Tänään on lauantai 13. elokuuta 2022
Nimipäivää viettää Jesse ja Okko

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Loather

Sivuja: [1] 2 3 4
1
Myytit / Vs: Unet ja niiden tulkinta
« : 14.02.09 - klo:20:27 »
On tullut nähtyä outoja unia jo noin vuoden ajan yhestä saaresta, jossa pikkusena olin aina perheeni kanssa kesäisin tai syyslomalla. Yleensä niissä unissa on ollut vampyyrejä ja kerran myös jotain pimeitä ja pahoja häiskiä. Ne pahat oli aina justiinsa siinä saaren osassa, jossa en ole koskaan käynyt. Niitä unia on ollut kolme, ainakin mitä nyt muistan.

Toissapäivänä kuulin kaveriltani että siinä saaren majakassa on ollut joskus jotain satanisteja ja joku pikkulapsi oli nähnyt majakan sisällä yksin käydessään verta ja suolenpätkiä seinillä.

Tuo satanisti-juttu ei välttämättä edes ole totta, tai siis olen kuullut siitä vain kaveriltani, mutta voisiko siellä oikeasti olla jotain pahaa? Saaressa on myös talo, jota sanotaan "kummitustaloksi". En tiedä miksi, kaiketi se vain näyttää siltä, pienenä pelkäsin olla sen lähellä, koska talo tosiaan on aika karmivan näköinen.

2
Yleinen keskustelu / Vs: Onni on...
« : 07.11.08 - klo:15:04 »
Onni on omistaa koira :)

3
Myytit / Vs: Unet ja niiden tulkinta
« : 12.09.08 - klo:17:52 »
Mä heräsin keskellä yötä, enkä pystynyt kääntymään, sillä aina kun yritin vaihtaa asentoani, tuntui siltä kuin solisluu olisi murtunut. En heti muistanut tuota juttua aamulla, mutta sitten se palasi jossain vaiheessa päivää mieleen. Mitä ihmettä oikein tapahtui?

4
Yleinen keskustelu / Vs: Oletko törmännyt julkkikseen?
« : 01.08.08 - klo:22:59 »
Jotku luokat pakotettiin meiän koulusta menemään kerran viiime vuoden jonakin perjantaina koulusta johonki ihme ammatinvalintamessu-juttuun. Ärsyttävää. Oli perjantai, koulun ois pitäny loppua joskus klo 13, ni sitte siellä pari lisätuntia.

Siellä oli jotain "mukajulkkiksia" (no, Siiri Nordin ei nyt ehkä ihan mukajulkkis ole) ja sitte se Tea Hiilloste. Voe luoaja. Se laulo siellä sen äärimmäisen rasittavan "Tytöt tykkää"-kappaleensa. Kaikki vaan istu tuoleilla flegmaattisina, vaan pari lähes-aukuista kakaraa alko hyppiä penkeillä ja tanssia. *myötähäpeää*

Kenenköhän idea oli laittaa sellanen show pystyyn. Ja mitä ne oli joutunu siitä maksamaan niille julkuille. Varmaan ykskään oppilas ei ollu edes kuunnellu mitään mitä ne oli yrittäny siellä sanoa :)  Mä en ainakaan muista pätkääkään siitä mitä ne siellä yritti meille kaupata.

Mutta joo, näin julkkiksia x)

5
Yleinen keskustelu / Vs: Yö kukkujat
« : 21.07.08 - klo:01:36 »
Mä rakastan kesälomaa :)  ei kiire minnekkään, yksin kotona, hyvää ruokaa... Valvon yöt ja nukun päivät. viikon päästä mulla loppuu rippikoulu ja sitten ois juhlat. Jeejee.

6
Myytit / Vs: Kotimaan kummitus jutut
« : 19.07.08 - klo:20:29 »
Tulin n. kuukausi sitten rippileiriltä, siellä oli tapahtunu yhelle tytölle spooky-juttuja... heti kun pääsin kotiin, ni oisin kirjottanu ne tänne, mutta ku koitin lähettää, ni foorumi ei suostunu toimimaan. Ei se mitenkään erityisemmin kieltäny niitä kertomasta eteenpäin, mutta ei tykänny kauheena puhua niistä.

Se tyyppi oli joskus aikasemmin elämässään kokeillu spiritismiä, joka saatto jotenki vaikuttaa niihin tapahtumiin. Nimiä en mene mainitsemaan.

