Tänään on lauantai 22. tammikuuta 2022
Nimipäivää viettää Visa

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - TRex

Sivuja: [1]
1
Yleinen keskustelu / Lisää Pituutta
« : 09.07.08 - klo:12:56 »
Mulla on tosi huono itsetunto ja muutenkin inhottaa kun kaikki on muo pidempiä ja kaikki on aina kiusannu muo, tällä hetkellä olen juuri ja juuri 170 ja jo kohta 18v.

Onko mitenkää mahdollista saada "teko" pituutta, venyttämällä tai leikkauksella jos on niin sanokaa mistä ja miten?


PS: Älkää kirjottaku turhia kommentteja "Et sä siittä mitään hyötyis".

2
Myytit / Zeitgeist
« : 02.05.08 - klo:17:24 »
Koko maailma on täynnä valheita.

Tämä esittely kestää 01:56:12, mutta olisin hyvin kiitollinen jos katsoisitte sen ja näkisitte maailman uudella tavalla.

http://video.google.com/videoplay?docid=-7810993921354002750
(Suomalainen Teksitys)

Tossa tulee jossain vaiheessa jotain sota juttuja mutta kunhan katsotte videon ni ymmärrätte mihini suuntaan tässä maailmassa ollaan menossa.

www.zeitgeistmovie.com

3
Myytit / Mothman
« : 23.04.08 - klo:22:55 »
Mothman

Yksi suurimmista tutkimuksista on tehty Mothmanin myytistä.

Mothman on merkillinen, aavemainen olento, jonka kerrotaan vuosina 1966-67 ilmestyneen yli sadalle ihmiselle Point Pleasantin pikkukaupungin alueella Länsi-Virginiassa, Yhdysvalloissa.

Yhden ensimmäisistä Mothmania koskevista havainnoista teki autoajelulla illalla 15. marraskuuta vuonna -66 ollut neljän nuoren ryhmä, jonka auton perään olio oli heidän kertomansa mukaan lähtenyt pysyen vaivattomasti sen kintereillä, vaikka he ajoivat niin kovaa vain pääsivät, lähimmälle poliisiasemalle. Nuoret tuntuivat olevan niin aidosti kauhuissaan, että poliisit uskoivat heitä ja lähtivät tutkimaan hylättyä varastoaluetta, jolla nuoret olivat olion kohdanneet. Mitään ei kuitenkaan löytynyt. Tämän jälkeen ilmoituksia olennosta alkoi tulla tuhkatiheään, samoin kertomuksia ufohavainnoista, merkillisistä tietoliikenneongelmista, kuten radioitten ja radiopuhelimien äkillisistä, selittämättömistä äänihäiriöistä ja niin edelleen. Monet olennon nähneistä ja muistakin ihmisistä raportoivat myös oudoista, mustiin vaatteisiin pukeutuneista miehistä, jotka tulivat esimerkiksi soittelemaan ovikelloa mitä merkillisimpiin vuorokauden aikoihin ja kyselemään heiltä ties mitä olennosta ja muistakin asioista.

Olennon väitetyt havainnot jatkuivat hitaasti laantuen noin vuoden ajan. Sitten, jouluaattona 1967 Ohio-joen ylitse johtava Silver Bridge -silta yllättäen petti ja romahti liian raskaassa kuormituksessa ruuhkaliikenteen aikana surmaten 46 ihmistä. Monet pitivät tätä onnettomuutta "Mothmanin aiheuttamana", tai uskoivat, että olennon havainto-aalto liitännäisilmiöineen oli jonkinlainen mystinen varoitus tulevasta katastrofista. Tähän tapaukseen Mothman-havainnot joka tapauksessa loppuivat. Olennosta on tehty ilmoituksia myöhemminkin, esimerkiksi heinäkuussa 2001 se väitettiin nähdyn Etelä-Dakotassa – " mahdollisesti ennakoiden WTC-iskuja", kuten toiset uskoivat.

Mothmanille löydettiin tai yritettiin löytää myös luonnollisia selityksiä. Monet aiheeseen skeptisemmin suhtautuvat arvelevat, että kyseessä om saattanut olla esimerkiksi hietakurki, joka olisi suunnilleen Mothmanin kokoinen ja joka on noilla alueilla erittäin yleinen lintu. "Punaiset sïlmät" selitettäisiin tässä tapauksessa hietakurjen pään punaisiksi täpliksi. Vuonna 1967 kaksi poikaa löysi lisäksi suuren korppikotkan ruumiin. Muunkinlaisia teoriota mm. erilaisista linnuista on esitetty.

Tätä aihetta on käsitelty niin tarkasti ja paljon että meidän ei kannata ruveta etsimään ratkaisua, mutta laitoinpahan aiheen tänne että ihmiset voi sanoo omia mielipiteitään asiasta.

Tutkijat:
Colm A. Kelleher (molekyylibiologisti ja biokemisti) ja muut NIDS (National Institute for Discovery Science) tutkijat.
Yksinäinen tutkija John Keel (lehtimies, parapsykologi ja ufotutkija).

Aiheesta:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Mothman
http://www.nidsci.org/articles/mothman.php
http://www.prairieghosts.com/moth.html
http://www.csicop.org/list/listarchive/msg00317.html
http://paranormal.about.com/od/mothman/Mothman.htm
http://www.suomenufotutkijat.fi/keskustelu/viewtopic.php?t=224

Sivuja: [1]
Copyright © 2000 Juplin.net. All Rights Reserved. Design by Juplin.