Juplin.net

Keskustelu => Voihan kerpele => Aiheen aloitti: Nuubialainen Prinsessa - 08.09.07 - klo:00:32

Otsikko: Kuvottavia tapoja
Kirjoitti: Nuubialainen Prinsessa - 08.09.07 - klo:00:32


Millaiset asiat saavat teidät yökkimään ja voimaan pahoin?
Mikä on mielestänne kaikkein inhottavinta mitä ihminen voi tehdä?Tämä aihe tuli mieleeni tänään kun kävin tyttöjen vessassa koulussani.
Siellä olen törmännyt tänä syksynä useaan otteeseen erääseen todella kuvottavaan juttuun. Istuessani vessassa katselin seiniä ja näin jotain kummallisia klönttejä vastakkaisessa seinässä. Minulta meni vähän aikaa ennenkuin käsitin mitä ne olivat. NE OLIVAT JOTAIN LIMAPAUKKUJA, huhhuh kun rupesi oksettamaan..

Seuraavan kerran menin toiseen koppiin välttyäkseni pahoinvoinnilta ja kuinkas ollakkaan, siellä oli samat seinän koristeet. Joku todennäköisesti pyyhkii joko räkää tai jotain muuta (yök) limaa seiniin vessassa pinnistellessään. Todella karsea tapa. Nenän pyyhkimiseen on tarkoitettu paperi, ei seinä, vai mitä olette mieltä?

Pitäisi varmaan kiinnittää vessan seinään lappu: "olisitko ystävällinen ja käyttäisit paperia niistäessäsi nenää, vessanseinien sijaan."


Otsikko: Vs: Kuvottavia tapoja
Kirjoitti: Nefertiti - 08.09.07 - klo:11:20
Inhoan vain tupakointia ja kun en itse tupakoi, niin se savu pistää yskittämään.
Mutta kaikein eniten tupakoiti inhottaa silloin, kun nämä tupakoitsijat räkii maahan suuria limaklimppejä ja heittävät stumppinsa maahan. Bussi katosksissa ei kylläkään ole tupakkaroskista, niin kuin joidenkin metroasemien ulkopuolella, mutta eipä ne stumpit sielläkään tahdo tupakkaroskikseen osua, vaan sen viereen.
Otsikko: Vs: Kuvottavia tapoja
Kirjoitti: Mina - 12.09.07 - klo:08:39
Nenän kaivaminen julkisella paikalla, kauheiden limaklimppien räkiminen kadulle, purkan sylkäiseminen kadulle.. Tupakointi ei ole mielestäni kuvottava tapa, mutta tupakoivat voisivat kyllä olla siistimpiä ja laittaa ne tumpit sinne roskikseen ja ainakin sammuttaa ne kunnolla. Eikä sitten tartte välttämättä puhallella savua kanssaihmisten päälle, he eivät tykkää tupakansavusta ja voivatpa jopa saada siitä migreenin.

Nimim. Kokemusta on
Otsikko: Vs: Kuvottavia tapoja
Kirjoitti: Floora - 12.09.07 - klo:12:57
Eikä sitten tartte välttämättä puhallella savua kanssaihmisten päälle, he eivät tykkää tupakansavusta ja voivatpa jopa saada siitä migreenin.

Kun itse vielä tupruttelin, pyrin pysäkilläkin seisomaan siellä missä tuuli poispäin ihmisistä koska vaikka itse tupakoin, en voinut sietää kun ihmiset tupakoivat bussikatoksen alla ja ihmettelen vieläkin niitä vastuuttomia jotka polttavat aivan lastenvaunujen vieressä. Ja jep, jos migreeni on puhkeamassa (siihen riittää pelkästään pieni määrä ukkosta ilmassa), laukaisee tupakka sen aivan varmasti.

Räkiminen ja sellainen rään kutsuminen on kuvottavaa! Samoin kuin isosti suu auki röhtäily ihmisiä päin. OK, jos ollaan kaveriporukassa ja joku röyhtäisee isosti ja kaikki nauravat niin ei mitään muttei sitäkään jaksa pidemmän päälle ja ei sitä röyhtäilyä ei myöskään tarvitse peitellä. Se ei tee kenestäkään kovempaa tyyppiä vaikka osa niin kuvittelee :/ tunsin yhden gootti-/metallihenkisen tytön joka yritti olla äijämäinen jatkuvalla kovalla rään "kutsumisella", sylkemisellä(räkimisellä) ja kovaan ääneen röyhtäilyllä - olen varmaan saanut traumoja siitä (kun ei neiti ollut muutenkaan mikään kovin mukava kaverina), ei ollut mukavaa kun joku räki keittiön tiskialtaaseen ja pahastui kun huomautin asiasta.

