Menu

Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Näytä viestit Menu

Aiheet - Floora

#1
Myytit / Oudot oliot/Myyttiset olennot
31.07.08 - klo:12:57
Lueskelin tuossa Iltalehteä ja huomasin seuraavan artikkelin:

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200807318033648_ul.shtml

aika mielenkiintoinen vaikka veikkaisin että kuvamanipulaatio.. se ei jotenkin tunnu makaavan oikeasti hiekalla, varsinkin jos se on huuhtoutunut.
#2
Yleinen keskustelu / Onni on...
04.07.08 - klo:09:03
Kirjoittelin päiväkirjaa yksi ilta ja sain innon kirjoittaa onnellisuudesta ja mitä onni on. Tein sen muodossa Onni on ja perään mitä se on. Ajattelin nyt aloittaa samantyyppisen "sanaleikin" täällä eli kertokaapas mitä se onni on. Kaikki mikä jotakin merkitsee tai hetkiä jotka ovat tehneet tai tekevät onnelliseksi tai jolloin kokee itsensä onnekkaaksi käy.

Lähden tästä kesälomille ja aion vältellä nettiä parhaani mukaan joten adios! :) Kolmen viikon jälkeen taas tavataan!

Onni on viesti ystävältä yksinäinesä hetkenä.

Onni on pitkä ja loiva alamäki luonnon helmassa pyöräillessä.

Onni on kuikan laulu järveltä, kun saunasta istahtaa vilvoittelemaan.

Ihanaa kesää!
#3
Leffaluukku / Tudors
29.04.08 - klo:09:43
Seuraako kukaan muu täällä kyseistä sarjaa? Itse en aluksi edes aikoinut seurata mutta sitten katsoin tokan jakson hyvän selostuksen kera ja etsinkin seuraavana päivänä tietoa näistä historiantapahtumista ja nyt olen koukussa. Ihanan kieroa :P
#4
Artikkeleita / Euro=Markka?
10.01.08 - klo:15:00
Eli kuluttajien hintatietoisuus heikompi kuin markka-aikana, onko? Muuttaako täällä vielä joku muukin eurot mummonmarkoiksi? Onko hinnat kallistuneet?
#5
Yleinen keskustelu / Pukeutuminen
05.11.07 - klo:12:38
Mikä on sinun juttusi?

Ajattelin aloittaa tällaisen aiheen lähinnä paremman tekemisen puutteessa mutta myös puhtaasta mielenkiinnosta. Miten tykkäät pukeutua, millä tyylillä? Vaihteletko tyylejä vai oletko vannoutunut samalle kuosille vuosikymmeniksi?

Itse pidän erikoisesta pukeutumisesta ja laittautumisesta mutten perusta shoppailusta, trendeistä ja yleisestä turhamaisuudesta (kynteni ovat pahemmassa kunnossa kuin rekkakuskimieheni kynnet, käteni kuivat ja huuleni aina rohtuneet). Rakastan hameita, pitsiä, punaista (tummanpunaista etenkin), korkokenkiä, pitkiä takkeja ja olkapäät paljastavia paitoja. Pukeudun usein mustaan mutta harmittelen kun varsinkaan arkena en osaa käyttää värejä, mustat housut, musta poolo tai kauluspaita, musta takki, musta kaulaliina ja työkenkinä mustaa nahkaa. Viikonloppuisin panostankin enemmän ulkonäköön ja käytän värikkäämpiä vaatteita :) edes silloin. Eevan- ja aataminpukua ei silti voita mikään!
#6
Mitä mieltä olette, koristeita vai kamaluuksia? Onko itsellänne tatuointeja tai lävistyksiä? Kokemuksia ja ajatuksia =)

Itse olen pitkään suunnitellut tatuointia sekä sen hakatuttamista mutta perfektionisti-minäni haraa vastaan. Onko se tarpeeksi hyvä, mihin sen otan, mitä jos huomaan löytäväni (lue: etsiväni) virheitä siitä jälkeenpäin. Ei pitäisi ajatella näitä asioita, se vaan on hieman hankalaa kun itse suunnttelen sen juuri sen takia että se olis juuri minua.

