Tänään on keskiviikko 26. tammikuuta 2022
Nimipäivää viettää Joonatan

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - TRex

Sivuja: [1]
1
Yleinen keskustelu / Lisää Pituutta
« : 09.07.08 - klo:12:56 »
Mulla on tosi huono itsetunto ja muutenkin inhottaa kun kaikki on muo pidempiä ja kaikki on aina kiusannu muo, tällä hetkellä olen juuri ja juuri 170 ja jo kohta 18v.

Onko mitenkää mahdollista saada "teko" pituutta, venyttämällä tai leikkauksella jos on niin sanokaa mistä ja miten?


PS: Älkää kirjottaku turhia kommentteja "Et sä siittä mitään hyötyis".

2
Myytit / Zeitgeist
« : 02.05.08 - klo:17:24 »
Koko maailma on täynnä valheita.

Tämä esittely kestää 01:56:12, mutta olisin hyvin kiitollinen jos katsoisitte sen ja näkisitte maailman uudella tavalla.

http://video.google.com/videoplay?docid=-7810993921354002750
(Suomalainen Teksitys)

Tossa tulee jossain vaiheessa jotain sota juttuja mutta kunhan katsotte videon ni ymmärrätte mihini suuntaan tässä maailmassa ollaan menossa.

www.zeitgeistmovie.com

3
Myytit / Vs: Mothman (Paul G. Anddloan)
« : 29.04.08 - klo:23:18 »
Ei saa pelotella.. muistan kun luin tuota jostain urbaanilegendasivustolta ja näin painajaisia seuraavana yönä.

Taisit käsittää väärin, tämähän on vain myytti joten tätä ei ole siis 100% vielä varmistettu oikeaksi.

Enkä suinkaan yritä pelottaa ihmisiä vaan jakaa tietoa ja kuunnella toisten mielipiteitä asioista.

4
Yleinen keskustelu / Vs: Pukeutuminen
« : 29.04.08 - klo:16:25 »
Hyvä että jollakin on hauskaa!


Ite en juhli muuta kuin...

Jouluna (avaan lahjat ja syön kinkkua) ja Uutena vuotena (katson ikkunasta raketteja, JOSKUS peräti mennyt ulos katsomaan raketteja)

Takas koneelle --->

KULUU VUOSI - Taas samat perinteet.

Takas koneelle --->

KULUU VUOSI - Taas samat perinteet.

Takas koneelle --->

KULUU VUOSI - Taas samat perinteet.

Takas koneelle --->


Ja näin jatkan matkaani eteenpäin... Ja muistakaa älkää ikinä vaihtako perinteitä, siittä voi seurata jotain todella kauheaa.

5
Yleinen keskustelu / Vs: Yö kukkujat
« : 27.04.08 - klo:23:14 »
Huih kun niitä on paljo. Nuoko pitää selata kaikki läpi. Totta puhu tyttö ku väitti että niitä on vaikka kuinka. Voisi melkein sinnitellä ihan ilman. :P
Niin ja tuola kerpeleen puolella mietin tässä hetki sitten samaa, että miten mummosi voi. Toivottavasti jo paremmin.

Hmmh oonko naisellinen, vai miehellinen? Haahaa, väsyttää. *yawn* pitäisikin tästä venyä kissan kans nukkumaan että jaksaa huomenna taas. Nukkukaahan tekin välillä. Ja P-Golev antaa itsensä olla oma itsensä, eiköhän vielä tyttö löydy, ei kannata pitää kiirettä, osa on kovin ... turhia jos näin sallitaan sanottavan. Siis, en dissaa naisia en en, mutta jotkut on hiukka kanamaisia ja pöhlöjä. Ei vaan ota selvää. Nyt suunnata sen kissan kans makkariin, öitä.

Öitää!!!

6
Yleinen keskustelu / Vs: Yö kukkujat
« : 27.04.08 - klo:23:08 »

Niin luulisin, ettei vedä vertoja kiinteälle netille, mutta täytyy sitä pikaisesti harkita..paikkahan on tietenkin sopivan syrjässä itärajalla joten epäilyksiä on :)

Kiitos kannustuksesta Nefertiti, yritetään täällä sinnitellä ja selvitä kesästä vaaleina mustalaisina, hih..todellinen paluu juurilleen kun asetumme väliaikaisesti lapsuuden kotiini. Saa nähdä miten hermot kestää kun isovanhemmathan tietty hemmottelee muksut pilalle*virnistys*
Lueskelin tuon uusimman tarinan alun ja todella hienolta vaikuttaa.. on jotenkin tutun oloinen, oliko se vanhan foorumin aikaan täällä myös?

