Tänään on keskiviikko 29. kesäkuuta 2022
Nimipäivää viettää Pekka, Petri, Petra, Petteri, Pietari, Pekko ja Peetu

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Nemesis

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 7
1
Yleinen keskustelu / Vs: Yleistä hölinää
« : 15.04.14 - klo:21:53 »
Kiitoksia tsempeistä, Nuubialainen! Huomenna häämöttää edessä deadline ja taitaa taas tämä ilta luisua koko yön kirjoitusurakaksi. Mutta sittenpähän on ohi!

Ja okei myönnetään, ei yliopisto ihan läpeensä paha paikka ole. Tuntuu vaan siltä tämmösissä hetkissä! :D Ja sekin on ainakin osittain vaan oma vika, niin paljon kyllä vaikuttaa asenne. Yliopistossa pitäis aina vaan jaksaa olla niin mahdottoman kiinnostunut kaikesta ja tutkia ja tutkia ja tutkia lisää. Ja kirjoittaa sivukaupalla tyhjää akateemisia ajatuksenvirtaa. Pyyh. Toisaalta voishan kaikki tää tutkiminen ja pilkunviilaus olla ihan hohdokastakin, jos ois oikeesti mieluisa pääaine. Kadun niin syvästi omaa valintaani. Alan olla niiiiin kypsä tämän linjan aihepiirien suhteen, yyh.

No, pitää vaan ajatella, että pianhan niistä pääsen! Nyt takaisin kandin pariin.

2
Yleinen keskustelu / Vs: Yleistä hölinää
« : 06.04.14 - klo:05:50 »
Heipä heipä hei, pitkästä aikaa äännähdän täällä jotakin! Melkein hävettää myöntää että kurkin täällä kyllä edelleen vähintään kerran viikossa niinkun joku pahainen stalkkeri katselemassa mitäs hippuja te jotkut autuaat jaksatte käydä kirjottelemassa. Enkä itse osallistu sanallakaan. Anteeksi! En vaan keksi jutun juurta juuri koskaan ellen ole kännissä tai puolikuollut väsymyksestä.

Tällä hetkellä on tuo jälkimmäinen tila päällä. Oon tässä koko yön vedellyt kandin runkoa kasaan ja nyt alkaa tuntua siltä ettei energiaa riitä enää muuhun kuin pään hitaaseen pöytään taontaan. Tai kai näitä sormiakin jaksaa vähän aikaa vielä liikuttaa. Kokemus on opettanut, että parhaat akateemiset hevonsonnat sepitetään juuri tässä puoliaivotoiminnallisessa tilassa, joten koitan sinnitellä vielä parin sivun verran. Tästä tulee kyllä oikee masterpiece.

En tiiä liikkuuko täällä yhtään sen ikäistä porukkaa, jolle tästä varoituksesta olis minkäänlaista hyötyä, mutta älkää hyvät ihmiset menkö yliopistoon. Pilaatte elämänne.
Tai no joo, kai se joillekin sopii. Mulle vaan ei. Kun tästä pääsen niin lähden ja lujaa enkä koskaan tule takaisin! Ääh, mutta nyt taas niskasta kiinni ja jatkamaan. I can do it!

3
Yleinen keskustelu / Vs: Yleistä hölinää
« : 20.05.13 - klo:22:56 »
Juu, meikä katselee uskollisesti viisut joka vuosi vaikka sen jo etukäteen tietää ettei siellä paljon mitään erityisen laadukasta yleensä näy. Mut on se silti omalla tavallaan viihdyttävää. :D Olin rehellisesti yllättynyt että Suomi pääsi tänä vuonna ylipäätään finaaliin, oli mielestäni sen verran typerä laulu.

Ja mäkin tykkäsin Romanian esityksestä! Erikoinen mutta kiva, ja tyypillä oli tosi hieno ääni! :D Mutta en mäkään Tanskan voitosta valita tai mitään, ihan nätti laulu se oli vaikka mielestäni vähän tylsähkö. Mutta kuitenkin ihan tarpeeks hieno euroviisuvoittajaks. :)

4
Yleinen keskustelu / Vs: Yleistä hölinää
« : 20.05.13 - klo:16:14 »
Mäkin jaksan täällä kyllä tapani mukaan ihan päivittäin käydä kurkkimassa, mutta kurkkimiseks se sitten vaan jääkin. Aivot on niin loppuunpalaneet ettei osaa edes keksiä mitään järkevää tai sanomisen arvoista, varsinkaan kun juurikaan ei näy elämää mihin reagoida. :) Vaikka enpähän mä täällä muutenkaan kovasti äänessä ole. Taitaa olla tuo sisäänpäinkääntyneisyys jo niin ylitsepääsemätön etten täälläkään osaa tai jaksa yrittää kommunikoida. Ehkäpä pitäskin päästää vaan kaikki järjettömyydet pään sisästä valloilleen ja kattoa jos siitä syntyiskin keskustelua kun höpisis jotain ihan hulluja ja ihmiset ihmettelis että mikähän totakin vaivaa. Jaa-a. :D

5
Leffaluukku / Vs: Kauhuleffat
« : 02.04.13 - klo:22:59 »
Katoitteko leffateatteriversion vai netistä ladatun? Ku ne on erilaiset ne leffat.

