Juplin.net

Keskustelu => Artikkeleita => Aiheen aloitti: Juplin - 23.07.07 - klo:01:05

Otsikko: Tamiflu, Donald Rumsfeld ja pelkobisnekset
Kirjoitti: Juplin - 23.07.07 - klo:01:05
Tiesitkö että lintuflunssaviirus löydettiin 9 vuotta sitten Vietnamista? Tiesitkö että sen jälkeen 100 ihmistä on kuollut koko maailmassa noiden vuosien aikana? Tiesitkö että pohjoisamerikkalaiset ilmoittivat TAMIFLU:n (ihmisille sopiva antiviiruslääke) tehokkuudesta taudin ehkäisyssä? Tiesitkö että TAMIFLU lieventää vain hiukan tavallisen flunssan oireita? Tiesitkö että suurin osa tiedeyhteisöä epäilee lääkkeen tehokkuutta tavallisen flunssan lieventämisessä? Tiesitkö että oletetun muuttuvan viiruksen H5N1 tapauksessa TAMIFLU lieventää vain hiukan sairautta? Tiesitkö että lintuflunssa tarttuu tähän mennessä vain lintuihin?

Tiesitkö kuka kauppaa TAMIFLU:ta? LABORATORIOS ROCHE. Tiesitkö keneltä ROCHE osti TAMIFLU:n patentin 1996? GILEAD SCIENCES INC. Tiesitkö kuka oli GILEAD SCIENCES INC:n toimitusjohtaja ja on edelleen sen pääasiallinen osakkeenomistaja? Donald Rumsfeld, USA:n entinen puolustusministeri. Tiesitkö että TAMIFLU:n perusraaka-aine on tähtianis? Tiesitkö kuka omistaa nyt 90% tämän maustepuu viljelmistä? ROCHE. Tiesitkö että TAMIFLU:n myynti nousi 254 miljoonasta dollarista 2004 yli 1.000 miljoonaan dollariin 2005? Tiedätkö, montako miljoonaan ROCHE voi voittaa seuraavien kuukausien aikana jos pelkobisnes jatkuu?

Tiivistettynä tarina on seuraava: Bushin kaverit päättävät, että TAMIFLU:n tapainen lääke on ratkaisu maailmanlaajuiseen tautiin joka ei ole vielä puhjennut ja joka on aiheuttanut koko maailmassa 100 kuolemantapausta 9 vuoden aikana. Tämä lääke ei paranna edes tavallista flunssaa. Virus ei tartu ihmiseen normaaliolosuhteissa. Rumsfeld myy TAMIFLU:n patentin lääketehdas ROCHE:lle joka maksaa siitä omaisuuden. ROCHE hankkii 90% tähtianiksen tuotannosta, joka on antiviruslääkkeen perusraaka-aine. Koko maailman hallitukset uhkaavat maailmanlaajuisella sairaudella ja ostavat ROCHE:lta valtavat määrät lääkettä. Me maksamme lääkkeen ja Rumsfeld, Cheney ja Bush tekevät bisnestä.