Hei  P-Golev, tervetuloa sekalaiseen joukkoomme :)


Kiitos, ainoo vaa ku tunnen itseni iha alastomaksi ku tyttöjen ympärillä. >: (

Ja älä huoli, mä oon ollu koko elämäni koneella ja oon kestäny jopa 2vk ilman konetta ilman että veri lensi.

7
Yleinen keskustelu / Vs: Yö kukkujat
« : 27.04.08 - klo:22:49 »
Heei heei, mä oon täälä 24/7 vaikka uus jäsen oonkin.

8
Yleinen keskustelu / Vs: Musiikki
« : 25.04.08 - klo:21:30 »
Itse kuuntelen hyvin sekalaista musiikki, mutta jos todella kaiverrutettaan mun päätä...

Reggaee, Räp(60- & 70-luvun), Jamaica, Shaman/Intiaani, Polkkaa, Maaseutu -musiikki "Cowboy", Tekno, Rock, Hidasta/Surullista...

9
Yleinen keskustelu / Vs: Mitä pelkäätte?
« : 25.04.08 - klo:15:36 »
Tää ei ehkä kuulu tänne, mutta minä en niinku pelkään, mutta ne se on sellanen inhottava tunne esimerkiksi teräviä esineitä en tarkota nytten veitsiä tai sellasia vaan nimen omaan piikkejä, sillon kun piikki on silleen pystyssä ni rupeen räpsyttelee sillee silmiä ja jotenkin yritän vetää naamani kauemmas.

Tämä on kyllä enemmänkin fobia koska kuka pelkää jotain kynää?

No minä kai sitten pelkään, en sillä tavalla että lähden juokseen karkuun vaan se inhottaa se semmonen piikki tai tikku tjsp.

Paremmin en tätä pelkoa/fobiaa osaa selittää.

10
Myytit / Vs: Unet ja niiden tulkinta
« : 25.04.08 - klo:15:14 »
Jep, nää unet ny on vähän tälläsiä outoja välillä ne on ihan turhia, mutta välillä kertoo jotain hyvin tärkeää.

11
Myytit / Vs: Unet ja niiden tulkinta
« : 25.04.08 - klo:15:06 »
Hui! Tuo kuvailemasi uni mahtoi olla pelottava kun siinä ei mitään suoranaista uhkaa ole mutta hyvin uhkaava ilmapiiri kuitenkin. Voisiko se liittyä johonkin kaukaiseen muistoon, ikävään asiaan jota et muista mutta jossa oli läsnä näitä elementtejä?


En usko että se olisi jokin muisto koska se ei mitenkään liity mun elämään tai mitään mitä minulle on tapahtunut menneisyydessä.

12
Myytit / Vs: Unet ja niiden tulkinta
« : 24.04.08 - klo:19:09 »
Oma Oudoin/Pelottavin uneni:

Tätä on tullut elämäni aikana ehkä jokusen sanoisinko 5 tai 6 kertaa.

Uni on hyvin vaikea selittää, mutta toivottavasti ymmärrätte edes jotain.

Yleensä se alkaa siittä kun on paljon pieniä mustia pisteitä ja niitä on aika paljon, mutta sit taas välillä aika vähän.
Sit jostain kumman syystä tulee oranssinruskeita lehtiä ne ovat myös hyvin pieniä sillon ku nuo lehdet saapuu niitä pisteitä ei vaan näy enää... Sit se jotenkin jatkuu niin että tulee semmonen joku tosi korkee en osaa oikee sanoo mikä semmone ehkä tornin näköinen ja jotenkin se vaan on siinä tosi iso torni ja mä tosi pieni. Uneni aikana myös pelottaa todella paljon myös unen jälkeen. Yleensä kun olen herännyt tästä unseta tai ainakin viimeksi niin minua veti suonta jalasta. En tiedä tajusitteko mitään koska tuo on todella sekava uni ja en vieläkään muista aina sitä kokonaan. Viimeksi kun heräsin siittä, mä huusi tosi lujaa. Pienen levon jälkeen yleensä nukun sen jälkeen tosi hyvin ei mulla niinku oikeestaa muuta ku toi oo ikinä ollu semmosia outoja ja muutenkin nukun yleensä tosi hyvin.

Minun äitini sukulainen kertoi äidilleni ja äiti kertoi minulle:

Leikitään nyt vaikka että äidin sukulaisen nimi on Veera ja sen veljen nimi oli Teemu. (En tunne näitä kahta persoonaa enkä tiedä heidän oikeita nimiä käytän valenimi vain sen takia että olisi helpompaa hahmottaa mitä tapahtui)

Veera näki unta Teemusta ja hänen äidistään joka oli jo kuollut. Unessa Veera näki hänen äidinsä ojentavan käden Teemulle.
Äiti oli Teemun yläpuolella, (taivaassa luulisin) sitten Teemu tarttu äitinsä kädestä kiinni ja äiti viei hänet ylös (taivaaseen).