Molemmat on nähty, netistä katselin yksikseni ja myöhemmin kavereiden kanssa vuokratun eli ilmeisesti leffateatteriversion. Ei niissä paljon eroa tuntunut olevan loppua lukuunottamatta, joka oli mielestäni nettiversiossa parempi. :)

Ostin joku aika sitten Paranormal Activity-dvd:n ja siinä on leffateatteriloppu ja sitten se toinen loppu. Itse en tykännyt vaihtoehtoisesta lopusta.

Niin, siinä DVD:llä oleva vaihtoehtonen loppu (mistä mäkään en oikeen tykännyt, oli vähän lame) oli siis vielä eri kuin se, minkä ite ekaks näin netissä. Just sillon kun oltiin se sitten ekan kerran DVD:ltä kaverien kanssa katsottu, katottiin tietysti samaan syssyyn se vaihtoehtoinenkin loppu, ja mä kun luulin että se olis ollut just se mikä oli siinä netistä katsomassani, niin yllätyinpä aika paljon kun sekin oli taas erillainen. :) Tuli melkein vähän epätodellinen olo.

6
Yleinen keskustelu / Vs: Yleistä hölinää
« : 17.03.13 - klo:19:55 »
Huomenna olis taas koulupäivä... 6:30 pitäisi jaksaa nousta ylös ja alkaa olla sellainen olo, että opiskelen aivan väärää alaa. Muutaman viime kuukauden aikana ei ole ollut minkäänlaista motivaatiota tehdä mitään opiskeluihin liittyvää ja opiskelen kuitenkin sellaista alaa, että siellä ei ole oikeastaan ollenkaan teoriatunteja, joiden aikana voisi vain istua hiljaa ja piirrellä vihkoon, vaan kaikki opetellaan itse tekemällä. Periaatteessa luovuudesta on hyötyä, mutta kaikki luovuus ja ideat tuntuu imeytyvän pois heti kun menee työtilojen ovesta sisään. Ihan kuin menisin kouluun vain kotiin pääsyä odottamaan.

Ei kuulosta kivalta. Mulla tuntuu olevan päinvastanen mutta silti vähän sama tilanne. Kokoajan pitäis jaksaa tunkea lisää teoriaa päähän, mitään ei koskaan tehdä muuta kuin kirjotetaan muistiinpanoja ja esseitä ja lisää muistiinpanoja, niin ja välissä luetaan tiiliskiviä. Siinä sitten ehtii hienosti keskittyminen herpaantua ja alkaa kyseenalaistaa kaikki omat valinnat ja onkohan tää nyt ees lainkaan kivaa enää ja pitäiskö tehdä jotain muuta. Oon kuitenki ny näiden opintojen kanssa junnanu jo sen verran kauan, että pakko tästä kai joku tutkinto on repiä kasaan ennenku kehtaa vaihtaa alaa, vaikka kuinka tekis välissä mieli lähtee vaikka lapioimaan paskaa jonnekin jumalan selän taa että pääsis ees hetkeks pois ja eroon tästä tolkuttomasta teoriasta. Tänäänkin pitäis saada yks essee valmiiks, oon jo henkisesti valmistautunu valvomaan sen kanssa koko yön. Ei vaan millään jaksais kiinnostaa.

7
Yleinen keskustelu / Vs: Mikä tänään soi?
« : 14.03.13 - klo:01:00 »
Aika kivan kuuloista tuo, paljon eläväisempää kuin mitä yleensä tulee kuunneltua! :D

