Laskutus kätevästi netissä
Luodun PDF-laskun voit lähettää suoraan asiakkaalle. Laskut sisältävät viivakoodin ja virtuaaliviivakoodin.
Käytettävissäsi on myös oma asiakasrekisteri, tuoterekisteri ja yritysrekisteri. Lue lisää ja rekisteröidy.
Rekisteröidy
Kirjaudu
Ominaisuudet
Tämä sovellus on täysin riippumaton koneelle erikseen asennettavista, tai kolmansien osapuolten ohjelmistoista. Kaikki mitä sovelluksen käyttöön tarvitset ovat toimiva internetyhteys ja hivenen aikaa. Sovelluksella voit kätevästi toteuttaa yrityksesi laskutuksen. Laskut voivat olla yksi- tai kaksisivuisia.

Sovelluksen nykyinen versio on kokeiluasteella ja käyttökokemuksia kerätään sen kehittämistä ajatellen. Palautetta voit halutessasi antaa ohjelmiston kehittäjälle. Sovelluksen käyttö on toistaiseksi maksutonta.
Asiakas-, tuote- ja yritysrekisteri
Luomalla käyttäjätunnuksen saat käyttöösi henkilökohtaisen alustan, mihin on mahdollista tallentaa yritystoiminnallesi tarpeelliset asiakas- ja tuotetiedot. Myös oman yrityksesi tai yritystesi tiedot ovat tallennettavissa edellä mainitulla tavalla. Rekisterit mahdollistavat laskujen nopean laatimisen, kun perustietoja ei tarvitse aina täyttää uudelleen. Kaikki tiedot ovat muokattavissa myös myöhemmin.
PDF-laskun luominen ja lähetys asiakkaalle
Sovelluksessa on mahdollista luoda syötettyihin tietoihin perustuvia PDF-laskuja. PDF-laskut voi tulostaa paperille tai lähettää ne suoraan asiakkaan sähköpostiin liitetiedostona järjestelmän omalla lähetyslomakkeella. Viestin saatteeseen muodostuu automaattisesti laskun maksamiseen liittyviä tärkeitä perustietoja ja niitä voi tarvittaessa myös muokata.
Viivakoodi ja virtuaaliviivakoodi
Laskuihin tulostuu automaattisesti standardin mukainen viivakoodi, mikä on luettavissa paperilaskuilta tähän tarkoitukseen soveltuvalla viivakoodinlukijalla. Viestin saatteeseen merkityllä virtuaaliviivakoodilla tarkoitetaan pankkiviivakoodin numeerista esitysmuotoa. Virtuaaliviivakoodi on käytännöllinen vain, kun lasku toimitetaan asiakkaalle sähköisesti. Asiakkaan on helppo kopioida esimerkiksi sähköpostiin saatteena merkitty virtuaaliviivakoodi ja liittää se verkkopankin vastaavaan kenttään. Viivakoodien avulla asiakas välttyy saajan tilinumeron, sekä laskun euromäärän, viitenumeron ja eräpäivän syöttämiseltä manuaalisesti.
Kirjaudu sisään
Eikö vielä käyttäjätunnusta? Luo käyttäjätunnus
Palauta salasana
Jos olet unohtanut salasanasi, se voidaan vielä palauttaa. Anna käyttäjänimi ja sähköpostiosoite. Saat ohjeet salasanan palautukseen sähköpostitse.
Salasana tallessa? Kirjaudu sisään
Luo käyttäjätunnus
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään