Tänään on keskiviikko 29. kesäkuuta 2022
Nimipäivää viettää Pekka, Petri, Petra, Petteri, Pietari, Pekko ja Peetu

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Mustang

Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 38
61
Leffaluukku / Vs: Mieluisimmat sarjat
« : 30.09.12 - klo:05:10 »
Mun ehdottomat lempparit on House ja Supernatural. Viime aikoina sivistelin ja katsoin Game of Thronesin ja Walking Deadin.

En katso telkkaria käytännössä ollenkaan, niin herään näihin aina vähän myöhään. :)

62
Yleinen keskustelu / Vs: Yleistä hölinää
« : 30.09.12 - klo:05:07 »
Oi voi. Tää sinkkuilu on vähän tämmöstä, ettei osaa oikein sitoutua mihinkään muuallekkaan. :D Yritän tehdä taas ryhtiliikkeen tämän Juplininkin kanssa. Kesällä olin ihan älyttömän paljon töissä ja puskin pitkää päivää, se on varmasti kans vaikuttanut osittain.

63
Yleinen keskustelu / Vs: Mikä tänään soi?
« : 30.09.12 - klo:05:05 »
Placebo - Battle for the sun, olkaapa hyvä.

http://www.youtube.com/watch?v=PCXRLrZpX-4

64
Yleinen keskustelu / Vs: Yleistä hölinää
« : 03.07.12 - klo:14:23 »
Me kun ollaan kakaroista saakka yhtä pidetty, niin kasvaessa intressit ja odotukset tulevaisuudesta on ratkaisevasti muuttunut. Siitä alkoi tulla ristiriitoja, mutta saatiin tartuttua ongelmaan, ennen kuin siitä tuli vakava. Parempi nyt, kuin vaikka viiden vuoden päästä, jolloin kaunaa ja katkeruutta olisi huomattavasti enemmän kummankin jouduttua luopumaan omista haaveistaan toisen takia. Tullaan ukon kans edelleen oikein hyvin toimeen ja hengataankin jonkin verran. Ihan oikeina ystävinä päätettiin jatkaa, kumpikin välittää vieläkin toisesta paljon. Todettiin vain, ettei meillä ole yhteistä tulevaisuutta ja silloin on parempi päästää toinen menemään ja antaa kummallekin mahdollisuus löytää jotakin sopivampaa.

65
Yleinen keskustelu / Vs: Yleistä hölinää
« : 03.07.12 - klo:10:12 »
Mie oon ihan joka ikinen päivä käynyt kattoon, onko mitään tapahtunut, mutten oo viihtinyt viesteillä, ku lähes kaikissa kategorioissa, joissa täällä on viimeaikoina elämää, on ollut mun viesti päällimmäisenä. :D

Voisinpa täälläkin näin ihan ohimennen mainita, että meikäläisestä tulikin sitten juhannuksena sinkku viiden vuoden ja yhdeksän kuukauden seurustelun jälkeen. Jännä olo. Vapautunut ja aika mukava. Vallinneeseen tilanteeseen viittasi myös taannoin foorumille postaamani runo.

66
Myytit / Vs: Yliluonnolliset asiat ja kokemukset vol 2
« : 17.06.12 - klo:14:26 »
Nefertiti, siinähän se ongelma olikin, kun olin vanhempieni luona asuessani niin perfektionisti niiden levyjeni kanssa, että Sen lisäksi, että ne olivat kaikki aivan varmasti aakkosjärjestyksessä ja oikein päin, tasasin siinä avohyllyssä niiden reunat keskenään. Yksi kerta olisi vielä mennyt hajamielisyyden piikkiin, mutta ei niin moni. Joskus joku oli laittanut  osan niistä väärään järjestykseen ja huusin ja raivosin jokaiselle perheenjäsenelleni erikseen ja kukaan ei koskaan myöntänyt siirtäneensä niitä. :) En sitten tiedä.

Varmin ja konkreettisin juttu on ne öiset askelet portaissa. Moni yritti minulle ehdottaa, että vanhan puutalon portaat narahtelivat yöllä paikoilleen päivän rasituksen jälkeen. Eivät ehdottaneet enää, jos olivat sattuneet meille yöksi ja kuulivat ne äänet itse. Vuosien varrella oppi perheenjäsentensä askelet rappusissa tunnistamaan. Nämä yölliset askelet päättyi aina, kun portaat loppuivat. Kun muutaman kerran olin niitä kuunnellut ja kukaan perheenjäsenistäni ei ollut myöntänyt käyneensä yöllä juomassa tai missään muuallakaan, jätin huoneeni oven auki, koska siitä näki yläkerran rappusiin. Monesti havahduin askeliin ja jäin katsomaan, kuka portaista tulee. Viimeiselläkään askelmalla ketään ei koskaan näkynyt.

67
Myytit / Vs: Yliluonnolliset asiat ja kokemukset vol 2
« : 16.06.12 - klo:16:40 »
Itse teininä toisella nimimerkillä alunperin liityin Jupliniin nimenomaan myyttifoorumin ja sivuston myytit-osion vuoksi. :) Meillä porukoiden vanhassa rintamamiestalossa asustaa aivan varmasti joku ystävällisen puoleinen kotikummitus, kun kanssa kaikenlaista välillä tuli vastaan.

