Tänään on lauantai 13. elokuuta 2022
Nimipäivää viettää Jesse ja Okko

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Mina

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 22
1
Yleinen keskustelu / Vs: Yleistä hölinää
« : 16.11.12 - klo:11:17 »
No mutta hei vaan taas kaikille... Minäkin täällä piiiiiiiiiiiiitkästä aikaa taasen piipahdan. Ikävää ettei ole aktiiveja kovinkaan paljon, mutta lähinnä senkin takia itsekään en täällä käy. Tämä on tämmöinen itseään ruokkiva tapahtuma. Tai mikä se nyt onkaan, joku fiksumpi voi vissiin valaista tietämätöntä :D

Kauheasti on tullut muutoksia siitä kun viimeksi tänne kirjoitin (muistaakseni), muutin siis Hämeenlinnaan, kissoja on nykyään kolme, käärme kohtasi ennenaikaisen loppunsa ja uusi ammattikin on tullut hankittua, tai periaatteessa kaksi. Turvallisuusalalla minäkin :) Mies ei kaiketi ole mihinkään vaihtunut, sama tohelo ollut "kierroksessa" jo kohta sen 6 vuotta :) Hirmuisen pitkä aika kun sen näin ajattelee, mutta ei oikeastaan tunnu siltä :) Mekin ollaan katsomassa/etsimässä uutta kämppää, tarkoitus olisi tosin ostaa semmoinen ihan omaksi, rivitalo haaveissa. Tai avokilla nyt on okt, mutta minä en halua semmoiseen muuttaa, ellei se sitten ole keskellä kaupunkia/lähiössä :D Ei kai siinä, katsellaan taasen ja yritän olla minäkin aktiivisempi :)

2
Voihan kerpele / Vs: Ärsyttää..
« : 31.08.10 - klo:12:01 »

Minnuu ketuttaa miun isä.. Se lupas laittaa mun auton kuntoon, lopputulos: Auto seisoo enon pihalla, etujarrut ruosteessa, syyläri pskana, takaa jousi poikki (alustasarjalla/madallusjousilla niin pitäis uusia kaikki jouset + iskarit), pakoputki melkeen tippuu irti, tukipalkki mädäntynyt.. Kiitos iskä kun pidit hyvää huolta ja korjasit!! Jouduin siis ostamaan uuden auton, jeij. Ei sillä, todella siisti ja söpö pikkukirppu, mutta ottaa päähän toi edellisen auton kohtalo.

Huh, kun on kyseessä auto, nainen voi tuntea itsensä niiiin avuttomaksi! Meidän autosta puhkesi viikonloppuna takarengas, kun olimme tulossa mökiltä saunomasta. Jos olisi tuo tapahtunut silloin, kun ajoin kotipaikalleni nettiin, en olisi varmaan reagoinut millään tavalla takaa kuuluvaan paukahdukseen vaan ajanut kumilytyssä kotiin ja kuullut sitten korvat punaisena valitusta siitä, ettei saa ajaa kaikista mahdollisista montuista :DD

Eikö sitä autoa voi viedä korjaajalle, vai tulisiko se liian kalliiksi?

Krhm.. Joo.. Tulis :D Osat pelkästään jtn 1000€ ja siihen vielä työt ni aijaij..

3
Yleinen keskustelu / Vs: Mikä tänään soi?
« : 31.08.10 - klo:11:59 »
Tämä tämmöinen kuin Sabaton - Uprising

http://www.youtube.com/watch?v=01IaKb6DmTw

4
Yleinen keskustelu / Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
« : 31.08.10 - klo:11:57 »
Hyvähyvä Julle! Itsellä lisääntyi kanssa lävistykset yhdellä, en kylläkään kerro minne tuli otettua :D Tosin tästä kaikki arvaakin jo.. Sitten seuraavaksi eräs ystäväiseni ihanaiseni lupasi lävistellä minun niskaan 5 läväriä, tosin itse vienosti ehdotin josko jätettäis määrä kolmeen :D Edelleen kuvat hakusessa mitä haluais..

5
Voihan kerpele / Vs: Ärsyttää..
« : 13.07.10 - klo:10:39 »
Minnuu ketuttaa miun isä.. Se lupas laittaa mun auton kuntoon, lopputulos: Auto seisoo enon pihalla, etujarrut ruosteessa, syyläri pskana, takaa jousi poikki (alustasarjalla/madallusjousilla niin pitäis uusia kaikki jouset + iskarit), pakoputki melkeen tippuu irti, tukipalkki mädäntynyt.. Kiitos iskä kun pidit hyvää huolta ja korjasit!! Jouduin siis ostamaan uuden auton, jeij. Ei sillä, todella siisti ja söpö pikkukirppu, mutta ottaa päähän toi edellisen auton kohtalo.

6
Elämä on ihanaa / Vs: Välillä hyviäkin uutisia!
« : 11.05.10 - klo:10:51 »
Jee, mie sain sen työpaikan!! Alotus parin viikon päästä, jesjes! :)

7
Voihan kerpele / Vs: Ärsyttää..
« : 11.05.10 - klo:10:44 »
Noo mut hei, mainoksien määrä ei lisäänny, vaan mainostauot useemmin ja ovat lyhyempiä. Mutta vatuttaa se silti, ei sillä.

