Menu

Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Näytä viestit Menu

Viestit - Floora

#1
Hyvää kesänjatkoa kaikille ja pahoittelen etten ole ollut kovinkaan aktiivinen viimeaikoina vaan lähinnä loistanut poissaolollani. Viimeiset pari kolme (tai kuus) kuukautta on ollut sellasta hullunmyllyä ja riepotusta ettei tosikaan :) nyt näyttäisi tilanne taas tasaantuvan.
#2
Massive Attack - Butterfly Caught

Teen taas jotain erittäin kiellettyä ja kuuntelen musiikkia töissä, aulan stereoista ;)


#3
Voihan kerpele / Vs: Ärsyttää..
28.04.09 - klo:14:06
Lainaus käyttäjältä: Mina - 23.04.09 - klo:20:35
Kattoin itse joku aika takaperin koulujen säästämistä ruuasta. Alkoi kyllä säälittämään.. Todella.

Kouluruoka on vissiin halvempaa ku se mitä vangeille syötetään, jos olen oikein ymmärtänyt.
#4
Leffaluukku / Vs: Mieluisimmat sarjat
20.04.09 - klo:14:18
Lainaus käyttäjältä: Nefertiti - 19.04.09 - klo:01:42
Joskus muinoin oli X-Files ja Millenium ja Pimeyden Sydän

Samoja sarjoja seurasin itsekin silloin joskus ja Millenium ilmeisesti alkaa taas. Uusintana tietenkin.

Itselläni kun ei ole telkkaria niin ei mikään sarja ole sillai koukuttanut mutta miekkosen kanssa on ollut tapana katsoa viikolla nauhoitettuja sarjoja joista Genesis, Madventures, Kill Arman ja Ultimate Fighter josta (todella suurena yllätyksenä itselleni) tuli varmaan odotetuin sarja viikossa :D ihan koukussa! Kun Supernatural alkaa niin sitäkin voisi taas jatkaa.. en ole tainnut missata kuin yhden jakson.
#5
Voihan kerpele / Vs: Ärsyttää..
20.04.09 - klo:14:06
Hmm.. ahneuden seuraustahan koko lama on. Suomi Oy kun valtionkin pitää kansan hyvinvoinnin kustannuksellakin tehdä voittoa :/ ei tämä hyvinvointivaltio ole pitkään aikaan ollu ja seuraukset näkyvät myöhemmin..
#6
Egyptin Prinssin katsoin joskus ja kyyneleet valuivat valtoimenaan, katsonut sen useammin sen jälkeen mutta samanlaista tunneryöppyä en ole sen kummemmin kokenut. Siten taas Fluke koiraleffan näin monta kertaa nauhalta mutta kun se tuli telkkarista kerran, en voinut katsoa sitä muiden kanssa koska en yksinkertaisesti saanut sitä kyynelten valumista loppumaan!
#7
Voihan kerpele / Vs: Ärsyttää..
15.04.09 - klo:08:53
Pjeekule.. minut siirrettiin toiseen työkohteeseen muutamaksi viikoksi ja sieltä suoraan lomautuksille... ei siinä mitään mutta minun SIJALLENI tulee tuuraaja kun lomautus koittaa :( ei käy!!
#8
Yleinen keskustelu / Vs: Pääsiäinen
15.04.09 - klo:08:49
Lainaus käyttäjältä: Killahead - 14.04.09 - klo:17:46
Sitte katoin DVD:ltä Maa aikojen alussa ykkösen

Itkitkö edes? :D Itseltäni ei onnistu katselu ilman tihruttelua!

Mukavasti kuulostaisi kaikkien pääsiäinen menneen :) itselläni oli myös aika loistavat lomat, vaikkakin pitkälti ryypiskelyksi menikin. Torstain olimme tuttavapariskunnalla syömässä ja saunomassa, pitkäperjantain äiteellä syömässä koko perheen kera ja vietettiin samalla miesystävän synttäreitä :) lauantaina avattiin grillikausi ja käytiin kalliorannalla grillailemassa päivällä, ilta menikin sitten baarissa. Loppulomat kullan kainalossa kaksistaan. Tuo perjantain syöminen meni kyllä perinteisimmissä merkeissä :) pikkusiskotkin olivat edustamassa ja ruoaksi oli lammasta (yllätys) alkuruokineen jälkiruokineen.
#9
Lainaus käyttäjältä: Killahead - 26.03.09 - klo:17:15
Sain liput Walking With Dinosaurs - The Arena Spectaculariin.
http://www.dinosaurlive.com/

Oijoijoi! Näin eilen bussipysäkillä mainoksen ja rupesin samantein selaamaan kavereita päässäni jotka voisivat suostua lähtemään mukaan :) kuten kaikilla pikkupojilla oli myös minulla dinovaihe pentuna ;)
#10
Sitte vähemmän offtopicia:

Kings of Leon - Sex on Fire
#11
Lainaus käyttäjältä: Nuubialainen Prinsessa - 13.03.09 - klo:22:18
Lainaus käyttäjältä: Floora - 10.03.09 - klo:09:20
Tehosekotin vetää muutaman festarikeikan kesällä "Kerran Vielä Pojat"-tyyliin :)

Hmm..en ole koskaan nähnyt poikia livenä. Miltähän mahtavat kuulostaa luonnossa?
Vanhat kasetit on vingutettu jo puhki kauan kauan sitten...


Varmaa ihan kokemisen arvonen juttu :)
#12
:D hahhah en tiedä onko tämä sitten luki- tai kuulovirhe, pikemmin sanavirhe! Kattelin tuossa että viimeksi kirjoitus löytyy "mikä täänän soi?"-aiheesta ja ajattelin samalla että "no mulla nyt ei muuta ku jumputa lauantait vaan vieläki päässä" kun puhelin soi samalla :D vastasin sitten tietenkin et "'asiakkaan puhelimessa' Hyvää päässä! eiku päivää!" naurahti miekkonen toisessa päässä hieman ja varmaan kuulu se minun virnekin siihen päähän.. päätöntä!
#13
Tehosekotin vetää muutaman festarikeikan kesällä "Kerran Vielä Pojat"-tyyliin :)
#14
Hahaah!

:D kylläpä autoilu kuulostaa vaikealta! Itse kävelen aika paljon paikasta toiseen joten "varusteet" ovat sen mukaiset. Omistan ihanan pitkän A-linjaisen talvitakin jonka kanssa on kiva tepastella Maija Poppas-kengilläni! :P Ulkoiluvaatteiden hiljainen suhina on myös kivan kuulostaa ja yksi omasta mielestäni hauskimman näköisiä asioita on lapaset tai vantut! Mutta myötätuntoni :) ei se tämä sitä tarkoita että rakastaisin talvea yli kaiken, olen vain päättänyt ottaa siitä jotain irti. Kesää odotellessa....
#15
Juuh, mutten vietä niitä ni.. :) kiitos kuitenkin

Olen saanut ulkoiluvillityksen :D viime viikolla pulkkamäessä, huomenna luistelemaan ja kävelyllä vähän väliä! Miksi murjottaa kylmyyttä ku löytyy sitä asioita joista voi nauttia vaikka onkin pakkasta!