Se tyttö oli istunu (ilmeisesti) ulkona ja selaillu raamattua. Sitte se oli löytäny jotakin juttua saatanasta ja ku se luki sitä, ni yhtäkkiä ne sivut silleen alko liukumalla kääntyä hiljalleen (siis liukua, ei sillä tavalla kun sivut liikkuu tuulessa) siihen asti, että tuli joku sivu, jossa luki jotain että "Jumala rakastaa". Se tyttö oli ollu vähä ihmeissään ja kääntäny takas sen sivun saatanasta. Ja juttu oli toistunu taas.

Seuraavana päivänä ois ollu iltahartaus, johon tää tyttö ei jostakin syystä tullu ollenkaan. Se oli ollu yksin mökissä ja kattonu ulos ikkunasta. Kaikki oli ollu ihan normaalia. Se katto pois vähän aikaa ja ku se katto taas ni koko ikkuna oli ihan musta, eikä siitä näkyny ulos ollenkaa. Tyttö säikähti ja juoksi vessaan. Siellä se ovi ei meinannu mennä millään kiinni, välissä ei ollu mitään. Ovi avautu kolmesti ennenku se tyttö sai vetästyä sen kiinni.

Että tällaista tapahtui rippileirillä. Ja koko loppuillan kaikki oli ihan paniikissa ja valvojat kävi selittelemässä että ei mitää hätää. [sori jos sekava teksti, mutta on vähän kiire]

7
Myytit / Vs: Unet ja niiden tulkinta
« : 19.07.08 - klo:20:05 »
Mä näin toissapäivänä unta, jossa 50 cent oli ryöväämässä nakkikioskia :D   se oli aika koomista, paitsi että ei siinä unessa. Mä menin seisomaan sen taakse ja sitte joku poliisi hyökkäs sen kimppuun ja pidätti. Mulla oli pään päällä (???) sellanen enkeli-juttu ja se myyjä siinä kioskissa haukku 50 centtiä kuinka turha julkkis se on ja että kukaan ei pidä siitä :D   oli yö, ja ketään muita ei ollu kaupungissa.

Ja sitte ois vielä toinen uni selostettavana, mutta se on iha sairaan pitkä ja monimutkanen, pläääh.

8
Myytit / Vs: Yliluonnollisia kokemuksia ja kykyjä
« : 18.07.08 - klo:13:32 »
Meiän porukat osaa lukea ajatuksia, tai sitte mä joskus tiiän mitä ne ajattelee. Just ku aattelen jotain henkilöä, asiaa yms. ni samassa joku alkaa puhua siitä mulle.

Lainasin joku aika sitte kirjan "Hengen anatomia". En kerennyt lukea kirjaa loppuun, mutta siinä oli kaikenlaista parantamisesta ja miten sitä oppii. Suosittelen lukemaan, koska tärkeää asiaa oli paljon ja muistakin asioista. Ja samalla suosittelen Betty Bethardsin unikirjaa. Nuo kaks kirjaa on ainakin mulle ollut tosi hyödyllisiä ja niistä olen oppinut kaikenlaista.

9
Leffaluukku / Vs: Angel + Buffy
« : 06.06.08 - klo:18:42 »
Oisin ostanu DVD-bokseja, mutta näyttivät maksavan sen verran että saisin melko kauan säästellä kuukausirahoja. Löysin netistä aivan upeen paikan, jossa on Buffya jotain 198 jakson verran :)  katoin tänään n. puolet 4. tuotantokaudesta. 4, 5, 6 & 7 tuotantokausia en ole kokonaan nähnyt. Vain joitain "tärkeimpiä".

10
Yleinen keskustelu / Vs: Lemmikki asiaa!
« : 26.05.08 - klo:20:45 »
Mun toinen kani, Riina jouduttiin eilen lopettamaan :(  jäi vaan muutama kuva koneelle & kännykkään, sekä muistot ja pari karvatuppoa. En ehtiny sanomaan sille ees hyvästejä, kun porukat päätti lopettaa sen sillon ku olin muualla

11
Myytit / Vs: Unet ja niiden tulkinta
« : 20.05.08 - klo:20:03 »
Mulla on alkanu unet sekottua todellisuuteen;   näin (kait) unta siitä että olin illalla pessyt lempipaitani ja se oli kuivuneena tuolinnojalla. Päätin että laitan sen aamulla, mutta sitten aamulla herättyäni sainkin huomata paidan olevan pesussa. Pieni asia, mutta siltii...  :)

