Menu

Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Näytä viestit Menu

Viestit - Julleprkl

#1
Tulipa mielee kysymys, ettäjotta kuunteletteko te musiikkia vinyyliltä, vai cd:ltä vai jotenki aivan muute? Ite oon täsä joku vuosi sitte alkanu taas keräilee vinyylejä kirppareilta, ja paljo niitä tulee kuunneltuakin, ku sain rouvalta soittimen lahjaks! Ite en osaa mennä väittään et kumpi saundaa paremmalle, vinyyli vai bittibiisit, vai ceedeet vai muut, mut kai se on makuasia...? :D
#2
Yleinen keskustelu / Vs: Kirjoja
09.09.17 - klo:17:00
Tulipa pongattua kirpparilta tässä kesällä tuo Taru sormusten herrasta trilogia, ni sitä on tässä ny tavattua! Kyyllä se on vaan sanottava, et kirjasta pidän enempi mitä elokuvasta!
#3
Tänää mennään punk voimilla eteenpäin! Wanha kunnon Misfits ja Bullet! https://www.youtube.com/watch?v=QVfeLavkFso

Soitimma muute tään keikilläki kesällä btw! :D
#4
Terve! Piti tulla parin vuoden tauon jälkeen kattelemaan, et vieläkö täälä on foorumit hengissä, ja onhan täälä viel satunnaista eloakin! :) Mukava huomata, et ei aivan täysin oo kuivunu pystyyn, jospa sitä itekki koittas ryhdistäytyä ja alkaa kirjotteleen tänne jotain sekavaa sillointällöin! :D Nii ja valvojille tiedoksi, että tuo Julle on miu wanha käyttäjä, mut enhän minä muistanu sen salasanoja tai sähköposteja enää, nii sen saap vaik poistaa. :)