Itse kuuluun maailman rasittavimpaan ruuhka-ajan ihmisryhmään! Julkisissa kännykkään puhuviin :D
Otsikko: Vs: Kuvottavia tapoja
Kirjoitti: nukka_ - 30.11.07 - klo:14:03
Itseäni ei tupakointi niinkään haittaa, johtuen siitä koska itsekin poltan. Eikä minua sellainen satunnainen "räkiminen" niin haittaa, koska enpä itsekään viitsi väkipakolla räkää kovin kauaa suussa pyöritellä jos sitä sieltä on tulossa :) (pöljästi selitetty, mutta ymmärsitte varmaan). Meikäläistä tympivät ukot jotka eivät osaa tehdä tarpeitaan pönttöön vaan pöntön reuna on pisaroita täynnä...
Otsikko: Vs: Kuvottavia tapoja
Kirjoitti: Loather - 29.01.08 - klo:17:43
Mä en osaa ajatella että joku ihminen/jonkun ihmisen tavat ois ällöttäviä, ennenkuin joku kaveri sanoo jotain kyseisestä ihmisestä. Tietysti jos joku menee äärimmäisyyksiin, kuten nyt vaikka kusee ruokalautaselleen ruokalassa yms. niin silloin huomaan itsekin.

Mua ällöttää olla Kokkolan urheilutalolla kuntosalilla, ko siellä on aina jotain vanhoja äijiä ilman paitaa ja kyyläämässä. Viikko sitte liikuntatunti tytöille pidettiin siellä, mutta ei siellä mitää viihtiny tehä. Se oli jo oikeesti vähän... eh... mitenkä sitä kuvailis... Tai sitte olin ennakkoluuloinen, mutta se tuntu aivan ko joku ois kokoajan kyylänny.
Otsikko: Vs: Kuvottavia tapoja
Kirjoitti: Loather - 29.01.08 - klo:17:55
Eikun hei! Keksin kaks tapaa, jotka mua ällöttää. Toinen on juopottelu. Mä en kestä ihmisiä, jotka hoipertelee jossain kaupungilla vastaan ja meinaa kaatua päälle. Meiän koulun yks ope on juoppo (paljon tarinoita oon kuullu ja se haisee just siltä), ja koska se oli ainut opettaja siinä aineessa, en ottanu sitä, vaikka mulla oli siitä ihanan puhtoinen kymppi.

En tykkää, jos yleisellä paikalla tupkoidaan. Oikeastaan, en ymmärrä tupakointia ollenkaan, en vaan tajua. Mä en millään ymmärrä, että mikä saa tupakoimaan ja pilaamaan sademetsiä ja ilmastoa.

Ite päätin joskus pikkukakarana, etten mä ikinäkoskaan ala tupakoimaan tai juo vähäänkään mitään alkoholipitosta.
Otsikko: Vs: Kuvottavia tapoja
Kirjoitti: Mina - 30.01.08 - klo:11:51
Kyl juominen joskus ihan kivaa on, nää jälkitilat vähän vaan harmittaa. Tosin oma vika, mitä en sanonu ett koulupäivä huomenna, en ota.. Ei ollu kyl kivaa olla selvin koko porukasta, jutut meni siihen tasoon että tarvi ainaki promillen vereen ennenku tajus yhtikäs mtn.
Otsikko: Vs: Kuvottavia tapoja
Kirjoitti: Rottersee - 30.01.09 - klo:15:57
Eniten ällöttää räkiminen. Yök. Jotenkin se vaan ällöttää. Kyllähän sen ymmärtää, jos joskus joku räkäsee, jos on kurkku täynnä limaa.
Semmoinen myös ärsyttää, että ihminen haisee pahalle. Siis semmoiselle, että on ihan varma ettei tyyppi ole käynyt pesulla väh. viimeiseen vuorokauteen. Myös isojen purkkapallojen puhaltelu alkaa ottaa päähän vähän ajan päästä.