Kun veera heräs ni se oli sillee hui kuinka kauheeta onneks se oli vaan unta.

~jokin aika kuluu~

Soi puhelin ja hänen siskonsa soittaa että veli on kuollut moottoripyörä onnettomuudessa.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En ehkä usko jumalaan ja taivaaseen, mutta tää on jo jotain.

13
Myytit / Mothman
« : 23.04.08 - klo:22:55 »
Mothman

Yksi suurimmista tutkimuksista on tehty Mothmanin myytistä.

Mothman on merkillinen, aavemainen olento, jonka kerrotaan vuosina 1966-67 ilmestyneen yli sadalle ihmiselle Point Pleasantin pikkukaupungin alueella Länsi-Virginiassa, Yhdysvalloissa.

Yhden ensimmäisistä Mothmania koskevista havainnoista teki autoajelulla illalla 15. marraskuuta vuonna -66 ollut neljän nuoren ryhmä, jonka auton perään olio oli heidän kertomansa mukaan lähtenyt pysyen vaivattomasti sen kintereillä, vaikka he ajoivat niin kovaa vain pääsivät, lähimmälle poliisiasemalle. Nuoret tuntuivat olevan niin aidosti kauhuissaan, että poliisit uskoivat heitä ja lähtivät tutkimaan hylättyä varastoaluetta, jolla nuoret olivat olion kohdanneet. Mitään ei kuitenkaan löytynyt. Tämän jälkeen ilmoituksia olennosta alkoi tulla tuhkatiheään, samoin kertomuksia ufohavainnoista, merkillisistä tietoliikenneongelmista, kuten radioitten ja radiopuhelimien äkillisistä, selittämättömistä äänihäiriöistä ja niin edelleen. Monet olennon nähneistä ja muistakin ihmisistä raportoivat myös oudoista, mustiin vaatteisiin pukeutuneista miehistä, jotka tulivat esimerkiksi soittelemaan ovikelloa mitä merkillisimpiin vuorokauden aikoihin ja kyselemään heiltä ties mitä olennosta ja muistakin asioista.

Olennon väitetyt havainnot jatkuivat hitaasti laantuen noin vuoden ajan. Sitten, jouluaattona 1967 Ohio-joen ylitse johtava Silver Bridge -silta yllättäen petti ja romahti liian raskaassa kuormituksessa ruuhkaliikenteen aikana surmaten 46 ihmistä. Monet pitivät tätä onnettomuutta "Mothmanin aiheuttamana", tai uskoivat, että olennon havainto-aalto liitännäisilmiöineen oli jonkinlainen mystinen varoitus tulevasta katastrofista. Tähän tapaukseen Mothman-havainnot joka tapauksessa loppuivat. Olennosta on tehty ilmoituksia myöhemminkin, esimerkiksi heinäkuussa 2001 se väitettiin nähdyn Etelä-Dakotassa – " mahdollisesti ennakoiden WTC-iskuja", kuten toiset uskoivat.

Mothmanille löydettiin tai yritettiin löytää myös luonnollisia selityksiä. Monet aiheeseen skeptisemmin suhtautuvat arvelevat, että kyseessä om saattanut olla esimerkiksi hietakurki, joka olisi suunnilleen Mothmanin kokoinen ja joka on noilla alueilla erittäin yleinen lintu. "Punaiset sïlmät" selitettäisiin tässä tapauksessa hietakurjen pään punaisiksi täpliksi. Vuonna 1967 kaksi poikaa löysi lisäksi suuren korppikotkan ruumiin. Muunkinlaisia teoriota mm. erilaisista linnuista on esitetty.

Tätä aihetta on käsitelty niin tarkasti ja paljon että meidän ei kannata ruveta etsimään ratkaisua, mutta laitoinpahan aiheen tänne että ihmiset voi sanoo omia mielipiteitään asiasta.

Tutkijat:
Colm A. Kelleher (molekyylibiologisti ja biokemisti) ja muut NIDS (National Institute for Discovery Science) tutkijat.
Yksinäinen tutkija John Keel (lehtimies, parapsykologi ja ufotutkija).

Aiheesta:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Mothman
http://www.nidsci.org/articles/mothman.php
http://www.prairieghosts.com/moth.html
http://www.csicop.org/list/listarchive/msg00317.html
http://paranormal.about.com/od/mothman/Mothman.htm
http://www.suomenufotutkijat.fi/keskustelu/viewtopic.php?t=224

Sivuja: [1]
Copyright © 2000 Juplin.net. All Rights Reserved. Design by Juplin.