Tänään on sunnuntai 25. syyskuuta 2022
Nimipäivää viettää Kullervo

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Julleprkl

Sivuja: [1]
1
Yleinen keskustelu / Vs: Yleistä hölinää
« : 09.09.17 - klo:17:03 »
Tulipa mielee kysymys, ettäjotta kuunteletteko te musiikkia vinyyliltä, vai cd:ltä vai jotenki aivan muute? Ite oon täsä joku vuosi sitte alkanu taas keräilee vinyylejä kirppareilta, ja paljo niitä tulee kuunneltuakin, ku sain rouvalta soittimen lahjaks! Ite en osaa mennä väittään et kumpi saundaa paremmalle, vinyyli vai bittibiisit, vai ceedeet vai muut, mut kai se on makuasia...? :D

2
Yleinen keskustelu / Vs: Kirjoja
« : 09.09.17 - klo:17:00 »
Tulipa pongattua kirpparilta tässä kesällä tuo Taru sormusten herrasta trilogia, ni sitä on tässä ny tavattua! Kyyllä se on vaan sanottava, et kirjasta pidän enempi mitä elokuvasta!

3
Yleinen keskustelu / Vs: Mikä tänään soi?
« : 09.09.17 - klo:16:55 »
Tänää mennään punk voimilla eteenpäin! Wanha kunnon Misfits ja Bullet! https://www.youtube.com/watch?v=QVfeLavkFso

Soitimma muute tään keikilläki kesällä btw! :D

4
Yleinen keskustelu / Vs: Yleistä hölinää
« : 09.09.17 - klo:16:53 »
Terve! Piti tulla parin vuoden tauon jälkeen kattelemaan, et vieläkö täälä on foorumit hengissä, ja onhan täälä viel satunnaista eloakin! :) Mukava huomata, et ei aivan täysin oo kuivunu pystyyn, jospa sitä itekki koittas ryhdistäytyä ja alkaa kirjotteleen tänne jotain sekavaa sillointällöin! :D Nii ja valvojille tiedoksi, että tuo Julle on miu wanha käyttäjä, mut enhän minä muistanu sen salasanoja tai sähköposteja enää, nii sen saap vaik poistaa. :)

Sivuja: [1]
Copyright © 2000 Juplin.net. All Rights Reserved. Design by Juplin.