Ite oon kuunnellu jo pari päivää Steven Wilsonin uusimpia, ja vähän palaillut vanhempiinkin pitkästä aikaa! Ihan ihmettelen miten oon onnistunu unohtamaan kuinka inspiroivaa musiikkia Wilsonilta löytyy! Erityisen paljon tykkään tästä seuraavasta, sillä on niin kaunis videokin. :)

http://www.youtube.com/watch?v=n8sLcvWG1M4

8
Myytit / Vs: Yliluonnolliset asiat ja kokemukset vol 2
« : 18.06.12 - klo:17:54 »
No olipa kyse mistä tahansa, niin toistaiseksi tuo jokin vaikuttaa aika harmittomalta tapaukselta, joskin ilkikuriselta, kun pitää ovia aukoa ja säikytellä toista. Olikohan tuo nyt jonkun edellisen asukkaan tapa sanoa tervetuloa. :)
Siis oletin, että kyseessä kerrostalo asunto, jossa on ehtinyt jo useampikin asua ja ehkä jopa kuollakin. Toivon mukaan mieluummin vanhuuteen tai sellaiseen, kuin väkivaltaisesti.
Oletko Nemesis ottanut selvää, että millainen historia asunnollasi on, siis jos mitään luonnollista (vaikka aika luonnollinen tuo henkikin on) selitystä ei löydy ja jos juttuja alkaa tapahtua enemmänkin.

Aika nappiin osui noi oletukset. :) Kerrostaloasunto tosiaan, ja nykyinen vuokranantajani aikoinaan osti tän asunnon häntä edellisen asukkaan omaisilta kyseisen asukkaan kuoltua, käsittääkseni kuitenkin ihan luonnollisista syistä. Tää juttu selvis sitä myötä kun isännöitsijän kanssa jäljitettiin yhtä puuttuvaa vara-avainta, jonka vuokrananataja sitten selitti kadonneen jo sillon kun hän asuntoa osti. Enempää en kyllä asunnosta tiedä, paitsi että sen jälkeen kun vuokrantantaja itse tästä muutti pois, on täällä suurimmaksi osin elellyt kai opiskelijoita.

Mutta jos täällä nyt jotain kummallisuuksia vielä sattuu, niin varmasti koitan kyllä selvittää enemmän kämpän ja koko talon historiasta. :D En usko että vuokranantajalta ton enempää tietoja saisin, mutta tän taloyhtiön isännöitsijä on mukava vanhempi herra, joka on itse asunut talossa pitkät ajat ja toiminut niin isännöitsijänä kuin talonmiehenäkin jo iät kaiket. Eli hän voisi tietää enemmän. Toivon kuitenkin ettei täällä nyt enempää tapahtuisi kuitenkaan. :) En silloin tapahtumahetkellä kovasti kauhistunut muuta kuin sitä narinaa (enemmänkin jouduin jonkun irrationaalisen ärsyynnyksen valtaan, mulla on nimittäin lähes naurettavan vahva inho avoimia kaapinovia kohtaan), mutta myöhemmin samana päivänä ja varsinkin nukkumaan mennessä iski kyllä semmonen kiva pieni pelko että mitä jos... :D

Vaikka oikeestaan pitäishän tämmösiin olla jo melkein tottunut, kotikotona kun kuului kaikenlaisia ääniä, mm. askeleita niinkuin Mustanginkin kotona, varsinkin mun huoneessani, ja kissat usein säikky ja sähisi omiaan (mutta tiedä siitäkään sitten mitä niiden päässä tai näkökentissä liikkuu :P). Tavaratkin vaihtoi paikkaa toisinaan ja pari kertaa putosi jopa hyllyiltä ja sen semmosta, muttei meilläkään mitään kovin ihmeellistä. :) Jossakin täällä varmaan olenkin nää kaikki jutut jo joskus ennen jaaritellut.

Ja joo, ei tosiaan kuulosta erityisen huolestuttavilta noi Mustangille tai itsellekään sattuneet jutut. :) Enemmänkin tulee sellanen olo, että jos nää ei mitään luonnollista tosiaan ole, niin ehkä just joku edellinen asukas yrittää vaan vielä pitää yllä omaa järjestystä tai jotain sinnepäin. :D

9
Myytit / Vs: Yliluonnolliset asiat ja kokemukset vol 2
« : 16.06.12 - klo:15:19 »
Vaikka tää puoli foorumia näyttäiskin olevan vainaa, tuli nyt vaan tämmönen pakottava tarve selostaa tänne tämänaamuset outoudet, kun kaikista tämmösistä sillon joskus muinoin oli täällä tapana avautua. :D Vaikka tuntuukin vähän oudolta, ihan melkein väärältä, kun koittaa kirjottaa näin vanhaan (ja silti tyhjään) ketjuun. Mutta mutta, jos nyt koitan kuitenkin... :)

