Tänään on keskiviikko 01. joulukuuta 2021
Nimipäivää viettää Oskari

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Rottersee

Sivuja: [1]
1
Yleinen keskustelu / Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
« : 30.01.09 - klo:17:26 »
Vautsi, aika paljon porukkaa täällä käynyt. Yks ihan pikku juttu - josta mun on pakko nipottaa.
Jos korvikset on ammuttu semmosella "pyssyllä", ne on vaan korvareiät. Ampuminen on ensteks ihan jumalattoman epähygieenistä ja toiseks se sattuu enemmän kun lävistäminen. Lävistys on lävistysneulalla läpivedetty ja lävistäjän tekemä hökötys.
Itselläni on kulmakoru. Vuoden 2008 syyskuussa sanoin vielä, että lävärit on ällöjä. Mutta hupsista keikkaa, joululahjaksi kinuttu lävistys jököttää paikoillaan. Lävistykseen ehtii kiintyä. Ensin just joku kasvolävistys näyttää oudolta, itsekin oikeen säpsähdin ku näin kuvani ensi kertaa lävistyksen kanssa. Sitten siihen tottuu ja viikon päästä en muistanut miltä näytin ilman lävistystä. Kukaan ei oikeastaan ole kommentoinut pahaan tyyliin, paitsi yhden kaverini vanhemmat. Kaikkista huvittavinta on se, kun ihmiset väistää kadun toiselle puolen. Ehkä se johtuu myös siitä, että käytän esim. violetteja farkkuja, ns. "palestiinalaishuivia" kasvojen edellä, ja josku sattuu tummat silmämeikitkin olemaan. Mutta ihmiset on jotenkin kunnioittavampia, jos on lävistys tai tatuointi.
Mutta myös mun faija aikoo hankkia tatuoinnin ja yli 40 se sattuu olemaan. Eli ei mun mielestä näille jutuille ole rajoituksia.
Ja vielä huomautus; kulma- ja nenäkoru on kaikkein helpoimmat lävistyksistä. Huuli- ja kielikorujen kanssa pitää olla varovainen, ja valita oikea materiaali, ettei hammaskiille kulu tai ienraja vetäydy. Surface- ja microdermalit on varmaan niitä vaikeimpia. Surface siis tarkoittaa lävistystä kohdassa kohdassa, jossa ei ole valmista paikkaa, kuten vaikka korvassa tai kielessä. Yleensä aika moni ottaa rintaan tai niskaan.
Ja microdermalit on ihon alle, miltei ihan mihin vaan sijoitettavia "implantteja", joihin voi ruuvata erilaisia vaihtopäitä.
Ja Turun alueelta olen saanut tosi hyvää palvelua Individual Ink-nimisestä paikasta.

2
Yleinen keskustelu / Vs: Musiikki
« : 30.01.09 - klo:17:08 »
Aika moni nykyään pitää hevistä, rokista, yms. En ole kyllä itsekään mikään teinipurkkapoppareiden suurkuluttaja. Ne kuulostaa kaikki vähän samalta. Itse kuuntelen punkia, rokkia, klassista ja jonkin verran heviä. Lemppareiksi päässyt aika moni; Apocalyptica (oliskohan tää tyyli jotain klassista hevirokkia?), Queen (siis se jossa Mercury lauleskeli), Nirvana, Paramore, Happoradio ja Sturm und Drang. Vähän sekalaista porukkaa tää mun suosikkivalikoima. Tietysti muitten artistien/bändien tietyt kipaleet iskevät. Itse pidän laulusta ja soitosta, enkä oikeen ymmärrä ihmisiä, jotka sanovat, että musiikki on ärsyttävää.
Myös se ärsyttää, että jos jokin bändi/artisti nousee pinnalle kaikki alkavat fanittaa sitä. Esim. Paramore, josta olen siis pitänyt Crushcrushcrush-sinkun tulosta asti, tuotti aivan hel*etin loistavan kappaleen Decode ja I Gaught Myself Twilight-elokuvan soundtrackille.
Tämän jälkeen yksi jos toinenkin on alkanut pitää Paramoresta. Ärsyttää suunnattomasti. Myös se, että jos joku pitää yhdestä bändistä, niin toistenkin on pakko kopioida. Totta kai jos vaan sattuu tykkämään samantyylisestä musiikista, tietty mä sen ymmärrän. Mutta otetaan nyt vaikka että "Tinttu" tykkää Katy Perrystä, niin "Tintun" paras ystävä "Anniina" alkaa myös tykkäämään siitä. Ja vaan siis sen takia, että kyseinen "Anniina" ei keksi itselleen mitään ja hänen pitää matkia kaveriaan, vaikka ei edes tykkäisi Katy Perrystä.
Mistäköhän mä ton Tintun ja Anniinan revin? Ja Katy Perryn, kun en ees tykkää siitä?
Itse olen musiikin kanssa kovapäinen. Mä soitan musiikkia millon haluan, miten haluan ja niin kovaa kun haluan. ja rivarissa asuessa se on pienoinen ongelma... Onneksi meille ei olla tultu hirveästi valittamaan asioista. Tai ehkei ne uskalla? Oon kuulemma pelottava kun suutun. No, ehkä pitää lopettaa offtopickkaaminen (toi oli vaikee sana). Ja vielä musiikista, että tykkään kirjoittaa (siis ihan klassisesti käsin tai ei-niin-klassisesti koneella satuja/tarinoita), kun on musiikkia inspiraationa. Musiikki soi nytkin kun kirjoitan tänne.

3
Voihan kerpele / Vs: Kuvottavia tapoja
« : 30.01.09 - klo:15:57 »
Eniten ällöttää räkiminen. Yök. Jotenkin se vaan ällöttää. Kyllähän sen ymmärtää, jos joskus joku räkäsee, jos on kurkku täynnä limaa.
Semmoinen myös ärsyttää, että ihminen haisee pahalle. Siis semmoiselle, että on ihan varma ettei tyyppi ole käynyt pesulla väh. viimeiseen vuorokauteen. Myös isojen purkkapallojen puhaltelu alkaa ottaa päähän vähän ajan päästä.

4
Myytit / Vs: Merenneidot
« : 30.01.09 - klo:15:48 »
Aika moni sarja vääristää myyttejä. Itse en usko täysikuuhun, että se siis voisi muuttaa merenneidoksi. Onhan kyseinen sarja (H2O), ihan uutta suuntaa antava.

Sivuja: [1]
Copyright © 2000 Juplin.net. All Rights Reserved. Design by Juplin.