Toinen jota olen pitkään miettinyt on kielilävistys. Se piti hankkia jo tuossa kesälomalla mutta mutta.. ei saanut aikaiseksi ajanvarausta ja toisaalta pari viikkoa pussaamatta kultaani vaikuttaa jotenkin ylitsepääsemättömän hankalalta tehtävältä. Toinen mitä jännitän on työni, puhelinvaihteessa kun se suu, kera selkeän artikulaation, on verrattavissa työkaluun. Osa sanoo ettei ongelmia tule, toisilla taas joidenkin konsonanttien lausuminen tuotti ainakin aluksi ongelmia. Sattuuko sen ottaminen..
#7
Kuka nähnyt elokuvan? Oma ehdoton lempparini johon ihastuin heti kun sen kymmenisen vuotta sitten ensimmäistä kertaa näin. Nyt sain mieheltäni sen pari vuotta sitten joululahjaksi =D mielipiteitä!?!
#8
Yleinen keskustelu / Musiikki
28.08.07 - klo:15:43
Ajattelimpa aloittaa yleisen ketjun musiikista! Tänne saa listata lemppareitaan ja keskustella musiikista ja kertoa mielipieitään ja pohdiskella musiikin syvimpiä syövereitä ja ja ja.. taisi mennä perille :)
#9
Yleinen keskustelu / Vapaa-aika
28.08.07 - klo:15:38
Mitäs puuhailette vapaa-aikananne? Harrastatteko jotakin vai onko arki niin kiireistä ettei kerkeä oikein edes hengähtää.

Itse olen aloittanut piirtämisen "uudestaan" ja varsinkin ihmisen anatomia on sellainen joka kiehtoo ja jota harjoittelen paljon. Suunnittelen myös omaa tatuointiani.. suunnitellut jo viimeisen vuoden ajan kohta =/ yli-itsekriittisen perfektionistin projekti!

Muuten lähinnä lojun ja katselen telkkaria mikä on aika harmittavaa. Jos mies on kotona haluaa hän pitkän työpäivän jälkeen vain ottaa rennosti ja katsoa telkkaa, jolloin ei oikein muutakaan voi tehdä ellei nyt juuri silloin jaksa lähteä kahvittelemaan kavereiden kanssa. Voisihan sitä piirtää tai lukea mutta ei aina huvita. Ärsyttää kun sen telkan pitää tosiaan olla päällä jatkuvasti. Musiikkilaitteetkin ovat samassa elektroniikkasyssyssä niin ei voi kuunnella musiikkiakaan ilman kuulokkeita, joita en luonnollisestikaan ole saanut aikaiseksi.

Välillä käymme naapurikuppilassa pelaamassa biljardia mutta sekään ei loppujen lopuksi ole kovinkaan halpaa edes jaettuna.
#10
Yleinen keskustelu / Kirjoja
20.08.07 - klo:14:13
Minkälaisista tarinoista pidätte? Listatkaa vaikkapa jotakin lempikirjoja tai kirjoja jotka herättivät teissä ajatuksia.

Itse olen pienessä montussa mitä kirjojen lukemiseen tulee mutta keväällä luin suurinpiirtein yhden kirjan viikossa. Olen jämähtänyt Jane Eyreen, johon en vain yksinkertaisesti saa otetta ja se lojuukin täällä työpaikalla pöydälläni odottamassa josko taas jaksaisi lukea. Silloin kun löydän jonkun kirjan joka tempaa mukaansa, niin se tosiaan tempaa mennessään. Saatan uppoutua ja eläytyä tarinaan niin syvästi, etten edes täydessä bussissa huomaa niitä kummaksuvia katseita, kun itkeä tihrutan nenä kirjassa kiinni tai nauraa räkätän potkaisten samalla edessä istuvan penkkiä vahingossa.