12
Yleinen keskustelu / Vs: Ilmastonmuutos
« : 20.05.08 - klo:19:57 »
No ei vaan se tasapaino pitäisi säilyttää. Tällä hetkellä ihminen on ylentänyt itsensä kaiken elollisen ja ei niin elollisen ehdottomaksi kuninkaaksi jonka elämän arvo on mittaamaton ja jolla on oikeus kaikkeen. Tämä on taas johtanut siihen että jotta tietty väestö voisi elää oman elintasonsa mukaan (citymaasturit, iPodit, läppärit, porealtaat etc.) on toisen karsittava omaansa. Kaikkein eniten tästä kärsii eläimet, köyhät ja vanhukset. Pidetään kovista kivuista kärsivä 90-vuotias isoäiti väkisin elossa lääkkeillä tämän omista toiveista piittaamatta kun samalla köyhät jossain kuolevat niin sanotusti saappaat jalassa (eli töitä tehden) keski-ikäisinä kalastaessaan tonnikaloja sukupuuttoon jotta taas tämä perhe voi isoäitiä tapaamasta käydä ravintolassa herkuttelemassa. Tämä nyt oli aika karkea esimerkki, voisin heittää tähän miljoona esimerkkiä mutta perimmäinen ajatukseni on se ettei ketään kiinnosta. Minä eli ihminen eli valtias eli tärkein eliö, viis muusta kunhan MINULLA on se mitä haluan ja miksen haluaisi. Itsekkyyden lisääntyessä ja kiinnostuksen vähentyessä kallistuu "tasapainon vaaka" aika pahasti joka ei koskaan ole ollut mikään hyvä juttu enkä usko että se tällä kertaakaan on. Esimerkkejä löytyy m.m. osasta taudeista, jotka ovat joutuneet etsimään itselleen uusia isäntiä edellisten kuoltua sukupuuttoon. Tietenkin epätasapainossa voi elää mutta pystymmekö siihen oikeastaan horjuttamatta sitä lisää..


Mutta sanoppa että mitä hyötyy on oikeestaa jstain tonnikaloista tai muista elukoista joita metsästetään sukupuuttoon. Jos verrataan ihmiseen joka siis hallitsee täällä. Ja ku puhuit tosta että isoäiti pietään väkisin elossa, sääkö antasit esim mummos kuolla ja antaa sen hoitoon menevät rahat joillekki tuntemattomille punasen ristin keräyksen tjsp kautta? Ja miks meijän pitäs alkaa elää jtn kerjäläiselämää ku meillä on mahollisuus syyä ravintolassa ja asuu katto pään päällä ja miks meijän pitäs antaa sukulaisten kuolla siks että lääkerahat voi käyttää muka paremminki??


No mitä hyötyä sitten on ihmisestä, ja mille? Luulempa että paljon vähemmän kuin "tonnikaloista ja muista elukoista". Mä en ainakaan vanhana aio elää lääkkeistä riippuvaisena, mielummin kuolen.

13
Yleinen keskustelu / Vs: Ilmastonmuutos
« : 20.05.08 - klo:16:11 »
Ihminen elää ihan liian pitkään, ei osaa huolehtia tarpeeksi ympäristöstä ja suurin osa on muutenkin ihan ääliöitä. Suorastaan hävettää olla ihminen. Kumpa ihmisen keskinmääränen elinikä ois vaikka 50 vuotta..

muoks: ennemmin mä toivoisin että ihmiset kuolis pois koko maapallolta ku eläimet.

14
Yleinen keskustelu / Vs: Poltatko.
« : 19.05.08 - klo:16:37 »
Ei, en onneksi polta enkä ymmärrä sen hyötyä.. sademetsät hakataan paskaks ja keuhkot menee mustiks. Muut ihmiset & eläimet kärsii ja muutenki on ihan hyödytöntä.

15
Voihan kerpele / Vs: Ärsyttää..
« : 15.05.08 - klo:13:21 »
Mua ärsyttää mun "kaveri" koulussa. Ennen tultiin tosi hyvin toimeen ja oltiin tosi tosi hyviä kavereita. Sitten se yhtäkkiä ei enää puhunu mulle mitään ja lopulta se oli ärsyttävämpi ko kukaan muu koulussa. Sitten, uusi viikko, yllättäen Hän olikin muuttanut mielensä ja olimme taas kavereita.... keskiviikkoon asti. Sitten samantapaista jatkui pari viikkoa ja nyt se on ollu mulle vihanen jo kaks viikkoa. Ei kyllä, ei mua kiinnosta olla sellasen tyypin kaveri, mutta mietimpä vaan että mikä hitto sitä oikeen vaivaa. Rasittavahelvetinvitunärsyttävä bitch. Kysyin kerran mesessä ihan asiallisesti että mistä se oikeen on vihanen, se vastas vaan että "ei mistään" ja oli koulussa taas vihanen.

Aika säälittävää jopa.

Sivuja: [1] 2 3 4
Copyright © 2000 Juplin.net. All Rights Reserved. Design by Juplin.