Tänään on keskiviikko 29. kesäkuuta 2022
Nimipäivää viettää Pekka, Petri, Petra, Petteri, Pietari, Pekko ja Peetu

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Mustang

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 38
31
Leffaluukku / Vs: Mieluisimmat sarjat
« : 20.04.13 - klo:16:09 »
Bansheessa ei oo mitään yliluonnollista. Siinä vanha linnakundi todistaa poliisin murhan ja ottaa sen identiteetin. Maukkaita hahmoja, visuaalisesti hieno ja aika jännittävä. :)

32
Leffaluukku / Vs: Mieluisimmat sarjat
« : 20.04.13 - klo:14:55 »
Itse en ole vielä True Bloodiin tutustunut, mikä on aivan naurettavaa, kun on tämmöinen vampyyri-intoilija, kuin minä. :D Tarvii vamaan, nyt on kesken True Bloodin tekijöiltä sarja nimeltä Banshee ja on ihan huikee.

33
Yleinen keskustelu / Vs: Yleistä hölinää
« : 20.04.13 - klo:14:53 »
Oon monena päivänä käynyt täällä ihan orpona ihmettelemässä, notta joko nyt???? No nyt toimii ja aurinko paistaa.

34
Yleinen keskustelu / Vs: Kirjoja
« : 20.04.13 - klo:14:52 »
Mullon kans Kingin novellikokoelma kesken. Neljä niitä oon kaikkiaan lukenut, noista tunnistin nimeltä osan, mutten kaikkia muista enää. En nyt löydä sitä kesken olevaa kokoelmaa mistään, liekö tuo töihin jäänyt tai jotain. Tykkään noista melkein enemmän, kuin kirjoista. :)

35
Yleinen keskustelu / Vs: Yleistä hölinää
« : 08.04.13 - klo:23:18 »
Omalla alalla 10-14 tunnin vuorot on ihan mahdollisia. Yhdessä välissä tein päiväduunin lisäksi yökerhossa hommia ja aika usein perjantaisin tuli yhteistyömääräksi 17 tuntia. Ne alkoi olla jo rankkoja, hyvässä lykyssä oli vielä lauantainakin heti aamusta töitä ja lauantaiyöksikin vielä takaisin yökerholle. Mutta kaikkeen tottuu. :)

36
Yleinen keskustelu / Vs: Kirjoja
« : 05.04.13 - klo:21:26 »
Loisto-opus, Killahead! Eka King, jonka luin teini-ikäisenä. Tarvis varmaan taas ottaa työn alle, ei muista tarkalleen.

37
Yleinen keskustelu / Vs: Mikä tänään soi?
« : 05.04.13 - klo:17:44 »
Billy Talent ja Dead can't testify. Kestoo noitavainosta, hienot, karut sanat. :) Jumanskäige, tästä tulee aina ihan mahtifiiwis.

https://www.youtube.com/watch?v=bfryvE8sIo4

38
Yleinen keskustelu / Vs: Yleistä hölinää
« : 05.04.13 - klo:15:26 »
Kiitoksia. :) Osa-aikaisena tässä itsekin. Tuntuu tuo kuukausipalkkaisen sopimuksen saaminen olevan vähän kiven alla turvallisuusalalla. Alkuvuodesta lopetin yökerhohommat, koska ei jaksa enää. Hemmetti, 8 tuntia viikossa yöhommia ja liksa huonompi, kuin päivällä vartijan hommissa. Ei todellakaan mikään rahasampo. Työkokemustakin alkoi olla se melkein kolmevuotta, että eipä se mitään uusia haasteitakaan enää tarjonnut. Saa nähdä, jos jossain kohtaa hakeutuu takasin alalle jonkun muun firman kautta, nyt oon ollut kyllä tosi mielissäni siitä, että osa viikonlopuista on vapaata.

