Tänään on perjantai 12. elokuuta 2022
Nimipäivää viettää Klaara ja Kiira

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - susi-ihminen

Sivuja: [1]
1
Yleinen keskustelu / Vs: Kirjoita kun saat jotain kivaa!
« : 15.06.09 - klo:15:48 »
[Pieni alustus tähän alkuun; kaksi vuotta sitten hain graafisen suunnittelun linjalle, mutta minua ei valittu ja päädyin opiskelemaan muotoilua ja mallintamista. Kaksi vuotta kitkuttelin, vaikka motivaatio oli pohjamudissa ja vitutti aivan suunnattomasti ja tänä keväänä päätin, että miun on tehtävä elämälleni jotain radikaalia ja ei muuta kuin hakupaperit menemään.]

Sain opiskelupaikan ja pääsen opiskelemaan vihdoin alaa, joka minua oikeasti kiinnostaa. *hurrei*

2
Yleinen keskustelu / Vs: Kirjoita kun saat jotain kivaa!
« : 03.03.09 - klo:20:47 »
Postista uuteen kotiinsa saapui FMkakstonnisen Moskovan pasuunat-ciidii. ^^

3
Yleinen keskustelu / Vs: Mikä tänään soi?
« : 26.02.09 - klo:19:21 »
Iiwanajulma - Amorin huora

4
Yleinen keskustelu / Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
« : 24.02.09 - klo:20:49 »
Tänään kävin ottamassa industrialin. On se vain hienon näköinen (tosin hieman irvokas nyt, kun korva on kuivuneessa veressä). :} Kyllä se koski, etenkin tuo toinen reikä, missä rusto luonnollisesti on paksumpaa, mutta äkisti se meni ohitse. Nyt pitää opetella nukkumaan toisella kyljellä.
Katsotaan nyt millaisia reaktioita tämä herättää lähipiirissä ja kuinka raskaasti isä tämä ottaa (kun niin lävistettyjä ja/tai tatuoituja ihmisiä halveksii).

5
Yleinen keskustelu / Vs: Mikä tänään soi?
« : 23.01.09 - klo:20:05 »
Y.U.P. - Paha vaatturi

6
Yleinen keskustelu / Vs: Mikä tänään soi?
« : 14.09.08 - klo:19:30 »
Turmion Kätilöt - Lepositeet

7
Voihan kerpele / Vs: Ärsyttää..
« : 29.08.08 - klo:19:01 »
Kaipaan sosiaalista elämää. Kaipaan sitä todella, kun ajatukset ja muu p*ska pyörii vain oman pään sisällä ja minulla on paha olla, kun joku kaunis päivä (hetkenä minä hyvänsä) vielä oksennan ne kaikki jonkun kengille.

8
Yleinen keskustelu / Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
« : 11.08.08 - klo:17:42 »
Juh, en todellakaan tiedä, miksi isä on niin jyrkästi kasvolävistyksiä (oikea termi?) vastaan, joten luulen tosiaan, ett se kielilävistys olisi pienempi paha (jos huomaisi moisen olemassaoloakaan) niistä kahdesta.

Lainaus käyttäjältä: Mina
Se vielä hiukan huolettaa, että ootko oikeesti miettiny tuota Stam1nan logoa, kun et välttämättä kuitenkaan koko ikääs ko. bändistä tykkää, niin tatuointia on vaikee saada pois jossei siitä tykkääkään. Mutta jos oikeesti olet miettiny ja sen haluat, niin siitä vaan :)
Onhan tuota tullut vakavasti harkittua. ^^ Ihmisiltä on tullut sen verran mielenkiintoisia reaktioita tämän suhteen, että on siinä saanut harkita useammin kuin kerran, että haluanko minä tosiaan kyseisen tatuoinnin ja mikä sen arvo/merkitys loppujen lopuksi on.

9
Yleinen keskustelu / Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
« : 05.08.08 - klo:11:30 »
Minulla ei ole lävistyksiä/tatuointeja, ei edes tavallisia korviksia. Asia korjautunee (toivon mukaan) vielä tämän vuoden puolella.

Haluaisin lävistyksen alahuuleen ja/tai kieleen, mutta ainakin huulikorun suhteen vastaus oli jyrkkä ei - kielikorusta en sitten tiedä, millaisen vastaanoton se saisi, kun ei kuitenkaan ois ns. "koko ajan näkyvillä". Nyt ihan lähiaikoina olisi kuitenkin tarkoitus ottaa vasempaan korvaan industrial.