Minnuu ärsyttää ko viimisellä työviikolla ei ole laitettu tunteja ollenkaan. En mä mitään palkkaa olis halunnukkaa saatana.. Nooh, onneksi pääsin parempiin töihin, jes.

8
Yleinen keskustelu / Vs: Outoja sattumuksia
« : 11.05.10 - klo:10:42 »
Tiiä sitten onko tämä niin outo sattumus, mutta erään ystäväni kanssa ajatellaan paljon samoja asioita. Esimerkkiä en tässä osaa antaa, yhtäkään tilannetta muistu mieleen niin että saisin sen selkeästi kerrottua, mutta tyyliin että olen pohtinut että onpas tädillä kauhee mekko, kaveri tokaisee vierestä saman heti perään. Tai jostain telkkariohjelmasta/uutisesta kommentoidaan aivan samalla tavalla. Häiritsevän usein tätä tapahtuu, ja ikäeroa on kuitenkin sen 14 vuotta ja sukupuolikin on eri :D

9
Yleinen keskustelu / Vs: Yleistä hölinää
« : 11.05.10 - klo:10:29 »
Tunnustautuu täältäkin yks huono piirtäjä.. :D Tää ketju on selkeesti sellasta ajatuksen virtaa/kökköilyä tai jotain sinnespäin :) Hienoo että tällanenkin on mihin voi ns. avautua, tai kirjotella mitä vaan jos mieleen tulee.. Enpä aikasemmin ole huomannukaan :) American Car Showsta tuli mieleen että meikätäti oli siellä sillon ko sitä rakennettiin, ja sitte olin Tampereella Hot Rod & Rock show'ssa myöskin rakentelujen aikana.. :) Oli komeita autoja ja silleen.. Jos sitte lopettais hölöilyn ja jatkais töitä :)

10
Yleinen keskustelu / Vs: Mikä tänään soi?
« : 11.05.10 - klo:10:11 »
Nyt/tänään/huomenna/jne soi Virgins O.R Pigeons - Born in Hell (DJ Psycon Remix)

11
Leffaluukku / Vs: Elokuvien kliseet
« : 28.04.10 - klo:12:20 »
Yleensäkin leffoissa ne on actionkohtauksissa kauheen hengästyneitä vaikkei ois fyysisesti rasittuneita.
Se Walker pelästy niin helvetisti että sen takia huohotti ;)
Haha yeah. Mutta siinä varmaan haetaan sitä että ihminen esimerkiksi juuri säikähtäessä tai uhatuksi joutuessaan vaikka hengästyy. Kaikellaisia oirehia saa pelkällä mielellä tehyksi. Kyllä sitä varmaan itekki huohottais jos joku Diisselikiisseli lähtis roudaan. ;D (No ei nyt sentään, huh!)

[/quote]

No kyllä vois itellä olla pissi housuissa jos joku Diisselin kokonen nappais kraiveleista (siis paidan rintamuksesta, u know?) kiinni helvatun kiukkusena ja alkais retuutteleen ja ase naaman edessä tivaan selitystä että mitä sä täällä teet?? :D

Kliseisiin, vampyyrit on aina jotain superhyperkoukuttavan näkösiä jne ja aina niihin rakastuu joku kuolevainen/ne rakastuu kuolevaisiin ja sit onki soppa valmis jota pohditaan leffan ajan että tullako kuolemattomaks/muuttaakko rakastettu kuolemattomaks mut voi sonta sentään ko se on vampyyrilakien mukaan kiellettyä..

12
Leffaluukku / Vs: Mieluisimmat sarjat
« : 28.04.10 - klo:12:11 »
Lisäilenpä..

Mentalist
Top Gear
Yhdestoista Tunti
Paljastavat Valheet
Lain Kourat
Kelmien Kerho

13
Elämä on ihanaa / Vs: Välillä hyviäkin uutisia!
« : 28.04.10 - klo:11:57 »
Oli ehana viikonloppu ihanassa seurassa, ja tuli nettituttujakin tavattua ihan livemaailmassa :) Työhaastattelu oli eilen, jos pääsis tästä pskapaikasta helvetin kuuseen.. Tai kauemmaskin :)

14
Voihan kerpele / Vs: Ärsyttää..
« : 28.04.10 - klo:11:48 »
Minen taho olla nainen! Jumalauta tätä helvetin mahasärkyä ko on menkat. Vattu. Ja töissäkin menee päin helvettiä, taas vähennetään tunteja. Murr.

15
Yleinen keskustelu / Vs: Tunnustuksia :D
« : 28.04.10 - klo:11:45 »
Voi Killahead-parkaa :D Minä osasin sen joskus, nykyään en, enkä välitäkään :D

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 22
Copyright © 2000 Juplin.net. All Rights Reserved. Design by Juplin.