39
Yleinen keskustelu / Vs: Yleistä hölinää
« : 04.04.13 - klo:17:56 »
Kirjoituspuolelle en vielä ole joutanut, töiden ohesta välillä vilkuilen ja tänäänkin tulee 11 tuntia hommia. Ehkä loppuviikosta, ei oo enää pitkiä päiviä tälle viikolle. :)

40
Yleinen keskustelu / Vs: Mikä tänään soi?
« : 03.04.13 - klo:09:22 »
Tänään soipi Kalmahin komia Groan of Wind.

http://www.youtube.com/watch?v=rqBexdo1CME

Edit. Täähän onkin nykyään fiksu foorumi! :D Postattuani kirosin, notta "Enhän minä muistanut tehdä tuosta osoitteesta linkkiä" ja palasin takaisin huomatakseni, että ei näjemmä enää edes tarvitse.

41
Yleinen keskustelu / Vs: Yleistä hölinää
« : 03.04.13 - klo:09:16 »
Hohhoi.

Se olis muutto numero 2 näin lyhyen ajan sisään plakkarissa ja koneella istuminen maistuu taas. Työtilanne on sen verran hiljainen tällä hetkellä, että semmonen miltei 600 euron kaksio alkoi käymään vähän turhan kalliiksi lämpimäksi varastoksi, kun kaiken aikani kuitenkin olen poikaystävän luona majaillut. Tehtiin sellaiset ratkaisut, että roudasin osan kamoistani sen luokse ja osan isän hallille säilytykseen.
Nopeet liikkeet on kuulemma näyttäviä.  8)

Ihana aurinkoinen päivä, lyhyt työvuoro, niin pääsee siitä myöskin nauttimaan. Viimeaikoina olen löytänyt uuden jutun, ollaan poikaystävän kanssa oltu autoo laittamassa ja oon kohta ihan pro. :D

Mitäpä kuuluu muille foorumilaisille? :)

42
Yleinen keskustelu / Vs: Yleistä hölinää
« : 19.02.13 - klo:16:57 »
Osa-aikainen minä itsekin ainakin toistaiseksi olen. Tälle viikkoa vain yksi lyhyt työvuoro. Oon aikamoisen laiska siivoamaan, siivoon aika harvoin, mutta sitten kun menee sotkuun hermo, niin pistän samalla kertaa koko kämpän sellaiseen kuntoon, että itse Niinistönkin kelpaisi syödä lattialta. Hinkuttelen jalkalistat ja kaapin ovet ja kaikki. :D

43
Yleinen keskustelu / Vs: Yleistä hölinää
« : 19.02.13 - klo:14:51 »
Terve, Nefertiti! Mitäpä kuuluu sinun helmikuiseen tiistaipäivään? Itse olen siivoillut ja lenkkeillyt kahden lainakoirani kanssa, odottelen ukkoa koulusta kotiin.

44
Yleinen keskustelu / Vs: Kirjoja
« : 15.02.13 - klo:13:57 »
Itsellänikin oli komia King - kokoelma, ennenku meni edellisen ukon kanssa lusikat jakoon. Joutui tekemään aika paljon kompromissejä asioiden suhteen, kuuden vuoden aikana tuli hommattua "yhteiseksi" kaikennäköistä. Aiemmin mainituissa monia helmiä, itselle eniten sydäntä lähellä juuri nyt on Kingin novellikokoelmat, joita olen lukenut useita. :)

45
Kauniita kuvia tyttösillä! Itse kävin juuri pyörähtämässä Thaimaan Khao Lakissa, Pari viikkoa on suunnilleen Suomeen palautumisesta. Kuvia ei vielä ole koneella, kun en oikein tiedä, viitsinkö uuden ukkoni koneelle laittaa. Voisi muutaman tänne lisäillä, jahka kerkiää. Oman koneenkin kovalevyllä on jokusia aika mukavia otoksia, mutta siellä se asunnossani pölyttyy tällä hetkellä. :D

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 38
Copyright © 2000 Juplin.net. All Rights Reserved. Design by Juplin.