Myäs Stam1nan hammaslogo olisi tarkoitus tatuoida johonkin käden nurkkaan - tähän sain itse asiassa vanhemmilta jopa suostumuksen, mikä on tietysti hieman outoa, kun järkeilee, että lävistyksestä sentään pääsee helposti eroo. Tatuointeja tulen varmasti hankkimaan useampiakin, mutta tuo hampaslogo nyt on ollut sellainen pidempiaikainen hullun haave.

10
Yleinen keskustelu / Vs: Mikä tänään soi?
« : 30.07.08 - klo:19:20 »
Stam1na - Luova hulluus

11
Yleinen keskustelu / Vs: Esittelyketju
« : 29.07.08 - klo:21:09 »
Kiitokshia! (Olen kullut, että hyviin tapoihin kuuluu kiitellä, joten hoiretaan sekin nyt tässä samalla.)

Lainaus käyttäjältä: Phrase
Kuvailet itseäsi ujoksi, kylmäksi ja välinpitämättömäksi, mutta ensisilmäyksellä sain sinusta aivan päinvastaisen kuvan. Ehkäpä tämä oli vain harkittua kaksoisviestintää, tai sitten asia on samoin kuin omalla kohdallani, että vaikka olenkin suhteellisen ujo, jostain syystä on helppoa ja vapauttavaa häröillä täällä nimimerkin suojissa..

Aivan, juuri sitä se on. Tuntemattomana tuntemattomille on tosiaan helppoa ja vapauttavaa avautua, paljastaa itsestään sellaisiakin asioita, joista ei tule ikipäivänä puhuneeksi lähimmäistensä kanssa - ilmankos tätä koko ajan enemmän ja enemmän harrastetaan.

Rumaksi offiksi mäni, olen pahoillani.

12
Yleinen keskustelu / Vs: Esittelyketju
« : 24.07.08 - klo:13:17 »
Viisainta lienee esitellä itseni, sillä aion pesiytyä tänne. :'D

Olen susi-ihminen (nukkemestari, rustonleikkaaja tai terve sairas ihminen), 19-vuotias tyttölaps jostain päin Suomea - tarkemmin sanottuna Pirkanmaan seudulta. Jupliniin eksyin eilen illalla, kun etsin innoitusta ihmissusi aiheiseen tarinaani.

Harrastuksiini lasken piirtämisen, kirjoittamisen, roolipelaamisen (kirjoituspohjaiset foorumiroolipelit, eikä mitään tietokonepelejä), yleisen häröämisen, musiikin liiallisen kulutuksen (sydämeni sykkii Stam1nalle), sekä tietysti koneella roikkumisen. "Oikeita" harrastuksia minulla ei ole, eikä tule.

Perheeseeni kuuluu isä (joka siinä vaiheessa kun aloin osoittaa kykyä omatoimiseen, muiden mielipiteistä riippumattomaan ajatteluun epäili, että käytän huumeita), äiti (joka ei minua aina ehkä ihan täydellisesti ymmärrä, mutta hyväksyy kuitenkin tällaisena kuin olen) ja kaksi kissaa; Viivi ja Pekko. Olen ainoa lapsi ja joutunut mielestäni kärsimään siitä.

Luonteestani voisin kertoa sen verran, että ole ujo ja vaikutan siksi kylmältä ja välinpitämättömältä. Viihdyn paljon yksin, minun on saatava olla yksin itseni ja ajatuksieni kanssa aina välillä - usein, totta puhuen. Muut sanovat minua käytännön järkeväksi, rauhalliseksi ja huomaavaiseksi. Itse taas kuvaisin itseni mieluummin mukavuuden haluiseksi ärsykkeeksi, tyhjän toimittajaksi, joka pilailee omalla ja muiden kustannuksella ihan omaksi ja joskus muidenkin iloksi. Älkää siis ottako minua turhan vakavasti, saatan joskus vaikuttaa siltä, että inhoan itseäni ja pidän elämääni pelkkänä p*skana, mutta oikeasti olen ihan tyytyväinen siihen, mitä olen. Suhtaudun asioihin yleensä negatiivisesti ja joskus maailma tosiaan näyttääkin niin huonolta paikalta, että omaan taipumuksen tupakkaan ja alkoholiin ihan vain lievittääkseni näin tätä näkemisen ja kuulemisen tuskaa. X) Eihän se mitään ratkaise, mutta se on minun tapani ottaa joskus etäisyyttä itseeni (kyllä, vietän itseni kanssa aivan liian paljon aikaa). Tähän voisi olla viisas lopettaa ennen kuin paljastan itsestäni lisää ikäviä ominaisuuksia.

Sivuja: [1]
Copyright © 2000 Juplin.net. All Rights Reserved. Design by Juplin.