Tänään on lauantai 13. elokuuta 2022
Nimipäivää viettää Jesse ja Okko

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Te||u-

Sivuja: [1]
1
Myytit / Merenneidot
« : 10.07.08 - klo:22:35 »
Yhen ohjelman takiii merenneidot on alkanu kiinnostamaa miuta.. Kaikki varmaan ajattelee että " Joo tommone 12 vuotias pikkukakara saanu jonku tommosen innostuksen.." Ja nii pois päi. ´Voiha se olla joku innostus, mut mitä siit? Nyt kiinnostaa ja nyt haluun tietää niistä. :))  Mut asiaa.. miusta ois nii hauskaa kokeilla olla merenneito. Ja sitte ähh... tää on hankalaa.. siis.. ku mie ainankii kuvittelen, et siihe kuuluu täysikuu. Ja miun synttärit (12v) on 18.7, ja kappas, täysikuu.. se oli jotekii.. jännää, nii sitte mietin ain et jos onkii joku paikka, mihi ku menee täyskuul, nii saa merenneidon voimat.. :DDD Okei, järjetöntä, tiien :))
  Se ohjelma oli H2O, ja se oli nii aito ja niil oli just paikka mihi ku meni täyskuul, nii ne vahingos sai ne ja näi.. :)) Nii... öhh... tota juu.. kauheen vaikeeta nyt kirjottaa miun "tuntemukset".... äh. No mut jos joku on kiinnostunu merenneidoista, nii voisitteko antaa tietoo? :)) Kylhä mie sitä haenkii, mut jotai.. kokemuksii? Tunteeks joku samal taval ku mie? ööh.. juu :))) No mut kiitos jos vastaatte.. :)<3

♥Te||u-

Sivuja: [1]
Copyright © 2000 Juplin.net. All Rights Reserved. Design by Juplin.