Tänään on lauantai 13. elokuuta 2022
Nimipäivää viettää Jesse ja Okko

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - wolfgod

Sivuja: [1]
1
Myytit / Ihmissusi
« : 07.01.09 - klo:16:06 »
Hei.!

Päätin nyt kirjoitaa tälläisen juttun, uskon ihmissusiin olen pienestä asti uskonut. Minun unessa on ollut sellainen vanha nainen, kuka kertoi että meidän metsässä asuu ihmissusia. Siten näin sellaista unta että näin ison mustan ihmissuden, silloin mua jäi painaa asia niin lähdin metsään koirani kanssa. Näin jonkun hahmon ja se jätti veri jäljet. Kukaa ei tiedä että asuuko meidän metsässä ihmissusia :))

2
Voihan kerpele / Vs: Ärsyttää..
« : 05.01.09 - klo:15:02 »
mua ärsyttää koulu ja kaikki muutkin kouluun liityvät, siten tiettyt ihmiset. Varsinkin minun veljeni on niin ärsyttävä, että en kestä sitä hetkeäkää siten on toinen samanlainen pässi kuka vaa tulee tänne meille laiskotelee. Ja muutenkin minun elämäni on niin syvältä, siten yksi pauliina pilasi kaikki minun asiat. Sen takia mulla on keksivaikea masennus sekä mielenterveys ongelma :(( vihaan iteäni ja etenkin sitä pauliinaa!! Tahtoisin että minulla menisi hyvin, osaako kukaa auttaa mua?


Sivuja: [1]
Copyright © 2000 Juplin.net. All Rights Reserved. Design by Juplin.