Hyviä kirjoja joita muistan lukeneeni on muum muuassa Hannibal, sen kirjan luettuani surffailin netissä vain selailemassa Firenzeä ja Taru Sormusten Herrasta-trilogia... tietenkin! :D
Muistan myös Philip Pullmanin trilogian Universumien Tomu joka silloin vei mennessään ja pisti tosiaan pohtimaan asioita. Siinä käsiteltiin esimerkiksi rinnakkaisuniversumeja sekä kirkon kaltaisia auktoriteetteja, tai no lähinnä ehkä niiden kyseenalaistamista ja hyvän ja pahan merkityksiä. Mukava "pieni" fantasiakertomus josta nyt ollaan kyhäämässä elokuvaa. Luin sen tosin ruotsiksi käännetynä.

Eipä tule juuri nyt mieleeni muita kirjoja mutta mielelläni kuulisin teidän kirjakokemuksistanne!#11
Sarjakuvat / Sarjakuvien lempparit
17.08.07 - klo:09:22
Samankaltainen ketju edellisessäkin foorumissa eli kysymys kuuluu: mitkä sarjakuvat tai sarjakuvahahmot kuuluvat suosikkeihisi? Olisi myös mukava tietää millaisesta tyylistä pidätte ja onko mieltymyksenne muuttuneet vuosien saatossa?

Omat suosikkini nuorempana olivat kaikki hauskat sarjikset kuten Karvinen sekä tietenkin Aku Ankka/Kalle Anka (heh joo, olen suåmenruåtsalainen) mutta myöhemmin "makuni" on muuttunut.

Jos hauskoista pätkä-sarjiksista puhutaan niin ehdottomat lempparini ovat Nemi ja Jere eli Zits. Luen kuitenkin kaikkea hauskaa mitä käsiini vain satun saamaan mutten sillä tavalla hae sitä. Viime vuosina minua on alkanut enemmän ja enemmän kiehtomaan "rosoiset" sarjakuvat ja synkätkin tarinat, kiitos siitä Kornille :D heillä oli biisi Spawn-soundtrackilta ja oli tietenkin pakko ottaa selvää mistä on kyse ja ihastuinkin synkkään sarjakuvaan samantein kun sen onnistuin googlettamaan. Tosin siitä on jo liki kymmenen vuotta eikä kyseistä sarjakuvaa taideta enää edes valmistaa.

Sitten löysin mieheni Heavy Metal-kokoelman, josta en kuitenkaan heti ensimmäiseltä istumalta innostunut niinkään mutta se on viimeisen puolen vuoden aikana noussut yhdeksi ehdottomaksi suosikikseni mitä lehtiin tulee. Pidän siitä että voin sitä kautta tutustua erilaisiin piirustus-tyyleihin ja tarininoihin/maailmoihin. Aika paljon löytyy avaruus-aiheista josta en niinkään innostu ellei sitä ole silmiinpistävän nerokkaasti toteutettu. Lehti on myös täynnä eri artistien luomuksia jotka ovat toinen toistaan uskomattomampia jopa siinämäärin että oma amatöörimäinen raapustelu alkaa tuntua nololta. Siitä en tosin pidä että sarjakuvat ovat vain pätkiä itse tarinasta, joten jos joku oikein mielenkiintoinen sarjis kolahtaa, ei sitä voi lukea kokonaan.

Pidän realistisemmasta piirustustyylistä vaikka aihe olisi täysin mielikuvituksen tuotetta sinisine ihmisineen ja maanalaisine mörköineen. Mangasta en ole oikeastaan innostunut ollenkaan vaikka animesta sitävastoin pidän, ja paljon - Japaniksi puhuttuna tietenkin! Löytyy myös epärealistisia tyylejä jotka kolahtavat.