Öisin siellä joku kävelee rappusia, mutta ketään ei näy. Välillä mun CD-telineessä joku levy oli saattanut kiepahtaa ylösalaisin ja muuta mukavaa. Ei kuitenkaan ikinä mitään kovin erikoista, vaikka alkuun noi tietenkin säikäytti, mulla kun muutenkin on mielikuvitusta vähän liikaa. Kaikenmoisia sattumuksia sitä muutenkin on vuosien varrella koettu, ei tässä silmällä nähtävässä maailmassa ole kaikki, mitä on olemassa.

68
Yleinen keskustelu / Vs: Yleistä hölinää
« : 12.06.12 - klo:22:43 »
Kovasti kiitosta Nuubialaiselle! Kiva, kun kissat löytyivät. Ystävättären kissa katosi, eikä ollut yhtään kiva tilanne. :(

69
Kirjoitelmat / Vs: Runoja, novelleja ja ajatelmia
« : 12.06.12 - klo:22:40 »
Ryhdyin mukamas runolliseksi. Tällä ei ole vielä nimeä. ^^Sanojen polttava paino kurkussani
Ajatusteni korventavat lieskat
Tunteideni tuliset lohikäärmeet vatsassani

Kuinka voisin päästää ne vapaiksi
Kun tiedän niiden satuttavan ihmistä
Josta olen välittänyt niin kauan?

Kuinka voisin pitää ne itselläni
Kun tunnen niiden polttavan minua sisältä
Eikä meistä lopultakaan jäisi mitään jäljelle?

Ne kaartelevat ympärillämme odottaen
Haluten iskeä terävät kyntensä meihin
Repiäkseen rikki kaiken mitä meillä oli milloinkaan

Synkät ajatukset antoivat niille elämän
Jota ne eivät koskaan ansainneet
Nyt on jo myöhäistä perääntyä

Lopulta, kun kaikki on sanottu
Huomaan sen, minkä aina tiesinkin
On taas helpompi hengittää

70
Yleinen keskustelu / Vs: Yleistä hölinää
« : 06.06.12 - klo:01:31 »
Aina välillä tosiaan on aikainen herätys, kun työt alkaa joskus kuudelta. :) Toi on kyllä kinkkinen asia, toi inspis. :D Itellä kans iskee sillon, ku sitä ei pääse toteuttamaan. Nemesikselle vielä kaunis kiitos kehuista! :)

71
Yleinen keskustelu / Vs: Yleistä hölinää
« : 01.06.12 - klo:15:50 »
Hah, tattista. :) Itse olen ylipäänsä mielissäni, kun oon saanut ekaa kertaa vuosiin jotakin aikaiseksi.

72
Yleinen keskustelu / Vs: Yleistä hölinää
« : 31.05.12 - klo:23:22 »
Mun piirustuskuvat on vaan tosi huonoja. Hukkasin kamerani ulkomaanmatkalla, eikä ole ollut varaa ostaa uutta. Noi on kaikki kuvat otettu porukoiden ikivanhalla 3.6 megapikselin kameralla keinovalossa, kun talvella olin aina pois kotoa luonnonvalon aikaan. :D Skanneriin eivät mahdu, kun piirrän niin isolle paperille. Ohessa esimerkki:


73
Yleinen keskustelu / Vs: Yleistä hölinää
« : 31.05.12 - klo:15:28 »
Toivotaan, että heräilee. Hinku olis kirjoittaa, ei vaan oikein tiedä, että mitä. Sparklekin on kesken ja ajatukset eilen sen kanssa askarteli. Sei jatku enää ptkään, mutta oon parin eri vaihtoehdon kanssa miettinyt, miten sen päättäisin.

Täytyy harkita, josko noita piirustuksia uppisi johonkin ja laittaisi linkkiä. :)

74
Yleinen keskustelu / Vs: Yleistä hölinää
« : 31.05.12 - klo:15:16 »
Mulla on viimeiset puolivuotta ollut inspis enemmän ton musisoinnin ja piirrustuksen puolella, jännä sinänsä. Ehkä se on yksi syy, miksi tämäkin foorumi on jäänyt vähän unohduksiin. Piirustus on ollut jännää nyt, esimmäistä kertaa kuuden vuoden tauon jälkeen tarttunut kunnolla kynään ja paperiin ja työnjälki on ollut vanhaan tasooni nähden aivan uskomatonta. :D Missähän välissä se taito on kehittynyt, kun en ole edes tehnyt sitä?

75
Yleinen keskustelu / Vs: Yleistä hölinää
« : 31.05.12 - klo:14:45 »
Täytyypä katsella, kun pääsen kotikoneelle. :) Tykkäsin niistä sun aiemmista Sims-tarinoista. En kans tiedä, minne mä tässä välissä itseni hukkailin, ei mulla mitenkään normaalia kiireisempääkään oo ollut, paitsi maaliskuussa, kun työpaikka vaihtu ja opeteltiin uusia rutiineja ja elämäntyyliä.

Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 38
Copyright © 2000 Juplin.net. All Rights Reserved. Design by Juplin.