Juplin.net

Keskustelu => Artikkeleita => Aiheen aloitti: Killahead - 20.05.10 - klo:19:08

Otsikko: Karmea remonttilöytö: Asunnon seinässä oli miehen muumio
Kirjoitti: Killahead - 20.05.10 - klo:19:08
Nuoren miehen muumioitunut ruumis puku päällään. Tällainen löytö odotti moskovalaisen kerrostaloasunnon remonttimiehiä, kun he piikkasivat auki asunnon seinän.

Miehen henkilöllisyyttä ei ole vielä varmasti selvitetty, mutta tutkijat epäilevät hänen olevan asunnon edellinen omistaja. Mies oli nähty viimeksi vuonna 2005, kun hän teetätti asunnossaan niin ikään remonttia.

Komsomolskaja Pravdan mukaan mies oli tuonut tuolloin asuntoonsa ryhmän vierastyöläisiä, jotka olivat kotoisin entisen Neuvostoliiton etelätasavalloista.

Yllättäen remontin äänet olivat hiipuneet, ja sen jälkeen naapurit olivat ryhtyneet valittamaan asunnosta kantautuvasta hajusta.

Paikalle oli kutsuttu miliisi, joka oli löytänyt yhden Tadzhikistanista kotoisin olleen remonttimiehen ruumiin asunnon lattialta. Asunnon omistaja oli kuitenkin kadonnut jäljettömiin, joten hänet oli etsintäkuulutettu.

Outo haju oli kuitenkin jatkanut tuloaan asunnosta, mutta uusista etsinnöistä huolimatta mitään muuta ei silloin löydetty.

Asunto suljettiin rikospaikkana eikä siinä asunut vuosikausiin ketään, kunnes tutkimukset lopetettiin ja asunto luovutettiin vastikään uudelle omistajalle. Vasta hänen remonttinsa alkoi tuoda lisävalaistusta tapahtumiin, kun hän päätti avata seinän, joka näytti jälkikäteen muuratulta.

- On mahdollista, että asunnon edellinen omista yritti surmata kaikki remonttiapuna olleet vierastyöläisensä. Hän onnistui kuitenkin saamaan hengiltä vain yhden, jonka jälkeen muut muurasivat hänet itsensä seinän sisälle, tutkijalähde sanoi lehdelle.

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=2153029 (http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=2153029)