoon Turkuun, liikkeeseen josta se on ostettu ja jossa luulin että kone osattaisiin laittaa kuntoon. Nykyinen tilanne on se, että vaadin matkakuluja korvattaviksi jatkuvasta edestakaisin ramppaamisesta ja kysyin että vieläkö he haluavat että tuon koneen huoltoon vai purkavatko suoraan kaupan. Tai ainakin näin kuluttajansuojaneuvojatäti käski tehdä.

Muilla samanlaisia kokemuksia? Siis että palvelu ei vaan pelaa ja siitä ei meinata edes vastuuta ottaa..

7
Leffaluukku / Big Brother
« : 03.09.07 - klo:09:58 »
Eli keskustelua ns. realityformaatista nimeltä Big Brother, tuttavallisemmin BB jossa 12 kilpailijaa laitetaan asumaan BB-taloon jossa he joutuvat elämään tiukkojen sääntöjen alaisina ja valitsevat keskuudestaan häätöäänestykseen joutuvat jotka sitten suuri yleisö äänestää pois BB-talosta ja viimeisenä taloon jäänyt saa oliko se nyt 50 000e josta valtio vie kuitenkin melkeen tai ainakin puolet :D Mitä mieltä sarjasta, meinaatteko katsoa, kuka suosikkiasukkaanne, haluttaisiko itseä osallistua, miksi, miksi ei?
Tykkään sarjasta, olen niin ylettömän utelias että totta kai katson, suosikkiasukasta ei nyt vielä ole, muista edes kaikkien nimiä, tavallaan osallistuminen kiehtoisi, tutustuisi uusiin ihmisiin ja näkisi onko se niin ahdistavaa että sekoaisi ja alkaisi parkua kun ei pääse pois ja joutuu tottelemaan BBtä, toisaalta ei kiinnosta mennä telkkariin esittelemään juuri herännyttä itseään kaiken kansan katsottavaksi. Että näin täällä, mites siellä?

Sivuja: [1]
Copyright © 2000 Juplin.net. All Rights Reserved. Design by Juplin.