Oon asunu nyt uudessa kämpässäni jo jonkun aikaa ilman mitään kommelluksia, mutta tänään herättyäni tuli vastaan pari outoa juttua. Kun herättyäni lähdin suihkuun, jätin huoneestani kaikki valot pois päältä, kesällä kun kerran on ihan tarpeeksi valosaa muutenkin, mutta kun tulin takasin, oli mun ylihäikäisevä pöytälamppu kuitenkin päällä. No, ei se mitään, sammutin sen sitten vaan muitta mutkitta ennen kuin käännyin vaatekaapeille päin ja yllätyin vähän enemmän nähdessäni, että keskimmäinen yläkaappien ovista retkotti ihan selällään auki. Se on vähän kummempi juttu, nää kaappien ovet kun on vähän turhankin jämptejä, eli toisinaan saa ihan repiä/paiskoa kun koittaa saada oven auki/kiinni. Eli en oikeen käsitä miten semmonen itekseen pääsee aukeamaan. No, jätin sen sitten toistaiseksi niinkun oli, kyseinen ovi kun on vähän liian korkeella niin en ilman jakkaraa ylety sitä sulkemaan. Kipitin takasin kylppäriin hakemaan hiusharjaa, ja siinä samassa kuului semmonen ihanan säikäyttävä saranoiden narina. Melkein liukastuin ja kaaduin kun yllätyin siitä niin. :D Kurkkasin sitten takasin huoneeseeni ja juupajuu, sen avonaisen yläkaapin alapuolisen vaatekaapin ovi oli nyt myös auki. Pällistelin sitä siinä sitten hetken aikaa ihmeissäni ennen kuin hain jakkaran keittiöstä ja paiskoin molemmat ovet kiinni.

Ja eipä sitten muuta. Sen jälkeen on päivä edennyt ihan normaalisti. :) Eikä tuossakaan nyt paljon mitään, tuli vaan tästä semmonen puolinostalginen impulssi, että oli pakko kirjottaa tänne! :D

10
Yleinen keskustelu / Vs: Yleistä hölinää
« : 01.06.12 - klo:17:42 »
Pitää tänkin mykän hiipparin tulla nyt vähän kehumaan tota Mustangin piirustusta. Ei hitto on hieno! Järjettömän upeet varjostukset ja kaikki. Tulee tässä ihan kateelliseks. :D

11
Yleinen keskustelu / Vs: Mindy-ajattelupeli
« : 09.05.12 - klo:20:21 »
Kirjoitithan sen maan nimen pienillä kirjaimillla?

Juu, pienillä ja isoilla ja molemmilla ja kokeilinpa vielä parilla eri kielelläkin. :D Ei vaan menny millään. Ehkä pitää kokeilla uusiks joskus jos siinä oli vaikka joku häiriö tai mikälie.

12
Yleinen keskustelu / Vs: Mindy-ajattelupeli
« : 09.05.12 - klo:01:27 »
Sen kohdan vastaus on joku Suomen lähellä oleva maa. #FFFFFF-hommat on värikoodeja.

Juu värikoodeikshan mä ne käsitin, ja ilmeisesti ihan oikeen maan lipuks sen kekkasin, mutta enpä vaan päässy seuraavalle tasolle. D: Alkaa nyt epäilyttää että minkä hemmetin takia, kun kuulostaa kerran että oikeilla jäljillä kuitenkin olin.

13
Yleinen keskustelu / Vs: Mindy-ajattelupeli
« : 07.05.12 - klo:22:40 »
Olen keskustellut tästä pelistä parilla muullakin foorumilla ja tosi moni ei pääse edes ensimmäistä tasoa läpi. Moni on myös jumiutunut koordinaatistokysymyksiin.

No joo, ite onneks sentään vähän pidemmälle pääsin ekasta tasosta. :D En nyt enää muista tason numeroa, mutta siihen tyssäsin kun tuli vastaan näitä #FFFFFF hommia. :) Luulin vieläpä sen käsittäneeni, mutten silti vaan päässy seuraavalle tasolle vaikka mitä yritin vastata, joten enpä sitten vissiin kuitenkaan ainakaan oikein tajunnu. :D

14
Yleinen keskustelu / Vs: Mindy-ajattelupeli
« : 06.05.12 - klo:23:19 »
Meninpä tota kokeilemaan ja jäinpäs sitten jumiin. En edes kehtaa myöntää kuinka alhaselle tasolle... :D

15
Leffaluukku / Vs: Mieluisimmat sarjat
« : 29.02.12 - klo:14:06 »
Hmm, meikä vahtaa nykyään aktiivisesti telkkarista vain Poliiseja ja Hyviä ja huonoja uutisia. :) Ja Emmerdalea silloin tällöin kämppiksen kanssa kun sattuu mummottamaan. :D

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 7
Copyright © 2000 Juplin.net. All Rights Reserved. Design by Juplin.